2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

2. Hamileliklerde daha bilinçli olunuyor anladım kadarıyla, ilkinde bir heyecan da oluyor. Ben şuan gereksiz yediğimin farkındayım ama durduramıyorum :) sana bravo, yapabiliyorsan süper devam
O yarışmalar nerede oluyor, kadınlar kulubünde mi canım?

Ben hala çok kötüyüm . Mutfak çok kokuyor özellikle sabahları giremiyorum . Gece gündüz sınırsız hep midem bulanıyor hiç iyi değilim 14 hafta oldu geçmiyor

Cinsiyet tahminimiz alabilir miyim. Doktor 13. Haftada %80 lık bir cinsiyet söyledi ama değişir mi bilmiyorum .

Eklentiler

• 0E7AAA0E-19A5-4EB0-B34D-BE03616C3137.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 55
Tamam bakarım sagol canım
Bence kesinlikle faydası olur kuzum. İmkanın varsa doktora git hem bebeğini de gör ağrım var der demez direkt magnezyum veriyorlar zaten. Bende kalp çarpıntısı bel ağrısı kasik ağrısı hepsi vardı. Tansiyonum da düşük çıktı. Bakalım umutluyum ilaçlardan. Hem kan hapı hep multivitamin hem B12 hem dvitamini bı de magnezyum :)) günlük icecekmisim:))

Ay cnm Allah razı olsun nasıl için ferahladı. Netten de bakarım öyle bisey bulamadım.Rabbime emanet ediyorm bebeğimi inşallah benim de olumlu sonuçlanır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebislerimizide korusun insallah

günaydın kızlar

dün doktor günüydü bebeğimi gördüm çok sükür cinsiyet %90 kız dedi belli oldu artık yani

ölçümlerde bi hafta önden gidiyor 140 gram olmuş doğum tarihim 30.06.2019 oldu ama sezeryan olcak muhtemelen 15 haziran fln olur dıye düşünüyorum sanırım bende 17. haftanın içine girdim ama burdakı tarihideğiştirmiycem ilerleyen haftalarda ölçümler değişebiliyor

Benim de ağrım senin anlattığım gibiydi canım. Enfeksiyon çıktı idrarda. E nabizdan bir bak istersen sonucuna. Bana da acilde Dr söylemedi. Sadece enfeksiyon görünüyor dedi. Ben enabizdan baktım değerlere.

Ooooh yarasın:) doktora vıtamine nezaman baslayacagım dedim 5.aydan içmen hem bebege hem sana yarar birde cok kılo aldırıyo smdi tavsiye etmem dedi .saglık ocakları veriyormus onu beklıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…