Canım ben oğlumda 12 haftada 7 kilo almıştım toplamda ise 30 ki ben normalde hiç kilolu biri olmadım hep senin gibi zayıftım. 2 senede 26 kilo vermiştim. Veriliyor yani sıkma canını ama hamileligimin son zamanları kilo yüzünden daha da zor gecmisti
Hamileliğin zor geçmesi zaten olacak, bir de ikiz gebelik zaten benim, o yüzden ona alıştırdım kendimi canım. Çok mutlu oldum verdim diyince sen diet yapıp verdin dimi canım, ne kadar dikkat ettin doğumdan sonra? İnşallah emzirme döneminden sonra sıkı bir diet ve spor düşünüyorum
Melisa da güzel isim bence :) Ben Celine Maria dışında bi de Celine Ay düşünüyorum :) Türkiye deyken Selinay gidi algılanacak, İngiltere deyken Celina Ay Chung olacak (Chung soyadımız :))
Bizim bugün ikili testimiz temiz çıktı teyzeler, Elhamdülillah
Çok hareketliydi bebiş zorla cinsiyete bakmaya çalıştı baya uğraştı kesin değil ama erkek bebek gibi dedi Ne olsa sevinecektik zaten ben başından beri erkek hissediyordum
Benim cıkıyordu gebelık öncesi sonra bıkac gun sonra tekrarlanınca düzeldı nedenini söylemedıler üzerine düşmelisin böbrek süzmüyor demekmiş öyle demişti doktor