Doktorun ilk söylediği ikinci bebek 3 gün sonra oluşmuş tamamen farklı iki bebek dedi keseler plesanta birbirinden tamamen bağımsızmış, ve birbirlerine benzemeyeceklermiş farklı yıllarda doğan kardeşler kadar benzeyebilirlermiş tabi doğrusunu Allah bilir bizim şimdi gündemimiz isim, bir türlü kesinleştiremiyoruz
Bizim kız da olsa erkek de olsa isimler hazır. Kızın ismi kesin ama erkek ya iki isim olur ya da dusundugumuz tam karar veremedik. Bir cınsıyetını ogrenseydık hayırlısıyla
ilkinde benimde öyleydi tam 20 kilo alarak doğuma girdim. Ama bunda midem çok rahatsız oluyor iştah çok yok yedikce rahatsız olduğum için az yemeye ve bazen yememeye özen gosteriyorum
Bu tavsiyeniz benim favorim oldu, önce biz gerekenleri yapalım olmazsa mecburi yapılır sezeryan. İşin çetrefilli kısmı dediginiz şekil doktoru bulmak.... Allah karşıma öyle birini çıkarsa bari
ilkinde benimde öyleydi tam 20 kilo alarak doğuma girdim. Ama bunda midem çok rahatsız oluyor iştah çok yok yedikce rahatsız olduğum için az yemeye ve bazen yememeye özen gosteriyorum
Kızım 15 aylık oldu dogdugundan beri sutumu sagıp verdım.Hıc amam içmedi. Memeyi tutmadı. İki üç gündür vermiyorum artık.Cunku cıdden cok halsızım elim ayagım tutmuyor.Yıkık bir haldeyim.Aslında emzirmekte bebekler acısından sakınca yok ama anne için cok zor. Bir bebek kandan bir bebek memeden tüm vitamin mineral ne varsa cekıyor. Ben bir de cok zayıfım aslında bunyem saglamdır ama bu hamileliğim beni baya yıprattı sımdıden. Senin nasıl gıdıyor
Burda herkes fikirlerini paylaşıyor, duygu düşüncelerini dostça incitmeden paylaşıyor. Arkadaş ortalığa yazmış bende yazayım anlar inşallah.. yok yaşamayan bilemez Bilmem ne Burda çocuklu çocuklu arkadaşlarımız da var , Yeni gebe arkadaslarimizda. Herkes uygun doktoru kendisi için bulmanın peşinde, Neden böyle saçma bir yorum yapma çabasına girdin , Aaa onu da sen bilirsin
Muhtesem bir doktor bende takip ediyorum sosyal medyadan imkanlar yeterli olsaydi gitmeyi cok isterdim ama sagolsun internet uzerinden soru sorsam cevapsız birakmaz
En zorlandiginiz iş ne arkadaşlar. Tamam diğerlerini eşler de yapıyor da bu ütü beni bitiriyor. 10 dakika ayakta dursam hareketsiz sanki bebek kasiklarima çakılıyor hem bel hem de böyle sanki iyice aşağıya inmiş gibi bı ağrım oluyor. Oturunca geçiyor hemen.