- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Benimki başindan beri hep solda canım :) arada bi ortaya geliyor ama solda kendine ev yapmış galiba orda yaşıyo yavrum :)Kızlar karnımın sol tarafına yığıldı ben şok sağ tarafım boş solda şuan
Kızlar her an herşey olabilir. Kızımda bize şoka uğradık 25. Hafta kız dediler. Yavrumun herşey maviydi
19. Hafta filan olması lazım. Bi uzman doktor bi de prof erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler. 25. Hafta sa başka bir doktor muayenesine gittik o kız dedi şok olduk. Kızımın beşiği maviydi düşünün.Canım bu pipi resmini kaçıncı haftada verdiler.bide 25 é kadar hep erkek mi dediler yoksa bi daha sormadiniz mi
Alma canım kesinleşsin öyle alırızO zaman şimdiden bir şey almayayım
Alamıyorum canım dediğin kesinleşsin alırız inşallah19. Hafta filan olması lazım. Bi uzman doktor bi de prof erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler. 25. Hafta sa başka bir doktor muayenesine gittik o kız dedi şok olduk. Kızımın beşiği maviydi düşünün.
Alma canım kesinleşsin öyle alırız
Keşke bana da öyle deseler.14.haftada erkek dedi pipiyi de gördük. 3.oğlum olacak.12 de kıza benziyor demişti nub kemik yapısı falan hep kızı gösteriyordu.Bazen klitoris sisebiliyor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım ama sen gene de erkek İsimleri bulmaya başla dediAlamıyorum canım dediğin kesinleşsin alırız inşallah
Keşke bana da öyle deseler.14.haftada erkek dedi pipiyi de gördük. 3.oğlum olacak.12 de kıza benziyor demişti nub kemik yapısı falan hep kızı gösteriyordu.Bazen klitoris sisebiliyor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım ama sen gene de erkek İsimleri bulmaya başla dedi19. Hafta filan olması lazım. Bi uzman doktor bi de prof erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler. 25. Hafta sa başka bir doktor muayenesine gittik o kız dedi şok olduk. Kızımın beşiği maviydi düşünün.
Nerden aldiniz acaba.hep gittigimiz doktor yapmayacak miBende 18 şubata randevu aldım detaylı için şimdiden ayarlayin kızlar randevularinizi
Bebeklerde krem ve beyaz seviyorum sanirim bunlardan alırsak sorun olmaz ne olursa olsun19. Hafta filan olması lazım. Bi uzman doktor bi de prof erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler. 25. Hafta sa başka bir doktor muayenesine gittik o kız dedi şok olduk. Kızımın beşiği maviydi düşünün.
Benim ilk hamilelik canım henüz bende de göbek emaresi birşey yok :)Hayırlı akşamlar kizlar.ben sessiz takipcilerdenim maşallah gobekleriniz çok güzel görünüyor.benim iç batnim geniş . ortalıkta göbek filan yok.ayin 18 inde bir ayimiz doluyor cinsiyet tahmini yapar doktor umuz umarım. 3.goz aydınlığım olacak ins
Canım seninle aynı gidiyoruz
İnşallah canım ya hepimiz sağlıklı sıhhatli vakitlice bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Kızım beni şaşkın seni diye seviyor hep ben de seni öyle seveyim şaşkın seniYaklaşın gençler bugün başımdan geçen bir olayı anlatıyorum
Kan tahlili vermeye gittim gebelik var diye zibiliyon tane kan tahlili istemiş neyse benim bi geldi kolestrol yüksek trigliserit yüksek benim tabi elim ayağım titremeye basladı netten zararlarını okuyunca . Hemen doktoruma yazdım biraz önce cevap yazmıs gebelerde kolestrole trigileserite bakılmaz telaş yapma diye rahatladım ama direkt gözümden yaşlar süzüldü zaten gribim sanki yavrum da grip olmus gibi hissediyiprum üzülüyorum bu nasıl hayal dünyasıysabu nasıl iş aile hekimi neye bakıp neye bakmayacağını bilmez mi ya
Diyebilir hala Allah gönlüne göre versinKeşke bana da öyle deseler.14.haftada erkek dedi pipiyi de gördük. 3.oğlum olacak.12 de kıza benziyor demişti nub kemik yapısı falan hep kızı gösteriyordu.Bazen klitoris sisebiliyor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım ama sen gene de erkek İsimleri bulmaya başla dedi
Evet ben de seviyorum ama ilk aylar çok kirleniyor Bebeklerde krem ve beyaz seviyorum sanirim bunlardan alırsak sorun olmaz ne olursa olsun
İnşallah canım.İnan yoruluyorum tuvalete gidip gelmekten bende suyu daha da arttırdım inşallah tez zamanda kurtuluruz ya
Nasıl anlıyorsunuz yaa :)Benimki başindan beri hep solda canım :) arada bi ortaya geliyor ama solda kendine ev yapmış galiba orda yaşıyo yavrum :)
Sarı ve kırmızıya da bayılırım :) hastane cikislarimiz GS store olacak nasip olursaKızım beni şaşkın seni diye seviyor hep ben de seni öyle seveyim şaşkın senibunla geçmiş olsun diyelim. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik, yok yere strese girdin
Diyebilir hala Allah gönlüne göre versin
Evet ben de seviyorum ama ilk aylar çok kirleniyor demir damlası leke yapıyor o yüzden bunlarda biraz daha renkli olabilir diyorum.mint yeşili turkuaz sarı gri kırmızı
Bak sonuç olarak sadece bunlar var
Tamam canım doktora dusuyor diğer risklerin olduğu tablo sistemde görünmüyor o
Yok cnm öyle yazan şeyler,Orda cuttof değerin altındadır yazıyor mu? Birde sayısal değer var örn: yaş riski 1:948 gibi
Ne güzel :) sen cinsiyetini öğrendin mi bebeğininCanım seninle aynı gidiyoruz
Sağ taraf bomboş sol taraf hem sert ve şişkin
Nasıl anlıyorsunuz yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?