2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bu pipi resmini kaçıncı haftada verdiler.bide 25 é kadar hep erkek mi dediler yoksa bi daha sormadiniz mi
19. Hafta filan olması lazım. Bi uzman doktor bi de prof erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler. 25. Hafta sa başka bir doktor muayenesine gittik o kız dedi şok olduk. Kızımın beşiği maviydi düşünün.

O zaman şimdiden bir şey almayayım
Alma canım kesinleşsin öyle alırız

Alamıyorum canım dediğin kesinleşsin alırız inşallah

Alamıyorum canım dediğin kesinleşsin alırız inşallah
Keşke bana da öyle deseler.14.haftada erkek dedi pipiyi de gördük. 3.oğlum olacak.12 de kıza benziyor demişti nub kemik yapısı falan hep kızı gösteriyordu.Bazen klitoris sisebiliyor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım ama sen gene de erkek İsimleri bulmaya başla dedi

Yaklaşın gençler bugün başımdan geçen bir olayı anlatıyorum
Kan tahlili vermeye gittim gebelik var diye zibiliyon tane kan tahlili istemiş neyse benim bi geldi kolestrol yüksek trigliserit yüksek benim tabi elim ayağım titremeye basladı netten zararlarını okuyunca . Hemen doktoruma yazdım biraz önce cevap yazmıs gebelerde kolestrole trigileserite bakılmaz telaş yapma diye rahatladım ama direkt gözümden yaşlar süzüldü zaten gribim sanki yavrum da grip olmus gibi hissediyiprum üzülüyorum bu nasıl hayal dünyasıysa bu nasıl iş aile hekimi neye bakıp neye bakmayacağını bilmez mi ya

Keşke bana da öyle deseler.14.haftada erkek dedi pipiyi de gördük. 3.oğlum olacak.12 de kıza benziyor demişti nub kemik yapısı falan hep kızı gösteriyordu.Bazen klitoris sisebiliyor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım ama sen gene de erkek İsimleri bulmaya başla dedi

Hayırlı akşamlar kizlar.ben sessiz takipcilerdenim maşallah gobekleriniz çok güzel görünüyor.benim iç batnim geniş . ortalıkta göbek filan yok.ayin 18 inde bir ayimiz doluyor cinsiyet tahmini yapar doktor umuz umarım. 3.goz aydınlığım olacak ins

Bebeklerde krem ve beyaz seviyorum sanirim bunlardan alırsak sorun olmaz ne olursa olsun

Benim ilk hamilelik canım henüz bende de göbek emaresi birşey yok :)

Kızım beni şaşkın seni diye seviyor hep ben de seni öyle seveyim şaşkın seni bunla geçmiş olsun diyelim. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik, yok yere strese girdin
Diyebilir hala Allah gönlüne göre versin 

Bebeklerde krem ve beyaz seviyorum sanirim bunlardan alırsak sorun olmaz ne olursa olsun
Evet ben de seviyorum ama ilk aylar çok kirleniyor  demir damlası leke yapıyor o yüzden bunlarda biraz daha renkli olabilir diyorum.mint yeşili turkuaz sarı gri kırmızı

Sarı ve kırmızıya da bayılırım :) hastane cikislarimiz GS store olacak nasip olursa yavru aslanlarim

Nasıl anlıyorsunuz yaa :)
Sağ taraf bomboş sol taraf hem sert ve şişkin

Elimi koyunca hissediyorum. :)
Daha 9.haftalarda bile doktora gidince diyodumki doktor bey tam burda aleti buraya koyarmisiniz gercektende orda oluyodu

Simdi solda duruyor genelde
biraz büyüdü diye ortaya geçtiğindede anlıyorum ama elimi koyduğumda anca

Yoksa haraketlerini hissedemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…