2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bende doktordan geldim ve hasretimi dindirdimm :) başını karnını boyunu bacağını her yerini ayrı ayrı olcuyor:)) o kadar büyümüş ki tanıyamadım. Doktoruma göre 16+5 iz 17. Haftanın içindeyiz yani. Doğum Haziran'da kadar çekildi şu an :) ve kan hapı ile magnezyum yazdı. Hissediyorsundur artık dimi dedi çok şükür sürekli dedim ve son kez kesin erkek mi şimdi dedim evet dedi:)) öyle yani ama hastane zamlanmis yılbaşından sonra sanırım her yerde aynı şey oldu.

Bu da tarama testinin sonucu. Bı arkadaş vardı HCG ye göre oğlan kız anlaşılıyor ki diye soran. Benim ki şimdi 193 mu oluyor ?

Eklentiler

• IMG_20190111_162651.webp
    72 KB · Görüntüleme: 74
Anladım canım öyle 1 saat falan yemek molam yok yiyip geliyorum, cumartesi de 1 e kadar çalışıyorum. İş yerim ile pazarlık yapıp en azından cumartesi günleri çalışmamak gibi planlarım var onun için sordum aslında

yemek molan yoksa zaten fazla fazla aşıyosun canım hadi diyelim yarım saat mola kullandın 9 saat çalışman olsun 5 günde zaten 45 saat yapar cumartesi çalıştıramaz yasal hakkın gitme

Perinatoloji görsün muhakkak. İnşallah yanılıyorlardır. Strese kapılıp kendini üzme, en kısa zamanda hemen git perinatolojiye

İnşallah güzel haberler alırsın perinatalog çok daha iyi olur. Kaç haftalık şu an bebek

Kızlar moralim çok bozuk doktora gittim az önce doktor bebeğin omurgası eğri gelişmemiş dedişimdi başka doktorada gidecem duanı eksik etmeyin lutfen
Doktordan rıca edın sızı arastırma ya da fakültede rısklı gebelıge sevk etsın orada cok cok iyi ilgileniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…