Kızlar bende tüp bebek druma teşekkür için gitmiştim gelmişken cinsiyetine bakayım dedi ve ikiside erkek dedi :)çok şaşkınım hep kız tahmin ediyordum en azından birini
Benimde ilk gebeliğim ve 15 temmuza geliyor doğum bebeği hissediyorum ama hergün herzaman değil çok nadir cinsiyet kesin değil hala sadece 12 haftalıkken erkeğe benziyor gibi dedi birdahada göstermedi:)
Öyle mii ne kadar heyecanlı maşallah insallah bende kısa zamanda hissederim :) bana da öyle dedi en son bebek çok küçük belli olmaz daha dedi. Hayirki sağlıklı doğsun da onemlö olan o
Kızlar bende tüp bebek druma teşekkür için gitmiştim gelmişken cinsiyetine bakayım dedi ve ikiside erkek dedi :)çok şaşkınım hep kız tahmin ediyordum en azından birini
canım takılma kiloya ben ilk hamılelıgım de 25 kilo aldım doğum sonrası 8 kilo kalmıştı bana dıyet spor yaaptım 3 ay bıle surmedı 71 kilo ile hamıle kalmıstım 64 kiloya düşmüştüm o yuzden bebişler iyi olsu sağlık olsun geri hersey yerıne gelıyor
Ben ilk hamileliğimde 68.8 ile hamile doğumdan 1 hafta önce 92.5 kg idim. Min. 26 kilo aldım. Kızımın 1 yaş doğum gününde 66 kg idim. Bunda şu an 69.7 yim doktor 25. Haftaya kadar minimumda tutmalıyız hiç öyle 3 kişilik yeme dedi bakalım bunda iyi gidiyorum ama ikizlerde son 3-4 ay çok kilo alınır taşımakta zorlanırsın dedi. Boyum 1.80 ona hiç güvenme dedi. Tekil gebelik gibi değil diyip beni köşeye sıkıştırdı   hayırlısı bakalım[/QUOTE]
İlk hamileliğinde benim gbi hamurişi yemiştin o zaman dimi gerçi son 1-2 haftadr daha dikkat ediyorum ama ben şimdiden yorulmaya başladım, ayak tabanlarım acıyor bugğn. zaten düz tabanım çok yürüyünce ağrır ama şimdi ağırlıktan başladı sanırım :)
Arkadaslar acayıp halsızım ya ıkı gun olmuyo ıkı serum yedım acılde.Tum tahlıllerım yapıldı eksıklık de yok. Benim gibi olan var mı cıdden kızım da boyle olmamıstı hıc napıcam bılmem
Ben ilk hamileliğimde 68.8 ile hamile doğumdan 1 hafta önce 92.5 kg idim. Min. 26 kilo aldım. Kızımın 1 yaş doğum gününde 66 kg idim. Bunda şu an 69.7 yim doktor 25. Haftaya kadar minimumda tutmalıyız hiç öyle 3 kişilik yeme dedi bakalım bunda iyi gidiyorum ama ikizlerde son 3-4 ay çok kilo alınır taşımakta zorlanırsın dedi. Boyum 1.80 ona hiç güvenme dedi. Tekil gebelik gibi değil diyip beni köşeye sıkıştırdı   hayırlısı bakalım
İlk hamileliğinde benim gbi hamurişi yemiştin o zaman dimi gerçi son 1-2 haftadr daha dikkat ediyorum ama ben şimdiden yorulmaya başladım, ayak tabanlarım acıyor bugğn. zaten düz tabanım çok yürüyünce ağrır ama şimdi ağırlıktan başladı sanırım :)[/QUOTE]
Hem de ne yedim. Feci yiyordum, çok iyi bir hamilelik ti çok rahattım. Bunda o kadar enerjik değilim, bir de ikiz gerçekten çok farklıymış, çabuk yoruluyor insan 7 8 9. Ayları çok merak ediyorum