2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla tüp bebekte nasıl çocuklar arasında fark oluyor ben çözemedim. Zaten 5. Gün embriyosu koyuyolar vs. Ne değişik
Tutunma günleri farklı oluyor canım o yüzden fark çıkıyor
Kızlar kızım oluyor nasıl gözlerim doldu :) ismi çok yakışacak kızıma
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıkla gelsin
Çok haklısın bende yaptım ev işi ve şiddetli ağrıyla hastanede kaldım bir gün.

solunum yolu enfeksiyon olunca hamile olarak kullanılabilecek bi antibiyotik kullandım o bendeki yararlı bakterileri yok etti ve genital kaşıntı başladı o zaman dr yanlış hatırlamıyorsam zalain adlı fitil verdi yine tamamen geçmesi doğumla gerçekleşti size de geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım

Sizede çok geçmiş olsun
Aman ya Allah beterinden korusun gelmiş geçmiş olsun. Bende bugün ütü yaparken kendimi koltuğa zor attım. Bir an feci ağrı saplandı. Korktum bende işin aslı bundan sonra eski mükemmel ev hayatımız olmayacak bunu kabullenmek ve çok kasmamak gerek sanırım.

Bayılırım şırdana canım kesinlikle yemelisin :) aklında kalmasın
(dikkat et bağımlılık yapar ) :)
Gerçekten mi valla yemedim bilmem ama çoooook istiyorum yicem haftaya bu hafta nişanımız var gidemeyiz
Kocam olan bey dedi ki kokoreç midye sonra da başıma bunu çıkarma krizine gitme

Canım eskiler hep öyle anlatıyor ama
Hepside önceside en az 3.4 tane düşük yapmış oluyor bunları söylemiyolar

Tedbiri elden bırakmamak lazım rabbim
Hepimizi korusun inşallah

Gerçekten mi valla yemedim bilmem ama çoooook istiyorum yicem haftaya bu hafta nişanımız var gidemeyiz
Kocam olan bey dedi ki kokoreç midye sonra da başıma bunu çıkarma krizine gitme
Geçenlerde ben öyle bi karışık yaptım 1hafta boyunca hergün gittim gittim yedim
Yemediğim sakatat kalmadı

Zaten ben çok severim hepsini ama hamileyken yemek daha ayrı oluyormuş:)

Cok gecmis olsun canim. Sükür ben temizlikte hic zorlanmiyorum. Insallah sonra birsey cikmaz.

Tuh bombalamis ya :))

Günaydın kızlar. Skntisi olanlar için Rabbimden şifa diliyorum. Benim bulantı ve kusmalar devam ediyor hala ise dönemedim. Umarım bir an önce normal hayatıma dönerim.

Erken dönemde yapılan cinsiyet tahminleri sonradan tutmayabiliyor, haberiniz olsun :)

Dün kontrol vardı doktorum ikili teste yönlendirdi ama ben dusunmuyorum. Kızımda da sadece şeker ölçümü yaptirmistim ve ayrıntılı ultrasona girmiştim. Bunun da sebebi, tespit edilen bir skntida tedbir almanın mümkün olmasi

Ben de aynı durumdan muzdaribim. Hatta yeşilimsi bir akıntim vardi. Doktorun söylediğine göre enfeksiyon.
Donaxyl fitil verdi, bir iki kullanımda geçti. Rahatladım şükür . Ilaç daha erken başlasaydım ltihapli akıntı baslamayacakti. Sana da verseydi iyi olurdu aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…