2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Alla alla şaşırdım kaldım valla . hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda

Kızlar dün inanılmaz bir karın ve bel ağrısı yaşadım. sancıdan doğrulamıyodum resmen doktorumu aradım hemen izin al git yat 2 saate geçmezse gel dedi çok şükür uzandıktan 1-2 saat sonra baya azaldı ağrım. Öyle korktum ki anlatamam arada böyle spazmlar olabilirmiş ama çok uzun sürer ve geçmezse kontrole gitmek lazımmış. Normal randevum yarın biz de artık cinsiyet öğreneceğiz sanırım

Acaba gaz sancısı mıydı? Geçmiş olsun.

Bana da öyle demişti canım ama 14 de erkek dedi.O yüzden çok alıştırma kendini.Gönlünde ne varsa Allah onu nasip etsin inşallah

evet anladım dün akşam burda yazılandan sonra dikkat edince bende farkettim aslında oğluşum sağdaydı :)))

canım bizim bir tanıdıkta önceki hamileliği ile aynı belirtileri göstermiş ikincide ama ilki erkekti bu kız olacak.

Kizlar aklima takilan birsey var.Doktora sordum ama icim rahat etmiyo.Avm lerde havaalanlarinda metal dedektorden geciyoruz sorun yok diyolar ama cantalari yuruyen bolmeye koyuyoruz ya oraya cantayi koyarken haliyle yaklasiyoruz canta bazen takiliyo duzeltmk zorunda kaliyoruz falan hic hosuma gitmiyo.siz napiyosunuz bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…