2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlı sağlıklı olsunlarda ilk duam o. Benim ilk çocuğum olacak erkek kız fark etmez.

Canım benimde solda başından beri ama portakal büyüklüğünde yığılma ilk defa oluyo sağ düz sol çıkık
Başından beri hep solda olanlar erkekmiş canım benimki erkekmiş belki seninkide erkektir :)
Hayirlisı tabiki benimki bi tahmin sadece

Kızım beni şaşkın seni diye seviyor hep ben de seni öyle seveyim şaşkın seni bunla geçmiş olsun diyelim. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik, yok yere strese girdin
Şaşkınımm da şaşkınımm :) hamilelik hep bi stres hep bi şaşkınlık yaaa ama hayal kurdukca cok heycanlanıyorum doğduklarını düşündükçe hepimiz sağ salim kucağımıza alalım sağlıklı olsjnlar sonra bakımlarından konusalım inşallaaaaahh

Ay amin ne güzel demişsin. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım. Anne olmak eşsiz bir duygu. Bunu 2. Kez tatmak çok güzel. Bu zamanların tadını çıkaralım sonradan çok özleyeceğiz. Hele hareketlerini tam anlamıyla hissedelim, resmen tepki veriyorlar.

Ikıncı gebelikse daha erken hissedilir demi? Yani ben eminim o bağırsak hareketi değildi...bir haftaya yakın da önden gidiyo dedi dr. Ayy allahım ben oğlumu 18-19.haftada hissetmiştim şimdi bu nasıl bu kadar erken olur? Yanılmamışımdır demi herhalde insallah

Erkek dedi doktor ama %60 dedi bayagı acık ortada ama neden 60
Kız bebeğin de 15 hafta boyunca pipisi oluyo :) o yüzden ihtimalli söylemiş olabilir. O çıkıntının yönüne göre erkek mi kız mı söylüyorlar, 16’dan sonra netleşir sanırım

Soldaysa kızdır der büyükler:)
Ay hadi inşallah

Bebeklerde krem ve beyaz seviyorum sanirim bunlardan alırsak sorun olmaz ne olursa olsun
İlk bebeğimin hep o tonlardı.. Oğlum oldu ama herşeyi krem beyaz tonlarıydı. Hediyeler renkli geldi.. Turuncu da giydi sarı da pembe de :)
Maşallah kusan vs bi bebek de değildi tertemiz kuallandı çıktı.. Şimdiki gümbür gümbür geliyo, abisinin krem takımları renkten renge girmez inşallah

Ben de hissediyorum yalnız değilsin. anlarsın zaten bebek mi değil mi. Benim soldaki çok yaramaz sağdaki yavrum da arada kımıldıyor

ben ıkıncı ama hıssetmıyorum. sankı kıpırtı oluyor gıbı ama yınede tekme ıstıoyrum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…