2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaaa ciddi misin canım aynı bu kadar çıkıntı var mıydı inan çok şaşırdım . %99 erkek dedi doktor
Evet. Ben sana pazartesi işte fotosunu atayım, şimdi uygulamadan giriyorum koyamadım foto. Biz de şok olduk yavrumun bazı eşyaları mavi oldu hatta an kızımdan kalan mavi hastane çıkışım vqrvar

Canım beni perşembe aradı hemşire, hayırlı olsun gebeynilsibiz sisteme düştü ben de aradım dedi ve kontrole çağırdı. Özel hastaneye gitmişsiniz ordan düştü sisteme dedi. Gebelik takibi yapmak zorundalar yoksa para cezası geliyor aile hekimine.

Ben ilk hamileliğimde 68.8 ile hamile doğumdan 1 hafta önce 92.5 kg idim. Min. 26 kilo aldım. Kızımın 1 yaş doğum gününde 66 kg idim. Bunda şu an 69.7 yim doktor 25. Haftaya kadar minimumda tutmalıyız hiç öyle 3 kişilik yeme dedi bakalım bunda iyi gidiyorum ama ikizlerde son 3-4 ay çok kilo alınır taşımakta zorlanırsın dedi. Boyum 1.80 ona hiç güvenme dedi. Tekil gebelik gibi değil diyip beni köşeye sıkıştırdı   hayırlısı bakalım

Anladım canım. Muhtemelen enfeksiyondandir. Çok ağrı sancı yapıyor cunku. Yürüyemiyorsun bile. Geçmiş olsun.
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Aynen ayağa kalktıgımda dik duramiyordum o kadar korktum ki dedim bebeğe bisey oldu kesin.

Bana kız gibi geldi

Kızlar günaydın şimdi kontrolden geldim buda benim bebeğim tahmin alabilir miyim cinsiyet için
Bu fotodan yorum yapamıyorum canım

Aşılarda sana haber verecekler tetkikler gerektiğinde kaydının bulunması işine yarar takip edıyorlar bana mesela 17.haftanda gel dedi birkaç test bar yapalım dedi
Aaa gideyim o zaman bende

Sağlık ocağı belediyenin mi bakanlığın mı oluo

Valla ceza giderse de gitsin ben tahlil yaptirali bir buçuk ay oldu bakan eden yok özel hastaneye gidiyorum üniversite hastanesine de gittim. Çocuklar doğunca ararlar belki hayirli olsun hamileymissiniz diye

Ben hiç duymadım arama falan

Aizene duydum sağlık ocağını da

Tetenoz için gitmiştim 11 yıl önce o da yıkıldı gitti yenisi nerdedir hiç bilmiyorum

Herkese merhaba aslinda bu sitenin cok eski kullanicisiyim ama eski sifremi hatirlayamadigim icin yeni kullanici adi almak durumunda kaldim... 12 haftalik hamileyim,bu ikinci gebeligim henuz cinsiyeti belli degil.. zaten gozum suan cinsiyet gorecek durumda da diil cnk cok fazla bulanti ve kusma yasiyorum,tek arzum bu durumun duzelmesi cnk perisan haldeyim

Ben günde 6 damla kullanıyorum
Merhaba kızlar, bizimde dün doktor kontrolümüz vardı. Maşallah sıpa çok hareketliydi. Kızımdan sizlere kocamaaan bir gülümseme gelsin teyzeleri
Maşallah gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…