Gozunuzaydin haftaya çarşambada ben gitmeyi düşünuyorum Dr ağzından kaçırmadan zarfa cinsiyet yazdirabilirsem küçük bı organizasyon yapicam inşallahGünaydın kızlar bizde cinsiyetimizi öğrendik tahminen kız dedi ama yanılma payı olabileceğini söyledi bizde akşamına eşimle parti düzenledik ailelerimizi söylemek için çok heyecanlıydı çok güzeldi her şey. Bidahakinde doktor kontrolümüzde cinsiyet konusunda süpriz bir durum olmaz heralde :) emin olmasa söylemezdi diye düşünüyorum.
Biz düzenleyemiyoruz dimi? Kübra da yazık, bir konu açtı diye habire o uğraşıyorkızlar 1. sayfada cinsiyet bölümüde varmış kübraya belli olanlarımız yazalımda orada da görelim yoksa merak ediyoruz herkesi tek tek :))
Maşallah canım 3. Çocuğun olmasina rağmen harika gorunuyosunKızlar Bizde Paşamla 16 Haftalıkk Oldukk Çok sükurrr :*)
Bende 18 şubata randevu aldım detaylı için şimdiden ayarlayin kızlar randevulariniziKızlar ben 6 kilo aldım deyince doktorum, çok almışsın, hamurişini kes diye kızdı
Buarada test konusunda ben biliyorsunuz sadece prenatest yaptım şimdiye kadra, bir de 22. Hafta için detyalı ultrason randevuus aldım o kadar.
Offf ne çekmişsin inşallah biterde kurtulursun ben 3,5 kg verdim şimdi çok hafif bı bulantım oluyor ve tamamen onu kesmek haddinden fazla yiyorumKilo alamamis olmak bu aylarda çok normal. Sonucta bebekler daha incir kadar. Onlar ihtiyacı olan besinleri bizden aliyor merak etmeyin
Ilk hamileligimde 17. Haftaya kadar 13 kilo verdim. Sonrasında 13+10 geri aldim. Kızım gayet sağlıklı gayet ideal bir çocuk:)
Bu hamileligimde de yine bulantılar yüzünden şimdiye kadar 12 Kilo verdim. Hala da veriyorum . Insallah bir an önce sağlığıma kavuşurum. Bu durumda kim varsa Allah herkese şifa versin
Offf ne çekmişsin inşallah biterde kurtulursun ben 3,5 kg verdim şimdi çok hafif bı bulantım oluyor ve tamamen onu kesmek haddinden fazla yiyorum
O zaman ekrana bakmamani tavsiye ederim. Daha doktor demeden ben gördüm çok netti. Sen tedbirli olGozunuzaydin haftaya çarşambada ben gitmeyi düşünuyorum Dr ağzından kaçırmadan zarfa cinsiyet yazdirabilirsem küçük bı organizasyon yapicam inşallah
Prena sonucun çıktı mı canım?Kızlar ben 6 kilo aldım deyince doktorum, çok almışsın, hamurişini kes diye kızdı
Buarada test konusunda ben biliyorsunuz sadece prenatest yaptım şimdiye kadra, bir de 22. Hafta için detyalı ultrason randevuus aldım o kadar.
Teşekkürler Canım Benim Bir Kadı. Her Ne oLursa Olsun Kendinden Ödün Vermemelidir Diye DusunuyorumMaşallah canım 3. Çocuğun olmasina rağmen harika gorunuyosun
İnşallahh :):):)Az kaldi geçecek inan 15te rahatladım baya bir ins. Seninde geçecek.
Başınız sağolsun. iyiseniz sıkıntı yok demek ki :)günaydın arkadaşlar. annem geldi cenazemiz oldu kısa bir yolculuk yaptım korkarak ama çok şükür iyi geçti 3 günlük yolculuk. bulantılar arada bi vuruyor ama genelde iyiyim sanırım. dün uykudan kendimi alamadım. niye öyle oldum anlamadım pıtırcık uyumak istedi diyor uyuyorum:)
OFFFFFF :):) aynıyız. midemi hiç boş bırakmıyorum. yoksa fena halim.Günaydın kızlar, hepimiz için hayirli ve hayirlara vesile bir hafta olur inşallah. Ben de sabahtan beri iş yerindeboyleyim. En çok akşam oluyor benim sabahı boyleyse bugün akşam napar beni
maşallah çok çok güzel :)::):):)Buda benim göbüşüm
maşallah çok çok güzel :)::):):)
Canım hastaneden grafikli raporu alabilifsin çıkmıştır.kızlar benim ikili test sonuçlarım çıkmış fakat sadece free beTA HCG (2'Lİ T.T) : 37,3
PAPP.A (2'Lİ T.T.) 4.10 yazıyor bunlar ne anlama geliyor.
Yok ya anlamam ben :))O zaman ekrana bakmamani tavsiye ederim. Daha doktor demeden ben gördüm çok netti. Sen tedbirli ol
Doğru görmüş olabilirsin. Bebekler ikiz olunca erken doğum olur diye temmuza kaydım :)ben seni diğer form dada gördüm sanki ağustos annelerinde doğru mu hatırlıyorum acaba cnm
Bak sonuç olarak sadece bunlar varCanım hastaneden grafikli raporu alabilifsin çıkmıştır.
Doğru görmüş olabilirsin. Bebekler ikiz olunca erken doğum olur diye temmuza kaydım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?