- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ben 1 gün serum aldim geçti. Böbrek fonksiyonunu tam yapamadiginda oluyor Yani açlıktan susuzluktan olmuştu benim gecti şükürKızlar idrarımda protein çıktı ya korktum başına böyle bişey gelen var mı doktorla görüşemedim daha
Ben dün araştırma hastanesindeki doktoruma sordum. Tahlil sonuçlarımı gorunce hemen fitil verdi dün akşam basladim. Ama ozeldeki doktoruma çok kızdım önemsemediği icin...bence önüne geçmek lazım yoksa gitgide ilerliyor.Benim yine idrar yolu enfeksiyonu tekrarlamış. Ağrım var çünkü. Ben napicam kızlar ya su da içiyorum. Nasıl kurtulucam enfeksiyondan.
Bende 12 kilo aldim oğlumda doğumdan sonra 1 hafta içinde 10 kilo verdim ama emzirirken insanin gözü dönüyor. Ben gece yarısı bile kalkıp tatlı yiyordum. Çok canım istiyordu. Sonra 8 kilo geri aldim. Tabi vermem oğlum 8 aylık olduğunda 2 ay sıkı diyet ve sporla oldu. Tabi göbek icin de korse kullandım. Yürüyüşlerde filan bile korse taktım. Dümdüz olmadi ama en azından eski halime yakın bir hâle dönmüştüm.Ya benim kuzenim tüm kiloyu emzirme döneminde almış, internette her yerde de emzirme döneminde kilo verilir yazıyor. Hangisi doğru anlamadımevet ya irade, şuan ne bünyem, ne psikolojim müsait diil dikkat etmeye ama inş sonrasında rahatlayıp veririz
Nezle olduğunda doğal neler kullandın canım. Ben de grip nezle gibi bir şey oluyorum.Bugün basım agriyor kizlar nezleyi atlattım gibi ama bu baş ağrısı fena oldu.
Bana da kızımda bu fotonun aynısını vermişti doktorum, 25. Haftaya kadar oğluş diye sevdik, 25. Haftada başka bir doktor kız dedi ve sürpriz kızımız olduEki Görüntüle 2224119
Kızlar ben tahmin falan istemicem zaten her şey apaçık ortada2. Erkekim geliyor insallah
2. Hamileliklerde daha bilinçli olunuyor anladım kadarıyla, ilkinde bir heyecan da oluyor. Ben şuan gereksiz yediğimin farkındayım ama durduramıyorum :) sana bravo, yapabiliyorsan süper devam
O yarışmalar nerede oluyor, kadınlar kulubünde mi canım?
Sabah bir bardak ihlamur içtim. Günde 3 sefer meyve tabağı yaptim. Oğlumun serum fizyolojiklerinden sıktım burnuma devamli açılsın diye birde uyumaya çalıştım bol bol öyle geçti sayılırNezle olduğunda doğal neler kullandın canım. Ben de grip nezle gibi bir şey oluyorum.
Sabah bir bardak ihlamur içtim. Günde 3 sefer meyve tabağı yaptim. Oğlumun serum fizyolojiklerinden sıktım burnuma devamli açılsın diye birde uyumaya çalıştım bol bol öyle geçti sayılır
Uçuk çıkarttım gerci
Yaaa ciddi misin canım aynı bu kadar çıkıntı var mıydı inan çok şaşırdım . %99 erkek dedi doktorBana da kızımda bu fotonun aynısını vermişti doktorum, 25. Haftaya kadar oğluş diye sevdik, 25. Haftada başka bir doktor kız dedi ve sürpriz kızımız oldukızımın beşiği bile maviydi
Hayırlı günler arkadaşlar
doktordan geldim,çok şükür herşey yolunda testlerde güzel çıktı.
Kısmet olursa oğluşum olucak
Kan değerim çok şükür normaldi ama yinede yazdı.decavit i zaten sağlık ocağı ücretsiz veriyor.kan ilacını veriyo mu bilmiyorum.
d vitaminim düşük aranızda DEVİT3 kullanan var mı hani bu bebeklerede verilenlerden kuĺanan kaç damla kullanıyor
Aşılarda sana haber verecekler tetkikler gerektiğinde kaydının bulunması işine yarar takip edıyorlar bana mesela 17.haftanda gel dedi birkaç test bar yapalım dediBi de sağlık ocağına ayrıca mı gidiyosunuz siz? Ne artısı var
Ac tok farketmez bir lokma ekmeğe de damlatabilirsin canım.Tam bunu sormaya girmiştim bende
Devit 3 ve ferro sanol a başlattı dr
Elevit ve folata ek olarak tabi
Devit 3 kullanan var mı başka? Suya mı katıcaz ki 10 damla yazmış üstüne
Aç mı tok mu
Hadi hayırlı olsun canım :))Yaaa ciddi misin canım aynı bu kadar çıkıntı var mıydı inan çok şaşırdım . %99 erkek dedi doktor
Bende dün çok su içtim gittim geldim içtim tuvalete çıktım yanmam yok şimdilik büyük ihtimal enfeksiyondan bu kadar sancim oluyordu.Benim öyle bakabilme imkanım yok canım turkiyede değilim ben .Salı günü gidicem doktorum zaten idrar testi yapıyor hep o söyler.Benim de ağrım senin anlattığım gibiydi canım. Enfeksiyon çıktı idrarda. E nabizdan bir bak istersen sonucuna. Bana da acilde Dr söylemedi. Sadece enfeksiyon görünüyor dedi. Ben enabizdan baktım değerlere.
Teşekkür ederim canım:)Hadi hayırlı olsun canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?