- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
Günümüz aynıhemen hemen benim ilk hamileliğim ve hiçbir şey hissetmiyorum:)
allahım herkese bu duyguları asatsın ınsallah. cok musmutlu gecıyıor gunlerımBilemiyorum belki benim 2. olduğu için ya da az çok önceki hareketlerini bilidğim için öyle tekmeleme tarzı bişey değil ama içinde bi hareket oldugunu sezinliyorsun..Bebişini en kısa sürede sen de hissedersin umarım :) Kız mı erkek mi diye meraktan ölüyorum bu arada :)
Bende fitil ve şase kullandım ama daha henüz geçmedi bu enfeksiyon ve kaşıntı çıldıracağım.Antibiyotik başlayacak doktorum yarın ben kendim gidip yapmıştım tahlili yarın doktor kontrolüm var ilacını yazarım demişti
Senin gecti mi canım ben halen o kadar su incelediğim icin zor geçecek gibi duruyor...ilaçları da bitirdim çünküAman bol su içmeyi unutma. Günde 3 litre. Çok sık tuvalete gidiyorsun ama yapacak bir şey yok. Bende de var enfeksiyon. Su icmekten icim langır lungur.
Benim farkli 2 doktorda kiz dedi gösterdiler hatta...Kızlar her an herşey olabilir. Kızımda bize şoka uğradık 25. Hafta kız dediler. Yavrumun herşey maviydi
Ben de benimkini erkek gbi hissediyorum, ay çok heyecanlı ya. Ne zaman ilk kontrolün canım ? Senin de artık belli olacağı haftalar
Peki bu buda kız mı
İkinci trimesterde tedavi olabiliyor canım drundan yazı isteyebilir diş hekimi sadece ona danışırsınPeki hamileyken diş ağrısı olunca noluyor
hormonlar mahvetti bizi tavsiyesi olan var mı ? Tedavi olabiliyor muyuz?
3.aydan sonra tedavi ediliyor diye biliyorum..Peki hamileyken diş ağrısı olunca noluyor
diş tedavisi yaptırabiliyosun canım 3. aydan sonra arkadaşım dolgu yaptırmıştı eczanede karanfil yağı var oda ağrı kesiyo idare edebilcek durumdaysaPeki hamileyken diş ağrısı olunca noluyor
Annenin sürekli ağrı çekip gergin olmasındansa tedavi yapiliyor canım. Tabi uzman bir elde. Üniv hastanesi stajyerlerine falan elletmePeki hamileyken diş ağrısı olunca noluyor
Kizlar ben bebisimi ilk 10 hafalikken hissettim. Simdi daha sık sık hissediyorum. 1. Kizimda 7. Ayima kadar erkek dedi doktor. Sonra kiz dedi. Ikinci kizim süpriz olsun dedim. Dogumda ögrenmekte cok güzel oluyor.
Ikıncı gebelikse daha erken hissedilir demi? Yani ben eminim o bağırsak hareketi değildi...bir haftaya yakın da önden gidiyo dedi dr. Ayy allahım ben oğlumu 18-19.haftada hissetmiştim şimdi bu nasıl bu kadar erken olur? Yanılmamışımdır demi herhalde insallah
bekle bence hem biraz daha büyümüş olurYa kızlar cumartesi 3 hafta olucak görmeyeli ilk defa bu kadar arayı açtım aklımı taktım beklesem mi gitsem mi kararsızım
bu hafta 16. haftam bitiyobekle bence hem biraz daha büyümüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?