Merhaba kızlar :))) dün babamız panduf çorap almış bebeğe :) normalde pek duygusal bir gebe değilim ama dün onu görünce çok garip oldum minik minik ayakları canlandı gözümde. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sol böbrek kanalında genişleme çıktı. Agrilarim o yüzden olabilirmiş. Hamilelikle birlikte bebek kanala baskı yaptığı için genişlemiştir dedi doktor. Önceden böyle bir sıkıntım yoktu. Takip edilecek şimdi her ay genişleme ilerliyor mu diye. Benim bu hamilelik sıkıntılı geçecek belli.agrilarim artmasin başka bir şey istemiyorum. Erken doğumu tetikliyor çünkü.
Sol böbrek kanalında genişleme çıktı. Agrilarim o yüzden olabilirmiş. Hamilelikle birlikte bebek kanala baskı yaptığı için genişlemiştir dedi doktor. Önceden böyle bir sıkıntım yoktu. Takip edilecek şimdi her ay genişleme ilerliyor mu diye. Benim bu hamilelik sıkıntılı geçecek belli.agrilarim artmasin başka bir şey istemiyorum. Erken doğumu tetikliyor çünkü.
canım çok geçmiş olsun
hamilelikte olmayan şeyler çıkabilir bendede troid yoktu o çıktı kan sorunum yoktu o çıktı asabımı bozuyo hepimizde var bişeyler bebekle beraber ortaya çıkıyor. İnşallah kolayca atlatırız biter gider
canım çok geçmiş olsun
hamilelikte olmayan şeyler çıkabilir bendede troid yoktu o çıktı kan sorunum yoktu o çıktı asabımı bozuyo hepimizde var bişeyler bebekle beraber ortaya çıkıyor. İnşallah kolayca atlatırız biter gider
Cevap veren arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
Buraya yazdıktan sonra uyudum haliyle hiç uyuyamadım gece dis ağrısından. Bebeğimi gördüm o kadar gerçekti ki tarif edemem elleriyle yüzüme dokunuşu gülüşü falan.. Emzirirken agliyodum :))
Benim kasıklarda karın çevresinde arkalara doğru hep bir ağrı vardi zaten. Sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum üst üste. Agrilarim arttı. Doktor böbrek ultrasonu istedi. Böylelikle çıktı ortaya.
Ben devlet hastanesindeki perinatologdan aldım özelde devlette yada üni hastanelerinde oluyor hepsinde değil ama birde ayrı özel muayenehaneler de yapılıyor normal kadın doğum doktoru yapamaz bunu