2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Benim sürecim daha çok yeniydi 2 ay felan olmuştu ilaç kullanmaya başlayalı ve ilk atak sürecim çok ağırdı daha yeni yeni kendime gelmeye başlamışken hamile olduğumu ögrendim ve birden ilacı bırakınca ataklar daha şiddetli gelmeye başladı çok şükür piskolog desteği ile şuan çok daha iyiyim inşallah tamamen hayatımdan çıkar gider. Buna da şükür daha zor durumda olan anneler var ve senin de dediğin gibi çoğu şey mükemmelliyetçilikten geliyor zaten benim bu sürece gelme sebebimde 2 bebeğimi kaybettim 4 kere tüp bebek tedavisi gördüm artık vücudum yeter dedi bence ve yıllardır uğraştığım şey pes ettiğimde geldi bana hemde sürpriz bir şekilde o yüzden en güzeli bol bol dua etmek ve şükretmek

Gozunuzaydin haftaya çarşambada ben gitmeyi düşünuyorum Dr ağzından kaçırmadan zarfa cinsiyet yazdirabilirsem küçük bı organizasyon yapicam inşallah

Teşekkür ederim darısı sizin başınıza diyeyim :) Bu da farklı bir anı olarak kalıyor küçükte olsa yap derim

Merhabalar sınavlarım bitti geldim çok mesaj birikmiş okuyamadım.Cinsiyet öğrenmeyen ben mi kaldım acaba.21 ocakta randevum var.Bir hafta daha sabredicem.Tüm anneler ve bebekler iyidir umarım.
Canım benim de biri hala göstermedi üstteki ablası bunu dövüyo, ediyor herhalde, bbu da sinmiş hareket etmeye korkuyor

Canım benim de biri hala göstermedi üstteki ablası bunu dövüyo, ediyor herhalde, bbu da sinmiş hareket etmeye korkuyor

Abla eli maşalı desene.Sanki seni öbürü erkek gibi hissettim şu an.Kendiminde erkek gibi hissediyorum.Ikinci oğluşum mu gelecek acaba?Ya da oglusa alışkın olunca mı öyle hissettim bilemedim

kızlar üçlü yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız ? sonuçlar cok güvenilir değil deniyor o yüzden tereddütteyim. aslında yapmayı düşünüyorum.

Peki bu buda kız mı

Eklentiler

• 6303BBC7-415F-43C3-A41F-E132FBF097EF.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 84
Ya bu hamilelik beni çok evhamlı yaptı idrarımda biraz protein ve enfeksiyon çıktı uykularım kaçtı rahim ağzından bi operasyon geçirmiştim doktorum rahim ağzı uzunluğunun yeterli olduğunu dikişe gerek olmadığını Doğuma kadar progestan kullanmamın yeterli olacağını söylediği halde içimdeki korku gitmiyor bir türlü sürekli bebeğime bişey olur mu korkusu çok yoruyor beni

Ahh ah o evhamlar hiç bitmiyor ki doktorun sorun olmaz dediyse sıkma canını inşallah hiç birşey olmadan kuçağına alırsın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…