Bende arada diyorum gitsem mi çok özlüyorumbu hafta 16. haftam bitiyohaftaya 17 bitiyo ay çok kararsız kaldım
Alla alla şaşırdım kaldım valla . hayırlısı olsun saglıklı olsunlardaKız bebeğin de 15 hafta boyunca pipisi oluyo :) o yüzden ihtimalli söylemiş olabilir. O çıkıntının yönüne göre erkek mi kız mı söylüyorlar, 16’dan sonra netleşir sanırım
Ay hadi inşallah
İlk bebeğimin hep o tonlardı.. Oğlum oldu ama herşeyi krem beyaz tonlarıydı. Hediyeler renkli geldi.. Turuncu da giydi sarı da pembe de :)
Maşallah kusan vs bi bebek de değildi tertemiz kuallandı çıktı.. Şimdiki gümbür gümbür geliyo, abisinin krem takımları renkten renge girmez inşallah
benim 4 kuzum zaten bu hafta doluyo 3 haftam ama malesef haftayaBende arada diyorum gitsem mi çok özlüyorum
Ama bekleyecegim, 3 haftada bir kontroller zaten hem büyüdüğünü daha çok farkedebiliyoruzzzz
Sizin pipi baya baya net görünüyor.Degisirse çok şaşırtıcı olur.
Acaba gaz sancısı mıydı? Geçmiş olsun.Kızlar dün inanılmaz bir karın ve bel ağrısı yaşadım. sancıdan doğrulamıyodum resmen doktorumu aradım hemen izin al git yat 2 saate geçmezse gel dedi çok şükür uzandıktan 1-2 saat sonra baya azaldı ağrım. Öyle korktum ki anlatamam arada böyle spazmlar olabilirmiş ama çok uzun sürer ve geçmezse kontrole gitmek lazımmış. Normal randevum yarın biz de artık cinsiyet öğreneceğiz sanırım
Cinsiyeti bilemem ama MasaAllah kuzuya :) ne güzel yatıyor öyle :)Selam kızlar şimdi doktordan geldim 12+4 cinsiyet tahmininde bulunur musunuz
Bana da öyle demişti canım ama 14 de erkek dedi.O yüzden çok alıştırma kendini.Gönlünde ne varsa Allah onu nasip etsin inşallahSelam kızlar dun ikili test için hastaneye gittim .. Kan verdim .. Sonuçlar cumaya inşallah. Dr su an kız gibi duruyor dedi bize de gösterdi bacak arasını belli bi çıkıntı yok dedi. Ama bi aya kesin belli olur dedi . Bizde o andan itibaren kız beklemeye başladık ..
Cinsiyeti bilemem ama MasaAllah kuzuya :) ne güzel yatıyor öyle :)Selam kızlar şimdi doktordan geldim 12+4 cinsiyet tahmininde bulunur musunuz
Bence erkekSelam kızlar şimdi doktordan geldim 12+4 cinsiyet tahmininde bulunur musunuz
evet anladım dün akşam burda yazılandan sonra dikkat edince bende farkettim aslında oğluşum sağdaydı :)))Sağ taraf bomboş sol taraf hem sert ve şişkin
Elimi koyunca hissediyorum. :)
Daha 9.haftalarda bile doktora gidince diyodumki doktor bey tam burda aleti buraya koyarmisiniz gercektende orda oluyodu
Simdi solda duruyor genelde
biraz büyüdü diye ortaya geçtiğindede anlıyorum ama elimi koyduğumda anca
Yoksa haraketlerini hissedemiyorum.
evet canım ikili zamanı öğrendim. mavi renkliyiz:)Ne güzel :) sen cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin
Videosunu çektim ordan da bu fotoları kaydedip ekledim baya rahat gözüküyordu. Benim bir kızım var erkek olur mu bilmem ama olursa ikisini de tatmış oluruzCinsiyeti bilemem ama MasaAllah kuzuya :) ne güzel yatıyor öyle :)
İnşallah canım bir kızım var erkek olursa ikisini de tatmış oluruz. Gerçi kızım kız kardeş istiyorBence erkek
canım bizim bir tanıdıkta önceki hamileliği ile aynı belirtileri göstermiş ikincide ama ilki erkekti bu kız olacak.oğlumda bir kere kusmadım ve o kadar mükemmel bir hamilelik geçirdim ki anlatamam tarif bile edemem. Bu sebeple de 23 kilo almıstım tabi sonrasında verılıyor fakat bu sefer 6 haftadan 11. haftaya kadar cıkardım yedıgımden tat alamadım yemek ıstemedım o kadar tuhaf bı surecten gectım kı anlatamam ..Oğlumda günde 3 paket 80 gram eti karamdan yerdim pastaya ölürdüm delirip iki güne bir helva kavururdum bu sefer de bırakın tatlı yemeyı düşününce midem bulanıyor..İçimden kız dıye geçiyor fakat bılemıyorum Allah sağlıklı versın de bize gerisi önemli değil :)
canım normalde kaç haftada bir gidiyorsun ? beni 3 haftada bir çağırıyor.Ya kızlar cumartesi 3 hafta olucak görmeyeli ilk defa bu kadar arayı açtım aklımı taktım beklesem mi gitsem mi kararsızım
Cinsiyet tahmininde bulunur musun canım3.aydan sonra tedavi ediliyor diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?