Teşekkür ederim doktorumz da kıza benzetti ama backlarını açmadı maalsf kesn değil dedi inşaallah iki hafta sonra kesinleşir :)Kıza benzettim ama emin değilim
Bayılırım şırdana canım kesinlikle yemelisin :) aklında kalmasınŞIRDANeşim şoka girdi nerde gördünde istiyosun diye haftaya yemeğe götürcek beni
Tutunma günleri farklı oluyor canım o yüzden fark çıkıyorValla tüp bebekte nasıl çocuklar arasında fark oluyor ben çözemedim. Zaten 5. Gün embriyosu koyuyolar vs. Ne değişik
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıkla gelsinKızlar kızım oluyor nasıl gözlerim doldu :) ismi çok yakışacak kızıma
Çok haklısın bende yaptım ev işi ve şiddetli ağrıyla hastanede kaldım bir gün.İyi akşamlar herkese bir süredir yazamamıştım. Lütfen ev işi yaparken çok dikkat edin. Bir süpürge yaptım neler geldi başıma. Çarşambadan cumaya hastanede yattım tam kanama dindi dedim Pazartesi akşamı yine az az geldi.Dün hemen özel bir muayenehaneye gidip kapsamlı muayene oldum. 5 cm kanama alanım var ve vajinal kamera ile bakıldı iltihap varmış rahim ağzında. Sonuç 4 doz iğne+fitil+progestan. Siz siz olun ev işlerini dinlene dinlene yapın ben ettim siz etmeyin
Sizede çok geçmiş olsunÇok haklısın bende yaptım ev işi ve şiddetli ağrıyla hastanede kaldım bir gün.
Kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir.
Hem nezleyim. Hemde vajinada feci kaşıntım.var kesin mantar oldu. Idrar kültürü yaptırıp doktoruma götürdüm. Bu okadar önemli değil dedi hicbir ilaç vermedi inatla ama feci kaşınıyor. Akintim var ama çok değil sizde geçiren oldu mu? Doktorunuz ne önerdi?
İyi akşamlar herkese bir süredir yazamamıştım. Lütfen ev işi yaparken çok dikkat edin. Bir süpürge yaptım neler geldi başıma. Çarşambadan cumaya hastanede yattım tam kanama dindi dedim Pazartesi akşamı yine az az geldi.Dün hemen özel bir muayenehaneye gidip kapsamlı muayene oldum. 5 cm kanama alanım var ve vajinal kamera ile bakıldı iltihap varmış rahim ağzında. Sonuç 4 doz iğne+fitil+progestan. Siz siz olun ev işlerini dinlene dinlene yapın ben ettim siz etmeyin
Teşekkürler inşallah bir daha yaşatmasın hiç birimizeSizede çok geçmiş olsun
Aman ya Allah beterinden korusun gelmiş geçmiş olsun. Bende bugün ütü yaparken kendimi koltuğa zor attım. Bir an feci ağrı saplandı. Korktum bende işin aslı bundan sonra eski mükemmel ev hayatımız olmayacak bunu kabullenmek ve çok kasmamak gerek sanırım.Sizede çok geçmiş olsun
Kaynanam diyo ki ben hala iddaa ediyorum erkek =) bilmiyorum ki kuzum bakalım anlicaz kız mı erkek miHiç et yemedigim halde canım hep et çekiyordu benim de hatta hala da devam ediyor. Acaba senin de mi erkek ki ?:)
Gerçekten mi valla yemedim bilmem ama çoooook istiyorum yicem haftaya bu hafta nişanımız var gidemeyizBayılırım şırdana canım kesinlikle yemelisin :) aklında kalmasın
(dikkat et bağımlılık yapar ) :)
Canım eskiler hep öyle anlatıyor amaAynen öyle
Ben bugün dr un yanında eğildim yerden bişey almak için ona bile sen öyle kontrolsüz eğilmiyosun artık dedi
Bebeğe bişey olmasa bile beslenmesini kan akışını engelliyomuşuz hareketlerimizle
Eskiden millet tarladan eve gidip doğum yapıyomuş gerçi ama bizde onlar gibi değiliz artık beslenmemiz hayatımız herşeyimiz farklı
Geçenlerde ben öyle bi karışık yaptımGerçekten mi valla yemedim bilmem ama çoooook istiyorum yicem haftaya bu hafta nişanımız var gidemeyiz
Kocam olan bey dedi ki kokoreç midye sonra da başıma bunu çıkarma krizine gitme
Evet bu topik baya erkenci bu konuda ben de şaşırıyorum açıkcaçıTahminde bulunuyolar ya ben çok şaşırdım bugün
Ama kesin değil işte
Cok gecmis olsun canim. Sükür ben temizlikte hic zorlanmiyorum. Insallah sonra birsey cikmaz.İyi akşamlar herkese bir süredir yazamamıştım. Lütfen ev işi yaparken çok dikkat edin. Bir süpürge yaptım neler geldi başıma. Çarşambadan cumaya hastanede yattım tam kanama dindi dedim Pazartesi akşamı yine az az geldi.Dün hemen özel bir muayenehaneye gidip kapsamlı muayene oldum. 5 cm kanama alanım var ve vajinal kamera ile bakıldı iltihap varmış rahim ağzında. Sonuç 4 doz iğne+fitil+progestan. Siz siz olun ev işlerini dinlene dinlene yapın ben ettim siz etmeyin
Tuh bombalamis ya :))Gözünüzaydın
Varmıydo başka evladınız
Bizim bebeğimiz içinde söyledim bugün görürseniz söylemeyin diye balon falan yapıcaz diye kızımızla aynı anda öğrenelim diye
Ama yanlış anladı galiba kimseye söylemeyin net değil ama erkek gibi dedi :)) ben şokkkk
Çünkü hep ama hepp kız hissediyodum bi taraftan da içimden bi ses bu kadar hissediyosan tam tersidir kesin diye
Kendimi hiç erkek annesi olarak düşünememişim
Gözün aydın canımKızlar kızım oluyor nasıl gözlerim doldu :) ismi çok yakışacak kızıma
Dr erkek demiş ya işte bidaha ki kontrolde iyice netlesir bana kizimda 11. Haftada erkek olabilir net değil demişti kızım olduTahmininiz var mı ?
Çok yememek lazım yinede tadımlık bırakmamız lazım MalesefGeçenlerde ben öyle bi karışık yaptım1hafta boyunca hergün gittim gittim yedim
Yemediğim sakatat kalmadı
Zaten ben çok severim hepsini ama hamileyken yemek daha ayrı oluyormuş:)
Kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir.
Hem nezleyim. Hemde vajinada feci kaşıntım.var kesin mantar oldu. Idrar kültürü yaptırıp doktoruma götürdüm. Bu okadar önemli değil dedi hicbir ilaç vermedi inatla ama feci kaşınıyor. Akintim var ama çok değil sizde geçiren oldu mu? Doktorunuz ne önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?