- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Evet. Ben sana pazartesi işte fotosunu atayım, şimdi uygulamadan giriyorum koyamadım foto. Biz de şok olduk yavrumun bazı eşyaları mavi olduYaaa ciddi misin canım aynı bu kadar çıkıntı var mıydı inan çok şaşırdım . %99 erkek dedi doktor
Canım beni perşembe aradı hemşire, hayırlı olsun gebeynilsibiz sisteme düştü ben de aradım dedi ve kontrole çağırdı. Özel hastaneye gitmişsiniz ordan düştü sisteme dedi. Gebelik takibi yapmak zorundalar yoksa para cezası geliyor aile hekimine.Kızlar sağlık ocağına siz mi gittiniz hamileyim diye? Benim ilk kan tahlillerim sağlık ocağından istenmişti HCG 1000 den büyük yazıyordu kimse oralı olmadı ben de gitmedim aile hekiminin bunu takip etmesi gerekmez miydi
Ben ilk hamileliğimde 68.8 ile hamile doğumdan 1 hafta önce 92.5 kg idim. Min. 26 kilo aldım. Kızımın 1 yaş doğum gününde 66 kg idim. Bunda şu an 69.7 yim doktor 25. Haftaya kadar minimumda tutmalıyız hiç öyle 3 kişilik yeme dedi12 kilo alsam sadece, yatıp kalkıp dansederim evdeben hamilelikten önce diyetisyen kontrolünde beslenicem diyordum da, şuan hiiiç o modda değilim artık napalım dediğin gibi doğum sonrası diet,spor elimden geleni yapıcam
Kız gibi geldi banaKızlar günaydın şimdi kontrolden geldim buda benim bebeğim tahmin alabilir miyim cinsiyet için
Maaş olayı göreceli tabi ki ama 2bin 3 bin hastanın ziyareti çok zor ki Aile sağlığı merkezini boş bıraksalar diğer hastalar cırlarBu yüzden de çok fazla maaş alıyorlar ama benim eniştemde aile hekimi.
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Aynen ayağa kalktıgımda dik duramiyordum o kadar korktum ki dedim bebeğe bisey oldu kesin.Anladım canım. Muhtemelen enfeksiyondandir. Çok ağrı sancı yapıyor cunku. Yürüyemiyorsun bile. Geçmiş olsun.
Ben hala devam ediyorum ve doğuma kadar da edicem burda hiç kesmiyorlar folik asiti.Selam kızlar . Folik asite devam eden var mi
Bana kız gibi geldiEki Görüntüle 2224221 Eki Görüntüle 2224222 Günaydın bizde sabah kontrolden geldik kocaman olmuş doktor teyzemiz bacaklarını kapatmış görünmüyor dedi bir çıkıntı var kordonda olabilir pipide de dedi birde siz tahminde bulunabilirmisiniz
Bu fotodan yorum yapamıyorum canımKızlar günaydın şimdi kontrolden geldim buda benim bebeğim tahmin alabilir miyim cinsiyet için
Aaa gideyim o zaman bendeAşılarda sana haber verecekler tetkikler gerektiğinde kaydının bulunması işine yarar takip edıyorlar bana mesela 17.haftanda gel dedi birkaç test bar yapalım dedi
Valla ceza giderse de gitsin ben tahlil yaptirali bir buçuk ay oldu bakan eden yok özel hastaneye gidiyorum üniversite hastanesine de gittim. Çocuklar doğunca ararlar belki hayirli olsun hamileymissiniz diyeEvet. Ben sana pazartesi işte fotosunu atayım, şimdi uygulamadan giriyorum koyamadım foto. Biz de şok olduk yavrumun bazı eşyaları mavi olduhatta an kızımdan kalan mavi hastane çıkışım vqrvar
Canım beni perşembe aradı hemşire, hayırlı olsun gebeynilsibiz sisteme düştü ben de aradım dedi ve kontrole çağırdı. Özel hastaneye gitmişsiniz ordan düştü sisteme dedi. Gebelik takibi yapmak zorundalar yoksa para cezası geliyor aile hekimine.
Ben ilk hamileliğimde 68.8 ile hamile doğumdan 1 hafta önce 92.5 kg idim. Min. 26 kilo aldım. Kızımın 1 yaş doğum gününde 66 kg idim. Bunda şu an 69.7 yim doktor 25. Haftaya kadar minimumda tutmalıyız hiç öyle 3 kişilik yeme dedibakalım bunda iyi gidiyorum ama ikizlerde son 3-4 ay çok kilo alınır taşımakta zorlanırsın dedi. Boyum 1.80 ona hiç güvenme dedi. Tekil gebelik gibi değil diyip beni köşeye sıkıştırdı   hayırlısı bakalım
Depplonekines Ayyyy çok teşekkür ederim 2.kızım da geliyor demekkiBana kız gibi geldi
Bu fotodan yorum yapamıyorum canım
Rica ederim ama benimkisi tahmin değişebilir de.. Rabbim gönlüne göre versin canim..Depplonekines Ayyyy çok teşekkür ederim 2.kızım da geliyor demekki
Kız gibi geldi bana
Bana kız gibi geldi
Bu fotodan yorum yapamıyorum canım
BakanlıgınAaa gideyim o zaman bende
Sağlık ocağı belediyenin mi bakanlığın mı oluo
Evet. Ben sana pazartesi işte fotosunu atayım, şimdi uygulamadan giriyorum koyamadım foto. Biz de şok olduk yavrumun bazı eşyaları mavi olduhatta an kızımdan kalan mavi hastane çıkışım vqrvar
Tamam merakla bekliyorum valla fotoğrafı. Ikisi de başımın tacı ama dediğin gibi kıyafetleri uygun alıyım yani
Kuzum bana kız gibi geldiDaha yakından çekeyim bir daha bakar misin
Ben günde 6 damla kullanıyorumHayırlı günler arkadaşlar
doktordan geldim,çok şükür herşey yolunda testlerde güzel çıktı.
Kısmet olursa oğluşum olucak
Kan değerim çok şükür normaldi ama yinede yazdı.decavit i zaten sağlık ocağı ücretsiz veriyor.kan ilacını veriyo mu bilmiyorum.
d vitaminim düşük aranızda DEVİT3 kullanan var mı hani bu bebeklerede verilenlerden kuĺanan kaç damla kullanıyor
Maşallah gözünaydınMerhaba kızlar, bizimde dün doktor kontrolümüz vardı. Maşallah sıpa çok hareketliydi. Kızımdan sizlere kocamaaan bir gülümseme gelsin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?