Evet doktorda kızda yanılma daha fazla bu yuzden erkegi gördüğümüz an söyleriz dedi hayırlısı insallah hepimizin hakkında .4d ultrason cihazında bayagı apacık var bıseyler yanılmazlar sanırım
Lütfen ultrasonu iyi olan uzman birine görünün gerekirse perinatolog yada profösöre gidin sakin ol yanılmalar olabiliyor düzelicek bişeyde çıkabilir inşallah hayırlı haber alırsın
Kızlar Merhaba özel sektör çalışanlarına bir sorum olacak. Hamilelik sonrası ekstra haklarımız var mı? ben günde 9,5 saat çalışıyorum, bir yerde hamileler maksimum 7,5 saat çalıştırılabilir yazıyordu, bu sadece devlet dairesinde mi geçerli acaba? devamlı işten kaytarasım var son günlerde
Kızlar Merhaba özel sektör çalışanlarına bir sorum olacak. Hamilelik sonrası ekstra haklarımız var mı? ben günde 9,5 saat çalışıyorum, bir yerde hamileler maksimum 7,5 saat çalıştırılabilir yazıyordu, bu sadece devlet dairesinde mi geçerli acaba? devamlı işten kaytarasım var son günlerde
canım o biraz şöyle normal 7.5 saat haftanın 6 günü için geçerli yani totalde haftalık 45 saatten fazla çalıştıramaz
senin o 9.5 saatin içinde yemek molan var mı mesela ? haftanın kaç günü çalışıyosun bunlar önemli
Özeli bilmiyorum canım ama devlette 7,5 saat diye birşey yapilmiyor sabah 8-12 ve 13-17 arası tam mesai calisiyorum 8 saat. Halsizlikten ne gelesim var ne calisasim
Kız bebek de erkek bebek de ilk haftalarda aynı genital gelişimi gösteriyor. İkisinde de genital bölgede bir çıkıntı var..
O çıkıntının omurgaya olan açısına göre kız ya da erkek diyorlar.
Eğer paralel ise, çıkıntı aşağı dönükse kız oluyor, çıkıntı yukarı öne vs açılı ise erkek :)
Farklı teoriler canım nubda bacak arası bir çıkıntı oluyor paralelse kız, dikse erkek deniyor, kemik yapısı da cene alın kafa sekli ense bitimi vs göre yorum yapılıyor insallah gönlünden geçeni versin Rabbim..
Canım özel sektörde de aynı ama işyerinde işyerine değişiyor benim mesela 8,30 18,30 çalışıyorum cumartesi paZar tatil ama hamile olanlar 8,30 17 olarak çalışıyor ben daha işyerine bilgi vermediğim için kaçak çalışıyorum