2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar moralim çok bozuk doktora gittim az önce doktor bebeğin omurgası eğri gelişmemiş dedişimdi başka doktorada gidecem duanı eksik etmeyin lutfen
Lütfen ultrasonu iyi olan uzman birine görünün gerekirse perinatolog yada profösöre gidin sakin ol yanılmalar olabiliyor düzelicek bişeyde çıkabilir inşallah hayırlı haber alırsın

Ya işte bazen cidden boş yere bizleri strese sokabiliyorlar inşallah öyle bir şeydir seninki de canım

Kızlar Merhaba özel sektör çalışanlarına bir sorum olacak. Hamilelik sonrası ekstra haklarımız var mı? ben günde 9,5 saat çalışıyorum, bir yerde hamileler maksimum 7,5 saat çalıştırılabilir yazıyordu, bu sadece devlet dairesinde mi geçerli acaba? devamlı işten kaytarasım var son günlerde

canım o biraz şöyle normal 7.5 saat haftanın 6 günü için geçerli yani totalde haftalık 45 saatten fazla çalıştıramaz
senin o 9.5 saatin içinde yemek molan var mı mesela ? haftanın kaç günü çalışıyosun bunlar önemli

Özeli bilmiyorum canım ama devlette 7,5 saat diye birşey yapilmiyor sabah 8-12 ve 13-17 arası tam mesai calisiyorum 8 saat. Halsizlikten ne gelesim var ne calisasim

Bi çıkıntı yok ama geç mi kaldık acaba çıkıntı için... 11+4 bu fotoda...

Eklentiler

• IMG-20190108-WA0017.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar moralim çok bozuk doktora gittim az önce doktor bebeğin omurgası eğri gelişmemiş dedişimdi başka doktorada gidecem duanı eksik etmeyin lutfen
İnşallah hayırlı haberler alırsın bir problem yoktur

Canım özel sektörde de aynı ama işyerinde işyerine değişiyor benim mesela 8,30 18,30 çalışıyorum cumartesi paZar tatil ama hamile olanlar 8,30 17 olarak çalışıyor ben daha işyerine bilgi vermediğim için kaçak çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…