2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimkilerin arasında bir gün var hiç istikrarı bozmadılar maşallah bir haftaya kadar fark olabilir demişti dr
Valla tüp bebekte nasıl çocuklar arasında fark oluyor ben çözemedim. Zaten 5. Gün embriyosu koyuyolar vs. Ne değişik

Kızlar kızım oluyor nasıl gözlerim doldu :) ismi çok yakışacak kızıma
Gözünüzaydın
Varmıydo başka evladınız

Bizim bebeğimiz içinde söyledim bugün görürseniz söylemeyin diye balon falan yapıcaz diye kızımızla aynı anda öğrenelim diye

Ama yanlış anladı galiba kimseye söylemeyin net değil ama erkek gibi dedi :)) ben şokkkk

Çünkü hep ama hepp kız hissediyodum bi taraftan da içimden bi ses bu kadar hissediyosan tam tersidir kesin diye

Kendimi hiç erkek annesi olarak düşünememişim

Kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir.
Hem nezleyim. Hemde vajinada feci kaşıntım.var kesin mantar oldu. Idrar kültürü yaptırıp doktoruma götürdüm. Bu okadar önemli değil dedi hicbir ilaç vermedi inatla ama feci kaşınıyor. Akintim var ama çok değil sizde geçiren oldu mu? Doktorunuz ne önerdi?

Tahmininiz var mı ?

Eklentiler

• 699885B0-D7B6-48AC-BE57-33A09285C9D5.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 65
  • FD62F015-2D40-45C9-ACB1-0A33D5FF1A9C.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 62
İlk çocuk olacak hayırlısı ile . Cinsiyet ayrımı yapmıyorum evlat evlattır sağlıklı , hayırlı olsun benım için:)
Kızına sürpriz yaparsın sende :)

ben acayip durumdayim bir kere travocort krem verdi gecmedi sonra donaxy die fitil verdi gecmedi hala feci kasintim var ne olacak bilmiyorum daha ozele gitmedim cinsiyeti bile daha öğrenemedim

Teşekkürler canım
Senınde mi kız:)
rüyam tersine cikti desene bana erkek doktor dedu demistin saglikli dogsun insallah

Haha sen mi görmüştün canımmm .öyle mi demiştim hatırlamıyorum valla

Ruyada demistin zaten hatırlamaman normal çünkü ben görmüştüm o ruyayi doktor erkek bebek demis senin bebegine onu diyordun gerci o donem seninle ilgili ruya gorecek bir sohbetimiz de olmamisti ama ne hikmetse görmüştüm
Haha sen mi görmüştün canımmm .öyle mi demiştim hatırlamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…