Birininki çok netti diğeri tam değil canımSende de pipi bu kadar net mi
İnşallah canım ya hepimiz sağlıklı sıhhatli vakitlice bebeklerimize kavuşuruz inşallahAhh ah o evhamlar hiç bitmiyor kidoktorun sorun olmaz dediyse sıkma canını inşallah hiç birşey olmadan kuçağına alırsın yavrunu
İlaç kullanıyor musun canım protein ve enfeksiyon icinYa bu hamilelik beni çok evhamlı yaptı idrarımda biraz protein ve enfeksiyon çıktı uykularım kaçtı rahim ağzından bi operasyon geçirmiştim doktorum rahim ağzı uzunluğunun yeterli olduğunu dikişe gerek olmadığını Doğuma kadar progestan kullanmamın yeterli olacağını söylediği halde içimdeki korku gitmiyor bir türlüsürekli bebeğime bişey olur mu korkusu çok yoruyor beni
Erkek dedi doktor ama %60 dedi bayagı acık ortada ama neden 60Bence erkek
Gitmicem bida ona böyle yaparsa ya sadece 1 tane düzgün usg var elimde geri kalan 3u kötü açılarya bende sinir oldum 5 dk dır öyle bakıyorum hiç bir şey anlamadım doktor daha güzel bir açıdan çekseymiş
Antibiyotik başlayacak doktorum yarın ben kendim gidip yapmıştım tahlili yarın doktor kontrolüm var ilacını yazarım demiştiİlaç kullanıyor musun canım protein ve enfeksiyon icin
Bende alamadim aksine verdim canım, Sonra çok az aldım ve o şekilde devam ediyorum çok az dediğimde 750gram falan herhalde, bebek sağlıklı ve haftası ile uyumluydu sıkıntı yok canım, 20den itibaren falan bizden yemeye başlıyor yediklerimiz artıyormuş bebeğin iyiyse sıkıntı yok kuzu üzülmekızlar sizlere birşey danışıcaktım. biraz moralim bozuk bu konuda da. ben hiç kilo almadım. biraz verdim bile. iştahım pek yok ama yine çok şükür yiyorum son 2 haftadır. yine de kilo almadım. sizin kilo durumları nedir?
Tamam canım doktora dusuyor diğer risklerin olduğu tablo sistemde görünmüyor oBak sonuç olarak sadece bunlar var
Aman bol su içmeyi unutma. Günde 3 litre. Çok sık tuvalete gidiyorsun ama yapacak bir şey yok. Bende de var enfeksiyon. Su icmekten icim langır lungur.Antibiyotik başlayacak doktorum yarın ben kendim gidip yapmıştım tahlili yarın doktor kontrolüm var ilacını yazarım demişti
Ben de benimkini erkek gbi hissediyorum, ay çok heyecanlı ya. Ne zaman ilk kontrolün canım ? Senin de artık belli olacağı haftalarAbla eli maşalı desene. Sanki seni öbürü erkek gibi hissettim şu an.Kendiminde erkek gibi hissediyorum.Ikinci oğluşum mu gelecek acaba?Ya da oglusa alışkın olunca mı öyle hissettim bilemedim
Wc en çok girdiğim yer evde:)hele ki geceleriAman bol su içmeyi unutma. Günde 3 litre. Çok sık tuvalete gidiyorsun ama yapacak bir şey yok. Bende de var enfeksiyon. Su icmekten icim langır lungur.
Aaa inanamıyorum aynı benim fotoğraftano zaman benimki de kesin değil. Burda baya pipi var benimkinde de var. Seninki kızmış o zaman benimki ?????? kafayı yedim haha
Kızlar her an herşey olabilir. Kızımda bize şoka uğradık 25. Hafta kız dediler. Yavrumun herşey maviydiAyy o zaman benimkinin biri de kız olabilir
Annelik iç güdüsü herşey yaptırır insana. Onları korumak istiyoruz bu çok normal, kaygı da duyuyoruz ama bunu işkenceye çevirmemek lazım. Doktoruna güven, kendine güven. Kendinle hep olumlu konuş, yavrunla konuş. Ben sağlıkla doğuracağına inanıyorum.Ya bu hamilelik beni çok evhamlı yaptı idrarımda biraz protein ve enfeksiyon çıktı uykularım kaçtı rahim ağzından bi operasyon geçirmiştim doktorum rahim ağzı uzunluğunun yeterli olduğunu dikişe gerek olmadığını Doğuma kadar progestan kullanmamın yeterli olacağını söylediği halde içimdeki korku gitmiyor bir türlüsürekli bebeğime bişey olur mu korkusu çok yoruyor beni
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendineBenden de doktor bugün böbrek ultrasonu istedi. Yarın onu cektiricem. Arkalara doğru ağrım oluyor. İdrarda da enfeksiyon olunca belki taş veya kum olabilir dedi. İnşallah yoktur
Soldaysa kızdır der büyükler:)Kızlar karnımın sol tarafına yığıldı ben şok sağ tarafım boş solda şuan
İnan yoruluyorum tuvalete gidip gelmekten bende suyu daha da arttırdım inşallah tez zamanda kurtuluruz yaAman bol su içmeyi unutma. Günde 3 litre. Çok sık tuvalete gidiyorsun ama yapacak bir şey yok. Bende de var enfeksiyon. Su icmekten icim langır lungur.
Teşekkür ederim güzel telkinleriniz içinAnnelik iç güdüsü herşey yaptırır insana. Onları korumak istiyoruz bu çok normal, kaygı da duyuyoruz ama bunu işkenceye çevirmemek lazım. Doktoruna güven, kendine güven. Kendinle hep olumlu konuş, yavrunla konuş. Ben sağlıkla doğuracağına inanıyorum.
Canım bu pipi resmini kaçıncı haftada verdiler.bide 25 é kadar hep erkek mi dediler yoksa bi daha sormadiniz miKızlar her an herşey olabilir. Kızımda bize şoka uğradık 25. Hafta kız dediler. Yavrumun herşey maviydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?