Günde 3lt içiyorm bol bolBu arada o magnezyum ilaçları garip bir şekilde benim ağrılarını arttırmıştı . Sonrasında arastirdim bazılarında yapıyormuş
Çareyi her gun muz yemekte ve bol su içmekte bulmuştum Allahın izniyle. Bir deneyin, ise yarayacak eminim
Bende çok var dün o.kadar şiddetliydi ki acile gittim bi sorun yok dediler bugünde ara ara oluyor özellikle idrara çıkınca acayip alttan agrım oluyor .
Aslında dün idrar verdim ama sonucu söylemediler. Salı günü kendi doktoruma gidicem ona da anlatırım. Magnezyum veriliyormuş ağrılar için bende duydum gorumcemde hamile onada kramplar falan için vermiş.bende hergun muz yiyorum sabahları mide bulantısını biraz bastırıyor diye su az içiyordum artık çok içicem.Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Hiç tahlil yaptırdın mi? Idrar yaparken ya da idrar sonrası ağrı bunun belirtisi bildiğim kadariyla
Ben varım canım yalnız değilsin. Altıncı haftadan beri böyle arada bir gün ara verir gibi oluyor sonra tam gaz devamBir de benim haricimde bulantı ve kusmasi devam eden var mi? Ben Mafoldum haftalardır bir deri bi kemik kaldım
Ben varım canım yalnız değilsin. Altıncı haftadan beri böyle arada bir gün ara verir gibi oluyor sonra tam gaz devam
Ya benim kuzenim tüm kiloyu emzirme döneminde almış, internette her yerde de emzirme döneminde kilo verilir yazıyor. Hangisi doğru anlamadımCanım aslında çok aşırı da kasmadım. Benim bünyem kilo almaya müsait olduğu için doymadan masadan kalkmayı alışkanlık haline getirdim. Yıllardır böyleyim. Dolayısıyla gidiyor ama emzirme döneminde biraz daha fazla acıkıyorsun itiraf ediyim kendini tutamayabilirsin :)
Ya benim kuzenim tüm kiloyu emzirme döneminde almış, internette her yerde de emzirme döneminde kilo verilir yazıyor. Hangisi doğru anlamadımevet ya irade, şuan ne bünyem, ne psikolojim müsait diil dikkat etmeye ama inş sonrasında rahatlayıp veririz
Benim de devam ediyor hala. Tost falan da mı yiyemiyorsun. Beyaz peynirli yağsız tost denesen belki kusmazsın. Ben öyle yapıyorumBir de benim haricimde bulantı ve kusmasi devam eden var mi? Ben Mafoldum haftalardır bir deri bi kemik kaldım
Valla ben bile emzirme dönemi kilo almadım ama daha yavaş verdim. 8 ay emzirmiştim. Kesinlikle verirsin hiç kafana takmaYa benim kuzenim tüm kiloyu emzirme döneminde almış, internette her yerde de emzirme döneminde kilo verilir yazıyor. Hangisi doğru anlamadımevet ya irade, şuan ne bünyem, ne psikolojim müsait diil dikkat etmeye ama inş sonrasında rahatlayıp veririz
Bir bilsem ne zaman bitecek insan yoruluyor gerçekten. Normal zamanda günlük üç litre su içerdim çoğu zaman geçerdim şimdi zorla içiyorum bardakla. Tartılmıyorum artık moralim bozulmasın diye kilo verip duruyorum. Normalde kilolu hamile kaldım ama işte genede insan üzülüyorNe zaman düzelicez biz ya. Ayağa kalkamiyorum hala. O kadar bulantim oluyor ki hiç derman birakmiyo bende
Yemek de yiyemiyorum. Suya zaten hasretim. Ilk gebeliğimde de böyleydim ama bu daha katlanılmaz geliyor. Kızımla doya doya vakit geçirmeyi çok özledim
Akşamları eşimle oturup çay içmeyi bir şeyler atiştırmayı. Haftasonunu iple çekmeyi... işyerimi, masamı(
Maşallah gözünaydın canımEki Görüntüle 2224119
Kızlar ben tahmin falan istemicem zaten her şey apaçık ortada2. Erkekim geliyor insallah
Yememe, pisirmeme bile gerek kalmıyor yemek yemeyi düşünmem yetiyor canım bir an önce geçmesini bekliyorum yemek yiyebilmeyi ozledimBir de benim haricimde bulantı ve kusmasi devam eden var mi? Ben Mafoldum haftalardır bir deri bi kemik kaldım
Benim de devam ediyor hala. Tost falan da mı yiyemiyorsun. Beyaz peynirli yağsız tost denesen belki kusmazsın. Ben öyle yapıyorum
Yememe, pisirmeme bile gerek kalmıyor yemek yemeyi düşünmem yetiyor canım bir an önce geçmesini bekliyorum yemek yiyebilmeyi ozledim
Teşekkür ederim canım :)Maşallah gözünaydın canım
Zorla yaparsam da dolapta duruyor duruyor çöp oluyor daha çok üzülüyorum canımBen mutfağa en son bir buçuk Ay önce girdim galiba(
Anlıyorum seni canım aynisini yasadim ama geçecek inan.Yesem de yemesem de midem bulaniyo. O yüzden yemeye gayret ediyorum. Ama yedikten sonra midem öyle hareketleniyo ki çıkana kadar nefessiz kalıyorum sanki. Gerçekten iğrenç bir his. Hayattan bezdim
Daha hiç bebek heyecanım falan yok. Cinsiyet bile merak etmiyorum. Normal hayatıma döneyim bana yeter
Teşekkürler :)Bilemedim bence erkek gibi ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?