2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlaç kullanıyor musun canım protein ve enfeksiyon icin

Benden de doktor bugün böbrek ultrasonu istedi. Yarın onu cektiricem. Arkalara doğru ağrım oluyor. İdrarda da enfeksiyon olunca belki taş veya kum olabilir dedi. İnşallah yoktur

Baş ağrılarından çektim hiç bişeyden çekmedim

Haftanın 2-3 günü iptalim günün belli saatleri

ya bende sinir oldum 5 dk dır öyle bakıyorum hiç bir şey anlamadım doktor daha güzel bir açıdan çekseymiş
Gitmicem bida ona böyle yaparsa ya sadece 1 tane düzgün usg var elimde geri kalan 3u kötü açılar

Bende alamadim aksine verdim canım, Sonra çok az aldım ve o şekilde devam ediyorum çok az dediğimde 750gram falan herhalde, bebek sağlıklı ve haftası ile uyumluydu sıkıntı yok canım, 20den itibaren falan bizden yemeye başlıyor yediklerimiz artıyormuş bebeğin iyiyse sıkıntı yok kuzu üzülme

Antibiyotik başlayacak doktorum yarın ben kendim gidip yapmıştım tahlili yarın doktor kontrolüm var ilacını yazarım demişti
Aman bol su içmeyi unutma. Günde 3 litre. Çok sık tuvalete gidiyorsun ama yapacak bir şey yok. Bende de var enfeksiyon. Su icmekten icim langır lungur.

Abla eli maşalı desene.Sanki seni öbürü erkek gibi hissettim şu an.Kendiminde erkek gibi hissediyorum.Ikinci oğluşum mu gelecek acaba?Ya da oglusa alışkın olunca mı öyle hissettim bilemedim
Ben de benimkini erkek gbi hissediyorum, ay çok heyecanlı ya. Ne zaman ilk kontrolün canım ? Senin de artık belli olacağı haftalar

Aaa inanamıyorum aynı benim fotoğraftan o zaman benimki de kesin değil. Burda baya pipi var benimkinde de var. Seninki kızmış o zaman benimki ?????? kafayı yedim haha

Ayy o zaman benimkinin biri de kız olabilir
Kızlar her an herşey olabilir. Kızımda bize şoka uğradık 25. Hafta kız dediler. Yavrumun herşey maviydi

Annelik iç güdüsü herşey yaptırır insana. Onları korumak istiyoruz bu çok normal, kaygı da duyuyoruz ama bunu işkenceye çevirmemek lazım. Doktoruna güven, kendine güven. Kendinle hep olumlu konuş, yavrunla konuş. Ben sağlıkla doğuracağına inanıyorum.
Benden de doktor bugün böbrek ultrasonu istedi. Yarın onu cektiricem. Arkalara doğru ağrım oluyor. İdrarda da enfeksiyon olunca belki taş veya kum olabilir dedi. İnşallah yoktur
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine

Aman bol su içmeyi unutma. Günde 3 litre. Çok sık tuvalete gidiyorsun ama yapacak bir şey yok. Bende de var enfeksiyon. Su icmekten icim langır lungur.
İnan yoruluyorum tuvalete gidip gelmekten bende suyu daha da arttırdım inşallah tez zamanda kurtuluruz ya

Teşekkür ederim güzel telkinleriniz için inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…