2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım canım. Muhtemelen enfeksiyondandir. Çok ağrı sancı yapıyor cunku. Yürüyemiyorsun bile. Geçmiş olsun.

Tam bunu sormaya girmiştim bende

Devit 3 ve ferro sanol a başlattı dr
Elevit ve folata ek olarak tabi

Devit 3 kullanan var mı başka? Suya mı katıcaz ki 10 damla yazmış üstüne
Aç mı tok mu

bana günde 5 damla ekmeğe damla ekmeğe damlatılıp içmesi öneriliyo yemeğe başlarken aç yani

Sağ ol canım suya limonla sirke katmayı deneyim bir de. Beyaz dutu da yapıcam. Zor bir şey valla. Dikkat edin kızlar bol bol su içmeyi unutmayin. Ayaklarınizi sıcak tutun.
Aynen canim birde elma sirkesini 1 litre suya 1 .5 corba kasigi dokup onlan taharetlen boylelikle korunursun ins
Ben dikisli hamislerdenim bu yuzden bunlarin hepsini kizimda yaptim ve cok sukur hic enfeksiyon olmadim bunda da boyle yapiyorum rabbim sifa versin ins :)

Kızlar idrar yolları iltihabına beyaz dut kurusunu kaynatıp da içebilirsiniz. Dut iltihaba karşı çok etkiliymiş.
Ben emzirirken hoşafını da yapıyordum, beyaz dut kurusu, çekirdekli kara üzüm (kan yapar) bol suda üzümler şişene kadar kaynatın, tatlandırmak için bolca pekmez (biraz şeker ilave olabilir isteğe göre), ooh gir çık iç süper faydalı bir şey.

Tam bunu sormaya girmiştim bende

Devit 3 ve ferro sanol a başlattı dr
Elevit ve folata ek olarak tabi

Devit 3 kullanan var mı başka? Suya mı katıcaz ki 10 damla yazmış üstüne
Aç mı tok mu

Vitaminlerini veriyolar kilo takibi yapıyolar aşıların olucak 3 ayda bir kan değerlerini takip ediyolarlar.yani faydaları var

Doğumdan sonrada bi süre kan sayımı ve vitaminlerini takip ediyolarlar ayrıca doğum kotrol yöntemine tabi istiyosan başloyorlar.bana ilk doğumumda süte geçmeyen doğum kontrol hapı vermişti

12 kilo alsam sadece, yatıp kalkıp dansederim evdeben hamilelikten önce diyetisyen kontrolünde beslenicem diyordum da, şuan hiiiç o modda değilim artık napalım dediğin gibi doğum sonrası diet,spor elimden geleni yapıcam

Sağlık ocağında ebeye gidip gebelik kaydını ona yaptırıyorsun canım 5 ay da tetanoz falan yapıyorlar kilo tansiyon kontrolü falan oluyor ilaçları da ücretsiz verebiliyorlar

Sağlık ocağında ebeye gidip gebelik kaydını ona yaptırıyorsun canım 5 ay da tetanoz falan yapıyorlar kilo tansiyon kontrolü falan oluyor ilaçları da ücretsiz verebiliyorlar
Biz gidiyoruz yani, kızlar yeni duydugum birsey normalde aile hekiminin doğumdan sonra bir yıl içinde 8 defa eve bebeği kontrol ve muayene etmeye gelmesi gerekiyormus ama hiçbirisi yapmıyor

canım takılma kiloya ben ilk hamılelıgım de 25 kilo aldım doğum sonrası 8 kilo kalmıştı bana dıyet spor yaaptım 3 ay bıle surmedı 71 kilo ile hamıle kalmıstım 64 kiloya düşmüştüm o yuzden bebişler iyi olsu sağlık olsun geri hersey yerıne gelıyor

Selam kızlar . Folik asite devam eden var mi
Slm canım, ben hala devam ediyorum doğum ve emzirme suresindede devam edeceğim.12.haftadan sonra değişti folik asit takviye olarak demir hapi+ D vitamini +magnezyum kullanıyorum. Birde troid hapi

Biz gidiyoruz yani, kızlar yeni duydugum birsey normalde aile hekiminin doğumdan sonra bir yıl içinde 8 defa eve bebeği kontrol ve muayene etmeye gelmesi gerekiyormus ama hiçbirisi yapmıyor
Eşim aile hekimi. 8 defa değil ama her hastayı yılda 1 kez evinde ziyaret etme varmış ama imkansız uygulaması diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…