Anladım canım. Muhtemelen enfeksiyondandir. Çok ağrı sancı yapıyor cunku. Yürüyemiyorsun bile. Geçmiş olsun.Bende dün çok su içtim gittim geldim içtim tuvalete çıktım yanmam yok şimdilik büyük ihtimal enfeksiyondan bu kadar sancim oluyordu.Benim öyle bakabilme imkanım yok canım turkiyede değilim ben .Salı günü gidicem doktorum zaten idrar testi yapıyor hep o söyler.
Tam bunu sormaya girmiştim bende
Devit 3 ve ferro sanol a başlattı dr
Elevit ve folata ek olarak tabi
Devit 3 kullanan var mı başka? Suya mı katıcaz ki 10 damla yazmış üstüne
Aç mı tok mu
Kızlar günaydın şimdi kontrolden geldim buda benim bebeğim tahmin alabilir miyim cinsiyet için
Aynen canim birde elma sirkesini 1 litre suya 1 .5 corba kasigi dokup onlan taharetlen boylelikle korunursun insSağ ol canım suya limonla sirke katmayı deneyim bir de. Beyaz dutu da yapıcam. Zor bir şey valla. Dikkat edin kızlar bol bol su içmeyi unutmayin. Ayaklarınizi sıcak tutun.
Tam bunu sormaya girmiştim bende
Devit 3 ve ferro sanol a başlattı dr
Elevit ve folata ek olarak tabi
Devit 3 kullanan var mı başka? Suya mı katıcaz ki 10 damla yazmış üstüne
Aç mı tok mu
Sağlık ocağı ucretsiz direkt veriyorKızlar sağlık ocağı nasıl veriyor ilacı özel doktorum bana yazdı eczaneden alıyorum vitamini kan hapını sağlık ocağından nasıl alınıyor?
12 kilo alsam sadece, yatıp kalkıp dansederim evdeBen 1 gün serum aldim geçti. Böbrek fonksiyonunu tam yapamadiginda oluyor Yani açlıktan susuzluktan olmuştu benim gecti şükür
Ben dün araştırma hastanesindeki doktoruma sordum. Tahlil sonuçlarımı gorunce hemen fitil verdi dün akşam basladim. Ama ozeldeki doktoruma çok kızdım önemsemediği icin...bence önüne geçmek lazım yoksa gitgide ilerliyor.
Hamilelikte özellikle utuleyerek giyeceğim iç çamaşırlarımı
Bende 12 kilo aldim oğlumda doğumdan sonra 1 hafta içinde 10 kilo verdim ama emzirirken insanin gözü dönüyor. Ben gece yarısı bile kalkıp tatlı yiyordum. Çok canım istiyordu. Sonra 8 kilo geri aldim. Tabi vermem oğlum 8 aylık olduğunda 2 ay sıkı diyet ve sporla oldu. Tabi göbek icin de korse kullandım. Yürüyüşlerde filan bile korse taktım. Dümdüz olmadi ama en azından eski halime yakın bir hâle dönmüştüm.
Selam kızlar . Folik asite devam eden var mi
Sen kendin ailw hekimine gidersin orda kaydını başlatırsın.istersen her ay gidip vitaminini alabilirsinKızlar sağlık ocağı nasıl veriyor ilacı özel doktorum bana yazdı eczaneden alıyorum vitamini kan hapını sağlık ocağından nasıl alınıyor?
Sağlık ocağında ebeye gidip gebelik kaydını ona yaptırıyorsun canım 5 ay da tetanoz falan yapıyorlar kilo tansiyon kontrolü falan oluyor ilaçları da ücretsiz verebiliyorlarKızlar sağlık ocağına siz mi gittiniz hamileyim diye? Benim ilk kan tahlillerim sağlık ocağından istenmişti HCG 1000 den büyük yazıyordu kimse oralı olmadı ben de gitmedim aile hekiminin bunu takip etmesi gerekmez miydi
Biz gidiyoruz yani, kızlar yeni duydugum birsey normalde aile hekiminin doğumdan sonra bir yıl içinde 8 defa eve bebeği kontrol ve muayene etmeye gelmesi gerekiyormus ama hiçbirisi yapmıyorSağlık ocağında ebeye gidip gebelik kaydını ona yaptırıyorsun canım 5 ay da tetanoz falan yapıyorlar kilo tansiyon kontrolü falan oluyor ilaçları da ücretsiz verebiliyorlar
Evet biz gidiyoruz.Bende bunu ilk kez duyuyorum sen nerden duydunBiz gidiyoruz yani, kızlar yeni duydugum birsey normalde aile hekiminin doğumdan sonra bir yıl içinde 8 defa eve bebeği kontrol ve muayene etmeye gelmesi gerekiyormus ama hiçbirisi yapmıyor
Tıp okuyan birinden duydum canım 8 defada yanılmış olabilirim ama ilk bir yıl eve gelmesi gerekiyor aslında demistiBendr
Evet biz gidiyoruz.Bende bunu ilk kez duyuyorum sen nerden duydun
12 kilo alsam sadece, yatıp kalkıp dansederim evdeben hamilelikten önce diyetisyen kontrolünde beslenicem diyordum da, şuan hiiiç o modda değilim artık napalım dediğin gibi doğum sonrası diet,spor elimden geleni yapıcam
Slm canım, ben hala devam ediyorum doğum ve emzirme suresindede devam edeceğim.12.haftadan sonra değişti folik asit takviye olarak demir hapi+ D vitamini +magnezyum kullanıyorum. Birde troid hapiSelam kızlar . Folik asite devam eden var mi
Eşim aile hekimi. 8 defa değil ama her hastayı yılda 1 kez evinde ziyaret etme varmış ama imkansız uygulaması diyor.Biz gidiyoruz yani, kızlar yeni duydugum birsey normalde aile hekiminin doğumdan sonra bir yıl içinde 8 defa eve bebeği kontrol ve muayene etmeye gelmesi gerekiyormus ama hiçbirisi yapmıyor
Bu yüzden de çok fazla maaş alıyorlar ama benim eniştemde aile hekimi.Eşim aile hekimi. 8 defa değil ama her hastayı yılda 1 kez evinde ziyaret etme varmış ama imkansız uygulaması diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?