2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günde 3lt içiyorm bol bol
Muzu deneyelim:)
Teşekkürler canım

Bende çok var dün o.kadar şiddetliydi ki acile gittim bi sorun yok dediler bugünde ara ara oluyor özellikle idrara çıkınca acayip alttan agrım oluyor .

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Hiç tahlil yaptırdın mi? Idrar yaparken ya da idrar sonrası ağrı bunun belirtisi bildiğim kadariyla

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Hiç tahlil yaptırdın mi? Idrar yaparken ya da idrar sonrası ağrı bunun belirtisi bildiğim kadariyla
Aslında dün idrar verdim ama sonucu söylemediler. Salı günü kendi doktoruma gidicem ona da anlatırım. Magnezyum veriliyormuş ağrılar için bende duydum gorumcemde hamile onada kramplar falan için vermiş.bende hergun muz yiyorum sabahları mide bulantısını biraz bastırıyor diye su az içiyordum artık çok içicem.

Ben varım canım yalnız değilsin. Altıncı haftadan beri böyle arada bir gün ara verir gibi oluyor sonra tam gaz devam

Ne zaman düzelicez biz ya. Ayağa kalkamiyorum hala. O kadar bulantim oluyor ki hiç derman birakmiyo bende

Yemek de yiyemiyorum. Suya zaten hasretim. Ilk gebeliğimde de böyleydim ama bu daha katlanılmaz geliyor. Kızımla doya doya vakit geçirmeyi çok özledim

Akşamları eşimle oturup çay içmeyi bir şeyler atiştırmayı. Haftasonunu iple çekmeyi... işyerimi, masamı(

Ya benim kuzenim tüm kiloyu emzirme döneminde almış, internette her yerde de emzirme döneminde kilo verilir yazıyor. Hangisi doğru anlamadım evet ya irade, şuan ne bünyem, ne psikolojim müsait diil dikkat etmeye ama inş sonrasında rahatlayıp veririz

Magnezyum eksikliğinden olan agrilar icin sade soda da ise yariyor aklinizda bulunsun kizlar.

Bende emzirme döneminde kilo alanlardanim malesef.
Ama agzimizi tutmayi biraz basarabilirsek emzirirken daha hizli kilo veriliyor cunku metabolizma daha hizli calisiyor emzirme doneminde.
Bu sefer daha dikkatli olacagim. Hamile kalmadan once cok iyi kilo verdim. Simdi de dikkat ediyorum almadim cok sukur.
Ayni hatayi tekrar etmeyecegim.

Dogumdan sonra kilo vermek isteyenler icin cuma zayiflama yarismalarini takip edip takimlardan birine katilmanizi tavsiye ederim aklinizda bulunsun. Hem diyetisyene gittim hem takımla motive oldum 24 kilo verdim. Hamile kalinca ayrildim takimdan ama emzirme doneminde geri donecegim

Valla ben bile emzirme dönemi kilo almadım ama daha yavaş verdim. 8 ay emzirmiştim. Kesinlikle verirsin hiç kafana takma

Bir bilsem ne zaman bitecek insan yoruluyor gerçekten. Normal zamanda günlük üç litre su içerdim çoğu zaman geçerdim şimdi zorla içiyorum bardakla. Tartılmıyorum artık moralim bozulmasın diye kilo verip duruyorum. Normalde kilolu hamile kaldım ama işte genede insan üzülüyor

Benim de devam ediyor hala. Tost falan da mı yiyemiyorsun. Beyaz peynirli yağsız tost denesen belki kusmazsın. Ben öyle yapıyorum

Yesem de yemesem de midem bulaniyo. O yüzden yemeye gayret ediyorum. Ama yedikten sonra midem öyle hareketleniyo ki çıkana kadar nefessiz kalıyorum sanki. Gerçekten iğrenç bir his. Hayattan bezdim

Daha hiç bebek heyecanım falan yok. Cinsiyet bile merak etmiyorum. Normal hayatıma döneyim bana yeter

Anlıyorum seni canım aynisini yasadim ama geçecek inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…