2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar idrarımda protein çıktı ya korktum başına böyle bişey gelen var mı doktorla görüşemedim daha
Ben 1 gün serum aldim geçti. Böbrek fonksiyonunu tam yapamadiginda oluyor Yani açlıktan susuzluktan olmuştu benim gecti şükür
Benim yine idrar yolu enfeksiyonu tekrarlamış. Ağrım var çünkü. Ben napicam kızlar ya su da içiyorum. Nasıl kurtulucam enfeksiyondan.
Ben dün araştırma hastanesindeki doktoruma sordum. Tahlil sonuçlarımı gorunce hemen fitil verdi dün akşam basladim. Ama ozeldeki doktoruma çok kızdım önemsemediği icin...bence önüne geçmek lazım yoksa gitgide ilerliyor.
Hamilelikte özellikle utuleyerek giyeceğim iç çamaşırlarımı
Bende 12 kilo aldim oğlumda doğumdan sonra 1 hafta içinde 10 kilo verdim ama emzirirken insanin gözü dönüyor. Ben gece yarısı bile kalkıp tatlı yiyordum. Çok canım istiyordu. Sonra 8 kilo geri aldim. Tabi vermem oğlum 8 aylık olduğunda 2 ay sıkı diyet ve sporla oldu. Tabi göbek icin de korse kullandım. Yürüyüşlerde filan bile korse taktım. Dümdüz olmadi ama en azından eski halime yakın bir hâle dönmüştüm.

Günaydın bizde sabah kontrolden geldik kocaman olmuş doktor teyzemiz bacaklarını kapatmış görünmüyor dedi bir çıkıntı var kordonda olabilir pipide de dedi birde siz tahminde bulunabilirmisiniz

Eki Görüntüle 2224119
Kızlar ben tahmin falan istemicem zaten her şey apaçık ortada 2. Erkekim geliyor insallah
Bana da kızımda bu fotonun aynısını vermişti doktorum, 25. Haftaya kadar oğluş diye sevdik, 25. Haftada başka bir doktor kız dedi ve sürpriz kızımız oldu kızımın beşiği bile maviydi

Evet kadinlar kulubunun icinde. Ben cok faydasini gordum

Nezle olduğunda doğal neler kullandın canım. Ben de grip nezle gibi bir şey oluyorum.
Sabah bir bardak ihlamur içtim. Günde 3 sefer meyve tabağı yaptim. Oğlumun serum fizyolojiklerinden sıktım burnuma devamli açılsın diye birde uyumaya çalıştım bol bol öyle geçti sayılır
Uçuk çıkarttım gerci

burna tuzlu su mu tıkanıklığı açıyor benım burnumda kötu hem akıyo hem dolu grip oldum
ıhlamuru bende içiyorum bugun işteyım yarın artık inşallah geçer pazar dınlenırım

Hayırlı günler arkadaşlar
doktordan geldim,çok şükür herşey yolunda testlerde güzel çıktı.
Kısmet olursa oğluşum olucak
Kan değerim çok şükür normaldi ama yinede yazdı.decavit i zaten sağlık ocağı ücretsiz veriyor.kan ilacını veriyo mu bilmiyorum.
d vitaminim düşük aranızda DEVİT3 kullanan var mı hani bu bebeklerede verilenlerden kuĺanan kaç damla kullanıyor

Bana da kızımda bu fotonun aynısını vermişti doktorum, 25. Haftaya kadar oğluş diye sevdik, 25. Haftada başka bir doktor kız dedi ve sürpriz kızımız oldu kızımın beşiği bile maviydi
Yaaa ciddi misin canım aynı bu kadar çıkıntı var mıydı inan çok şaşırdım . %99 erkek dedi doktor

Tam bunu sormaya girmiştim bende

Devit 3 ve ferro sanol a başlattı dr
Elevit ve folata ek olarak tabi

Devit 3 kullanan var mı başka? Suya mı katıcaz ki 10 damla yazmış üstüne
Aç mı tok mu

Kızlar sağlık ocağı nasıl veriyor ilacı özel doktorum bana yazdı eczaneden alıyorum vitamini kan hapını sağlık ocağından nasıl alınıyor?

Benim de ağrım senin anlattığım gibiydi canım. Enfeksiyon çıktı idrarda. E nabizdan bir bak istersen sonucuna. Bana da acilde Dr söylemedi. Sadece enfeksiyon görünüyor dedi. Ben enabizdan baktım değerlere.
Bende dün çok su içtim gittim geldim içtim tuvalete çıktım yanmam yok şimdilik büyük ihtimal enfeksiyondan bu kadar sancim oluyordu.Benim öyle bakabilme imkanım yok canım turkiyede değilim ben .Salı günü gidicem doktorum zaten idrar testi yapıyor hep o söyler.

Kızlar sağlık ocağına siz mi gittiniz hamileyim diye? Benim ilk kan tahlillerim sağlık ocağından istenmişti HCG 1000 den büyük yazıyordu kimse oralı olmadı ben de gitmedim aile hekiminin bunu takip etmesi gerekmez miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…