2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim kız da olsa erkek de olsa isimler hazır. Kızın ismi kesin ama erkek ya iki isim olur ya da dusundugumuz tam karar veremedik. Bir cınsıyetını ogrenseydık hayırlısıyla

Reactions: LaL
Canim valla o kadar kusmaya bende nasil kilo aldim blmiyorum ama sen yine az almissin ben 70 kiloyla hamile kaldim auan 74 kiloyum ve 14 haftaligim
ilkinde benimde öyleydi tam 20 kilo alarak doğuma girdim. Ama bunda midem çok rahatsız oluyor iştah çok yok yedikce rahatsız olduğum için az yemeye ve bazen yememeye özen gosteriyorum

Bu tavsiyeniz benim favorim oldu, önce biz gerekenleri yapalım olmazsa mecburi yapılır sezeryan. İşin çetrefilli kısmı dediginiz şekil doktoru bulmak.... Allah karşıma öyle birini çıkarsa bari
Face de ssvd grubu var, dosyalar kısmında şehir şehir destekleyen doktorlar yazıyor ordan bakabilirsiniz

Merhaba biz geldikkk

Herşey yolunda fıldır fıldır oynuyodu uzun uzun baktık
Çok şükür

Nifty için ve ikili test için kan verdim max 2 hafta sonra sonuçları alıcaz ve cinsiyet de kesin belli olacak.

Eklentiler

• 591CF629-4116-4437-B76C-E144C1524C84.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 59
Aynen çok zor mide bulantım ve kusmam da çok oldu maalesef ve emziriyorum aynı zamanda seninki kaç aylık emziriyor musun
Kızım 15 aylık oldu dogdugundan beri sutumu sagıp verdım.Hıc amam içmedi. Memeyi tutmadı. İki üç gündür vermiyorum artık.Cunku cıdden cok halsızım elim ayagım tutmuyor.Yıkık bir haldeyim.Aslında emzirmekte bebekler acısından sakınca yok ama anne için cok zor. Bir bebek kandan bir bebek memeden tüm vitamin mineral ne varsa cekıyor. Ben bir de cok zayıfım aslında bunyem saglamdır ama bu hamileliğim beni baya yıprattı sımdıden. Senin nasıl gıdıyor

Merhaba biz geldikkk

Herşey yolunda fıldır fıldır oynuyodu uzun uzun baktık
Çok şükür

Nifty için ve ikili test için kan verdim max 2 hafta sonra sonuçları alıcaz ve cinsiyet de kesin belli olacak.
:)nify yeterli oluyor ikiliye gerek yok ZATEN

Burda herkes fikirlerini paylaşıyor, duygu düşüncelerini dostça incitmeden paylaşıyor. Arkadaş ortalığa yazmış bende yazayım anlar inşallah.. yok yaşamayan bilemez Bilmem ne Burda çocuklu çocuklu arkadaşlarımız da var , Yeni gebe arkadaslarimizda. Herkes uygun doktoru kendisi için bulmanın peşinde, Neden böyle saçma bir yorum yapma çabasına girdin , Aaa onu da sen bilirsin

Sağolsun kendi torunu gibi özeniyo

Bugün 45 dk sürdü kontrolümüz eşim son dk yetişti tekrar o da görsün diye usg yaptı hatta 8-10 tane foto vermiş :)

Tanıdık heryerde avantajlı oluyor
45 dakika mı ?? Benım eski çalıştığım doktor 15 Dakıka baktı . Şanslısın kuzum

Bizm de bugün kontrolmz vardı cinsiyet için tahminlerinizi alabilir miyiz? @deeploneliness

Eklentiler

• 41709380-7A08-4C9D-A16C-62852FE3207D.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 55
En zorlandiginiz iş ne arkadaşlar. Tamam diğerlerini eşler de yapıyor da bu ütü beni bitiriyor. 10 dakika ayakta dursam hareketsiz sanki bebek kasiklarima çakılıyor hem bel hem de böyle sanki iyice aşağıya inmiş gibi bı ağrım oluyor. Oturunca geçiyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…