2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cokk Cecmis olsjn. Burdada cok kayiykr cok korkuyorum

geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim

Amin çok teşekkür ederim. Evet artık bir süre böyle idare edicez sağlık olsun en önemlisi o

ay korktum valla kötü bişey mi oldu diye canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun aman aman dikkat edelim bi daha yaşamazsın inşallah ne sen nede biz hamileyken düşmek en korktuğum şey oldu zaten

AYNEN AMIN CANIM INSALLAH ALLAH KIMSEYE YAŞATMASIN KORKA KORKA YÜRÜYODUM SIMDI HEP KORKUYORUM

SAĞOL CANIM AMIN EVT ALLAHIM KORUYOR ÇOK ŞÜKÜR

Cokk Cecmis olsjn. Burdada cok kayiykr cok korkuyorum

AYNEN KORKULMAYACAK GİBİDEĞİL BİDE OGÜN OKULLAR TATİLDİ HAMILELERE DE TATİL ALLAH GÖSTERMESIN BİŞİ OLSAYDI PATRONUM NASI VERCEKTI HESABINI DAVA ACARDIM DIREK VALLA INSAN DÜŞÜNÜR TATILLERD GELME DIYE NERDE İŞVEREN İŞTE PARASINA İŞİNE BAKIYOR

Cok gecmis olsun her yer o kadar buzlu ki... bebisler saglam yerde Allah korusun onlari

Kızlar hastanede bir bayan görmüştüm ayakkabısının ucuna çorap giymişti kaymamak için önlem olabilir işe gidenlere,dışarı çıkanlara. Aman dikkat edin.

Cok geçmiş olsun hani derler ya kadın hamile kaldığı gün anne olur diye çok doğru bir söz kendime birşey oldumu diye düşünmeden ilk önce bebeğime birşey oldumu telaşı başlıyor sonra bu hepp böyle devam ediyor aman ona bişey olmasın hasta olmasın aç kalmasın kocaman oluyorlar ama hala onları düşünüyoruz şimdiden anneliğin hayırlı uğurlu olsun canım

Kızlar ne karar vermiştik yemek konuşmayacaktık
Eşim yurtdışında şurda şırdan konuşuyorsunuz

Keşke benimde canım istese birseyler, hiçbirşey yemek istemiyorum kızlar yemek yemekte bile zorlanıyorum.. kesin yine kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…