2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
buyuk ıhtımalle kız gıbı dedı ama ben sımdı kontrolde erkek derse cokk sok olurum:) kızım 20 aylık onun kucuklerını cıkardım. ıyılerı kotulerı ayırdım :) yenı bebegımın dolabını hazırladım. eksık lıstesını de yaptım :) haftasonu alısverıse gıdıyorum . bekle dıyorlar ama dayanamam. ılk hamılelıgımde de 4 aylık olunca hastane cantam dahı hazırdı. her aksam bakardım yaa :))))))

Günümüz aynıhemen hemen benim ilk hamileliğim ve hiçbir şey hissetmiyorum:)

Bilemiyorum belki benim 2. olduğu için ya da az çok önceki hareketlerini bilidğim için öyle tekmeleme tarzı bişey değil ama içinde bi hareket oldugunu sezinliyorsun..Bebişini en kısa sürede sen de hissedersin umarım :) Kız mı erkek mi diye meraktan ölüyorum bu arada :)

allahım herkese bu duyguları asatsın ınsallah. cok musmutlu gecıyıor gunlerım

Aman bol su içmeyi unutma. Günde 3 litre. Çok sık tuvalete gidiyorsun ama yapacak bir şey yok. Bende de var enfeksiyon. Su icmekten icim langır lungur.
Senin gecti mi canım ben halen o kadar su incelediğim icin zor geçecek gibi duruyor...ilaçları da bitirdim çünkü
Kızlar her an herşey olabilir. Kızımda bize şoka uğradık 25. Hafta kız dediler. Yavrumun herşey maviydi
Benim farkli 2 doktorda kiz dedi gösterdiler hatta...
Izimdrn de basından beri hep kiz geçiyor ama değişirse bende gerçekten şoka girerim. Benim oğlumdan kalan bir sürü şey var son aylara kadar birsey almayı düşünmüyorum oyuzden netleşince artik hastane cikisi fln alırım.

Ben de benimkini erkek gbi hissediyorum, ay çok heyecanlı ya. Ne zaman ilk kontrolün canım ? Senin de artık belli olacağı haftalar

Pazartesi canım kontrolüm.Heyecan tavan yaptı.Daha 6 koca gün varKız erkek farketmez ama bu merak yok mu merak.Birde sürekli soruyor insanlar yoruldum belli değil demekten.Bi oğlum olunca kız beklentisi içinde herkesBakalım inşallah gösterir

oğlumda bir kere kusmadım ve o kadar mükemmel bir hamilelik geçirdim ki anlatamam tarif bile edemem. Bu sebeple de 23 kilo almıstım tabi sonrasında verılıyor fakat bu sefer 6 haftadan 11. haftaya kadar cıkardım yedıgımden tat alamadım yemek ıstemedım o kadar tuhaf bı surecten gectım kı anlatamam ..Oğlumda günde 3 paket 80 gram eti karamdan yerdim pastaya ölürdüm delirip iki güne bir helva kavururdum bu sefer de bırakın tatlı yemeyı düşününce midem bulanıyor..İçimden kız dıye geçiyor fakat bılemıyorum Allah sağlıklı versın de bize gerisi önemli değil :)

Kizlar ben bebisimi ilk 10 hafalikken hissettim. Simdi daha sık sık hissediyorum. 1. Kizimda 7. Ayima kadar erkek dedi doktor. Sonra kiz dedi. Ikinci kizim süpriz olsun dedim. Dogumda ögrenmekte cok güzel oluyor.

cnm seninle aramızda 1 gün var sen öğrenebildin mi cinsiyetini ??

cinsiyet öğrenebildin mi ? aramızda seninle de 1 gün varmış ta ??

Selam kızlar dun ikili test için hastaneye gittim .. Kan verdim .. Sonuçlar cumaya inşallah. Dr su an kız gibi duruyor dedi bize de gösterdi bacak arasını belli bi çıkıntı yok dedi. Ama bi aya kesin belli olur dedi . Bizde o andan itibaren kız beklemeye başladık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…