Keşke bana da öyle deseler.14.haftada erkek dedi pipiyi de gördük. 3.oğlum olacak.12 de kıza benziyor demişti nub kemik yapısı falan hep kızı gösteriyordu.Bazen klitoris sisebiliyor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım ama sen gene de erkek İsimleri bulmaya başla dedi
Kizlar ben bebisimi ilk 10 hafalikken hissettim. Simdi daha sık sık hissediyorum. 1. Kizimda 7. Ayima kadar erkek dedi doktor. Sonra kiz dedi. Ikinci kizim süpriz olsun dedim. Dogumda ögrenmekte cok güzel oluyor.
Kızım beni şaşkın seni diye seviyor hep ben de seni öyle seveyim şaşkın seni bunla geçmiş olsun diyelim. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik, yok yere strese girdin
Şaşkınımm da şaşkınımm :) hamilelik hep bi stres hep bi şaşkınlık yaaa ama hayal kurdukca cok heycanlanıyorum doğduklarını düşündükçe hepimiz sağ salim kucağımıza alalım sağlıklı olsjnlar sonra bakımlarından konusalım inşallaaaaahh
Şaşkınımm da şaşkınımm :) hamilelik hep bi stres hep bi şaşkınlık yaaa ama hayal kurdukca cok heycanlanıyorum doğduklarını düşündükçe hepimiz sağ salim kucağımıza alalım sağlıklı olsjnlar sonra bakımlarından konusalım inşallaaaaahh
Ay amin ne güzel demişsin. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım. Anne olmak eşsiz bir duygu. Bunu 2. Kez tatmak çok güzel. Bu zamanların tadını çıkaralım sonradan çok özleyeceğiz. Hele hareketlerini tam anlamıyla hissedelim, resmen tepki veriyorlar.
Ikıncı gebelikse daha erken hissedilir demi? Yani ben eminim o bağırsak hareketi değildi...bir haftaya yakın da önden gidiyo dedi dr. Ayy allahım ben oğlumu 18-19.haftada hissetmiştim şimdi bu nasıl bu kadar erken olur? Yanılmamışımdır demi herhalde insallah
Kız bebeğin de 15 hafta boyunca pipisi oluyo :) o yüzden ihtimalli söylemiş olabilir. O çıkıntının yönüne göre erkek mi kız mı söylüyorlar, 16’dan sonra netleşir sanırım
İlk bebeğimin hep o tonlardı.. Oğlum oldu ama herşeyi krem beyaz tonlarıydı. Hediyeler renkli geldi.. Turuncu da giydi sarı da pembe de :)
Maşallah kusan vs bi bebek de değildi tertemiz kuallandı çıktı.. Şimdiki gümbür gümbür geliyo, abisinin krem takımları renkten renge girmez inşallah
Ikıncı gebelikse daha erken hissedilir demi? Yani ben eminim o bağırsak hareketi değildi...bir haftaya yakın da önden gidiyo dedi dr. Ayy allahım ben oğlumu 18-19.haftada hissetmiştim şimdi bu nasıl bu kadar erken olur? Yanılmamışımdır demi herhalde insallah
kızlar selam , benimde 4,5 yaşında bir oğlum var onda 4 aylıkken filan hissetmiştim ama bu hamileliğimde bi kaç gündür hareketlenme hissediyorum sanırım yalnız değilmişim :)
kızlar selam , benimde 4,5 yaşında bir oğlum var onda 4 aylıkken filan hissetmiştim ama bu hamileliğimde bi kaç gündür hareketlenme hissediyorum sanırım yalnız değilmişim :)