Kızlar bende doktordan geldim ve hasretimi dindirdimm :) başını karnını boyunu bacağını her yerini ayrı ayrı olcuyor:)) o kadar büyümüş ki tanıyamadım. Doktoruma göre 16+5 iz 17. Haftanın içindeyiz yani. Doğum Haziran'da kadar çekildi şu an :) ve kan hapı ile magnezyum yazdı. Hissediyorsundur artık dimi dedi çok şükür sürekli dedim ve son kez kesin erkek mi şimdi dedim evet dedi:)) öyle yani ama hastane zamlanmis yılbaşından sonra sanırım her yerde aynı şey oldu.
Selam kızlar ikili testimi yaptırdım Allaha şükür temiz şimdilik kan 10 gün sonra.
Cinsiyetine çok baktı bana kalsa şuan kız gözüküyor dedi epey terimsel birşeyler kullandı bunlara göre kız ama tam net göremedik dedi.
Nasıl sevindim
canım o biraz şöyle normal 7.5 saat haftanın 6 günü için geçerli yani totalde haftalık 45 saatten fazla çalıştıramaz
senin o 9.5 saatin içinde yemek molan var mı mesela ? haftanın kaç günü çalışıyosun bunlar önemli
Anladım canım öyle 1 saat falan yemek molam yok yiyip geliyorum, cumartesi de 1 e kadar çalışıyorum. İş yerim ile pazarlık yapıp en azından cumartesi günleri çalışmamak gibi planlarım var onun için sordum aslında
Anladım canım öyle 1 saat falan yemek molam yok yiyip geliyorum, cumartesi de 1 e kadar çalışıyorum. İş yerim ile pazarlık yapıp en azından cumartesi günleri çalışmamak gibi planlarım var onun için sordum aslında
yemek molan yoksa zaten fazla fazla aşıyosun canım hadi diyelim yarım saat mola kullandın 9 saat çalışman olsun 5 günde zaten 45 saat yapar cumartesi çalıştıramaz yasal hakkın gitme
Kızlar başka doktora gittim bana bende öyle görüyorum ama diğer doktor kadar görmedim dedi.perinatolojiye yönlendirdi.insallah bisey çıkmaz Allahın izniyle . Tedaviyle olunca insan bi daha üstüne düşüyor bide ne bilim ben alıştım bebeğime inşallah bisey olmaz
Kızlar başka doktora gittim bana bende öyle görüyorum ama diğer doktor kadar görmedim dedi.perinatolojiye yönlendirdi.insallah bisey çıkmaz Allahın izniyle . Tedaviyle olunca insan bi daha üstüne düşüyor bide ne bilim ben alıştım bebeğime inşallah bisey olmaz