2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim yine idrar yolu enfeksiyonu tekrarlamış. Ağrım var çünkü. Ben napicam kızlar ya su da içiyorum. Nasıl kurtulucam enfeksiyondan.

Doktor yüzde 90 erkek dedi fakat hala inanamiyorum gelecek ay kesinleşecek. Teşekkür ederim. Benim 2 kızım var. Allah sağlıklı bir evlat daha versin
Amin ins. drun dedigi doğrudur o zaman, sağlıklı olsunlar yeter ki

Elma sirkeli limonlu su icin birde kuru beyaz dutu kaynatin suda demlensin iki bardak icin sabah aksam ben oyle yapiyorum sukur daha hic olmadim
Sağ ol canım suya limonla sirke katmayı deneyim bir de. Beyaz dutu da yapıcam. Zor bir şey valla. Dikkat edin kızlar bol bol su içmeyi unutmayin. Ayaklarınizi sıcak tutun.

Canım aslında çok aşırı da kasmadım. Benim bünyem kilo almaya müsait olduğu için doymadan masadan kalkmayı alışkanlık haline getirdim. Yıllardır böyleyim. Dolayısıyla gidiyor ama emzirme döneminde biraz daha fazla acıkıyorsun itiraf ediyim kendini tutamayabilirsin :)

Kızlar ağrılarınızın sebebi magnezyum ve potasyum eksikliğinden olabilir. Her gün en az bir tane muz yerseniz ve en az iki buçuk litre su içerseniz ciddi şekilde ağrılarda azalma olacak. Ilk gebeliğimde yaşamıştım özellikle kaburga, eklem, bel ve sırt ağrıları için bu söylediğim.

Bu arada ben doktora hiç cinsiyet sormadım. Hastanede uzun süre yattığım için sürekli ultrasona girdim. Bu yüzden şuan eğer yine fenalaşmazsam 17 ve 18. Haftaya kadar doktora gitmicem insallah. Rabbim saglik versin de ayaklanayim baska bir sey istemiyorum

Kızlar moralim çok bozuk doktora gittim az önce doktor bebeğin omurgası eğri gelişmemiş dedişimdi başka doktorada gidecem duanı eksik etmeyin lutfen

Bir yakınımın da başına geldi. Perinatologa gitti, evet öyle bir sorun vardı ama gebeliğin ilerleyen dönemlerinde toparladı bebek. Şuan sapasağlam maşallah. Sadece hala takip ediliyor rutin kontrolleri var

Inşallah senin bebeğinde de sorun yoktur. Rabbim kısa sürede kalbini feraha kavuştursun

Bu arada o magnezyum ilaçları garip bir şekilde benim ağrılarını arttırmıştı . Sonrasında arastirdim bazılarında yapıyormuş

Çareyi her gun muz yemekte ve bol su içmekte bulmuştum Allahın izniyle. Bir deneyin, ise yarayacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…