2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gozunuzaydin haftaya çarşambada ben gitmeyi düşünuyorum Dr ağzından kaçırmadan zarfa cinsiyet yazdirabilirsem küçük bı organizasyon yapicam inşallah

Kilo alamamis olmak bu aylarda çok normal. Sonucta bebekler daha incir kadar. Onlar ihtiyacı olan besinleri bizden aliyor merak etmeyin

Ilk hamileligimde 17. Haftaya kadar 13 kilo verdim. Sonrasında 13+10 geri aldim. Kızım gayet sağlıklı gayet ideal bir çocuk:)

Bu hamileligimde de yine bulantılar yüzünden şimdiye kadar 12 Kilo verdim. Hala da veriyorum . Insallah bir an önce sağlığıma kavuşurum. Bu durumda kim varsa Allah herkese şifa versin

Bende 18 şubata randevu aldım detaylı için şimdiden ayarlayin kızlar randevularinizi

Offf ne çekmişsin inşallah biterde kurtulursun ben 3,5 kg verdim şimdi çok hafif bı bulantım oluyor ve tamamen onu kesmek haddinden fazla yiyorum

Offf ne çekmişsin inşallah biterde kurtulursun ben 3,5 kg verdim şimdi çok hafif bı bulantım oluyor ve tamamen onu kesmek haddinden fazla yiyorum

Yapacak bir şey yok. Basımıza geldi cekiyoruz (

Ben de şuan keyifli keyifli gunlerimin geçmesini isterdim heyecan duymak isterdim ama öyle bi depresyona girdim ki bebek aklima bile gelmiyo. Onunla ilgili hicbir mutluluğum yok. Insallah duzeliriz normale doner hayatimiz

Gozunuzaydin haftaya çarşambada ben gitmeyi düşünuyorum Dr ağzından kaçırmadan zarfa cinsiyet yazdirabilirsem küçük bı organizasyon yapicam inşallah
O zaman ekrana bakmamani tavsiye ederim. Daha doktor demeden ben gördüm çok netti. Sen tedbirli ol

Prena sonucun çıktı mı canım?
Zaten hamur işi kilo aldırıyor , dikkat edelim :)

Az kaldi geçecek inan 15te rahatladım baya bir ins. Seninde geçecek.
İnşallahh :):):)

Başınız sağolsun. iyiseniz sıkıntı yok demek ki :)

Günaydın kızlar, hepimiz için hayirli ve hayirlara vesile bir hafta olur inşallah. Ben de sabahtan beri iş yerinde boyleyim. En çok akşam oluyor benim sabahı boyleyse bugün akşam napar beni
OFFFFFF :):) aynıyız. midemi hiç boş bırakmıyorum. yoksa fena halim.

kızlar benim ikili test sonuçlarım çıkmış fakat sadece free beTA HCG (2'Lİ T.T) : 37,3
PAPP.A (2'Lİ T.T.) 4.10 yazıyor bunlar ne anlama geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…