Bende emzirme döneminde kilo alanlardanim malesef.
Ama agzimizi tutmayi biraz basarabilirsek emzirirken daha hizli kilo veriliyor cunku metabolizma daha hizli calisiyor emzirme doneminde.
Bu sefer daha dikkatli olacagim. Hamile kalmadan once cok iyi kilo verdim. Simdi de dikkat ediyorum almadim cok sukur.
Ayni hatayi tekrar etmeyecegim.
Dogumdan sonra kilo vermek isteyenler icin cuma zayiflama yarismalarini takip edip takimlardan birine katilmanizi tavsiye ederim aklinizda bulunsun. Hem diyetisyene gittim hem takımla motive oldum 24 kilo verdim. Hamile kalinca ayrildim takimdan ama emzirme doneminde geri donecegim
Ne zaman düzelicez biz ya. Ayağa kalkamiyorum hala. O kadar bulantim oluyor ki hiç derman birakmiyo bende
Yemek de yiyemiyorum. Suya zaten hasretim. Ilk gebeliğimde de böyleydim ama bu daha katlanılmaz geliyor. Kızımla doya doya vakit geçirmeyi çok özledim
Akşamları eşimle oturup çay içmeyi bir şeyler atiştırmayı. Haftasonunu iple çekmeyi... işyerimi, masamı([/QUOTE
Benim 24 saat bulanırken 14. Hafta ortası geçmeye başladı, şimdi de kalmadı. Hiç geçmicek samıştım. Çoğunluğa girersin inş sende, az kaldı öyleyse
İnşallah canım, eski yeme düzenime kavuşsam yeterValla ben bile emzirme dönemi kilo almadım ama daha yavaş verdim. 8 ay emzirmiştim. Kesinlikle verirsin hiç kafana takma
Ayy hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inş canımmmmEki Görüntüle 2224119
Kızlar ben tahmin falan istemicem zaten her şey apaçık ortada2. Erkekim geliyor insallah
Akşam yemeğinden sonra iki defa daha yemek yedim bende kendini tutamayanlardanim üzülmeİnşallah canım, eski yeme düzenime kavuşsam yeter
Ayy hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inş canımmmm
Tlc kanalında ağır yaşamlar diye bir program var, kendimi onlara benzetiyorum sürekli yerkenAllah'tan yediğim her şey bebeğe yariyormus da onunla teselli oldum bugün
Maşallah canımCinsiyet tahminimiz alabilir miyim. Doktor 13. Haftada %80 lık bir cinsiyet söyledi ama değişir mi bilmiyorum .
Tamam bakarım sagol canımBugün daha ilk defa akşam içtim ama netten bı bak magnezyum eksikliğine tüm şikayetlerimiz o yüzden bence
Aynen benımde öyle .Bende çok var dün o.kadar şiddetliydi ki acile gittim bi sorun yok dediler bugünde ara ara oluyor özellikle idrara çıkınca acayip alttan agrım oluyor .
Kız sende mi :))) bende her gün izliyorum vicdanım rahatliyorTlc kanalında ağır yaşamlar diye bir program var, kendimi onlara benzetiyorum sürekli yerken
Bence kesinlikle faydası olur kuzum. İmkanın varsa doktora git hem bebeğini de gör ağrım var der demez direkt magnezyum veriyorlar zaten. Bende kalp çarpıntısı bel ağrısı kasik ağrısı hepsi vardı. Tansiyonum da düşük çıktı. Bakalım umutluyum ilaçlardan. Hem kan hapı hep multivitamin hem B12 hem dvitamini bı de magnezyum :)) günlük icecekmisim:))Tamam bakarım sagol canım
Ay cnm Allah razı olsun nasıl için ferahladı. Netten de bakarım öyle bisey bulamadım.Rabbime emanet ediyorm bebeğimi inşallah benim de olumlu sonuçlanır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebislerimizide korusun insallahKızlar ağrılarınızın sebebi magnezyum ve potasyum eksikliğinden olabilir. Her gün en az bir tane muz yerseniz ve en az iki buçuk litre su içerseniz ciddi şekilde ağrılarda azalma olacak. Ilk gebeliğimde yaşamıştım özellikle kaburga, eklem, bel ve sırt ağrıları için bu söylediğim.
Bu arada ben doktora hiç cinsiyet sormadım. Hastanede uzun süre yattığım için sürekli ultrasona girdim. Bu yüzden şuan eğer yine fenalaşmazsam 17 ve 18. Haftaya kadar doktora gitmicem insallah. Rabbim saglik versin de ayaklanayim baska bir sey istemiyorum
Bir yakınımın da başına geldi. Perinatologa gitti, evet öyle bir sorun vardı ama gebeliğin ilerleyen dönemlerinde toparladı bebek. Şuan sapasağlam maşallah. Sadece hala takip ediliyor rutin kontrolleri var
Inşallah senin bebeğinde de sorun yoktur. Rabbim kısa sürede kalbini feraha kavuştursun
cnm sakin ol yanılma da olabılır baska doktorlara gıt aynenKızlar moralim çok bozuk doktora gittim az önce doktor bebeğin omurgası eğri gelişmemiş dedişimdi başka doktorada gidecem duanı eksik etmeyin lutfen
Aminn canım teşekkür ederim:)İnşallah canım, eski yeme düzenime kavuşsam yeter
Ayy hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inş canımmmm
Benim de ağrım senin anlattığım gibiydi canım. Enfeksiyon çıktı idrarda. E nabizdan bir bak istersen sonucuna. Bana da acilde Dr söylemedi. Sadece enfeksiyon görünüyor dedi. Ben enabizdan baktım değerlere.Aslında dün idrar verdim ama sonucu söylemediler. Salı günü kendi doktoruma gidicem ona da anlatırım. Magnezyum veriliyormuş ağrılar için bende duydum gorumcemde hamile onada kramplar falan için vermiş.bende hergun muz yiyorum sabahları mide bulantısını biraz bastırıyor diye su az içiyordum artık çok içicem.
Ooooh yarasın:) doktora vıtamine nezaman baslayacagım dedim 5.aydan içmen hem bebege hem sana yarar birde cok kılo aldırıyo smdi tavsiye etmem dedi .saglık ocakları veriyormus onu beklıyorum canımBence kesinlikle faydası olur kuzum. İmkanın varsa doktora git hem bebeğini de gör ağrım var der demez direkt magnezyum veriyorlar zaten. Bende kalp çarpıntısı bel ağrısı kasik ağrısı hepsi vardı. Tansiyonum da düşük çıktı. Bakalım umutluyum ilaçlardan. Hem kan hapı hep multivitamin hem B12 hem dvitamini bı de magnezyum :)) günlük icecekmisim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?