Tabi öncelikle sağlıklı olsun gerisi mühim değil de bi kızım da olsun istiyorum.Rabbim hayırlısını versin elbette.Oğlumun üzerine daha büyük bir aşk bilmiyorum tabiki yeni gelende evlat olacak ama oğlum benim dünyam o bambaşka bir sevgi aşk..canım bizim bir tanıdıkta önceki hamileliği ile aynı belirtileri göstermiş ikincide ama ilki erkekti bu kız olacak.
Bana ikili zamanı kız demişti bugün tekrar baktı erkek dedi :) burda tahminlerde kız yönündeydi çok şaşırdımevet canım ikili zamanı öğrendim. mavi renkliyiz:)
ben değil de esim çok heveslendi inşallah kursağında kalmaz. Evet bunu daha önce duymuştum kız değişebiliyor diye .. Bakalım nasip neyse o olsun önce sağlıklı olsunBana da öyle demişti canım ama 14 de erkek dedi.O yüzden çok alıştırma kendini.Gönlünde ne varsa Allah onu nasip etsin inşallah
Az kalmış canım sabret benceYa kızlar cumartesi 3 hafta olucak görmeyeli ilk defa bu kadar arayı açtım aklımı taktım beklesem mi gitsem mi kararsızım
Geçmiş olsun canımBenim kasıklarda karın çevresinde arkalara doğru hep bir ağrı vardi zaten. Sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum üst üste. Agrilarim arttı. Doktor böbrek ultrasonu istedi. Böylelikle çıktı ortaya.
Parol bana normalde bile etkisiz, yani hiç içmemişim gibi. İyi gelmeyeceğine o kadar inandırmışım ki kendimi, vücuduma boşuna ilaç sokmayayım diye düşünüp hiç yanaşmadım içmeye. Ama son çare onu deniycem artık, biraz da psikolojik olarak iyi gelecek diye düşünüp içersem iyi gelir belki. Şu kışı atlatsak da bahar gelse yaz gelse artık sıcak sıcak
Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum arada bakabiliyordum, herkes iyidir umarım. Ben cuma gününden beri griple ve geçmeyen baş ağrılarıyla mücadele ediyorum. Mide bulantılarım azaldı ama tamamen geçmedi, her an tetikte bekliyor gibi. Baş ağrıları için önerisi olan var mı, normalde migren hastasıyım ilaçsız atlatamıyorum ama ilk haftalarımda başım ağrıdığında mentollü bi krem var onu alnıma sürüp tülbentle sıkıca sarıp yatıyodum iyi geliyordu ama şu an faydasız. Başıma tülbenti sarıp ayağımı yükseğe koyup yatmalar, soğuk kompres, sıcak kompres, baş masajı, ılık duş, sıcak duş her şeyi denedim geçmiyor. Uyuyamıyorum artık yorulup sızıp kalıyorum uykudan uyandırıyor o derece şiddetli. Doktor bikaç bitkisel şey önerdi grip için ama ağrı için extra bi şey demedi, napıcam
Bende işe yarıyor fizyoterapist bi arkadaş söylemişti buz doldurduğun bi kaseye derin olsun iki elinide bileklerine kadar sok dayanabldiğin kadar dayan hemen çıkarma ellerin soğuktan kesiliyomuş gibi olması lazım 10 saniye çıkar tekrar yap bunu 4-5 kere tekrarla canım başının ağrısının geçtiğini görüceksin
Ben haftaya gidicem cinsiyet için sende 16 haftalık oldun git bence4 haftada bir dedi canım
ay nasıl güzel bir rüya yaa darısı bize :)) Bende hamile olduğum ama daha bilmediğim ay rüyamda erkek bir bebek görmüştüm okadar masumdu ki :)) cinsiyetimizde erkek oldu.Cevap veren arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
Buraya yazdıktan sonra uyudum haliyle hiç uyuyamadım gece dis ağrısından. Bebeğimi gördüm o kadar gerçekti ki tarif edemem elleriyle yüzüme dokunuşu gülüşü falan.. Emzirirken agliyodum :))
anladım canım allah yardımcın olsunBenim kasıklarda karın çevresinde arkalara doğru hep bir ağrı vardi zaten. Sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum üst üste. Agrilarim arttı. Doktor böbrek ultrasonu istedi. Böylelikle çıktı ortaya.
İsmi ne olacak canimAynen öyle hersey ortada ama bişeyde diyemiyorum .babanne annanne baslamıstı erkek cicileri örmeye bizde adını secmıstık hatta paylasmıstık .
Yavuz Tahsin .eşim tek erkek kayınpederimde tek erkek olunca onu mutlu etmek istedim .bekarken eski kafaca gelirdi kayınpeder adı ama severim kayınpederimi birde dediğim gibi tek olunca böyle dusunduj cok sevındı:)İsmi ne olacak canim
Şuan bende senin ilk hamileligindeki gibi hep tatlı şeylere yoneldim bulantımi onlarla bastırıyorum 2 senede anca vermiştim kiloları bu sefer bu kadar tatlıya daha fazla kilo alirimoğlumda bir kere kusmadım ve o kadar mükemmel bir hamilelik geçirdim ki anlatamam tarif bile edemem. Bu sebeple de 23 kilo almıstım tabi sonrasında verılıyor fakat bu sefer 6 haftadan 11. haftaya kadar cıkardım yedıgımden tat alamadım yemek ıstemedım o kadar tuhaf bı surecten gectım kı anlatamam ..Oğlumda günde 3 paket 80 gram eti karamdan yerdim pastaya ölürdüm delirip iki güne bir helva kavururdum bu sefer de bırakın tatlı yemeyı düşününce midem bulanıyor..İçimden kız dıye geçiyor fakat bılemıyorum Allah sağlıklı versın de bize gerisi önemli değil :)
Aynısı bana da oldu 2 li zamanı kız demişti 14 de erkek dedi.2 oğlum var zaten çok sevinmistim ama Allahın takdiri boyleymisBana ikili zamanı kız demişti bugün tekrar baktı erkek dedi :) burda tahminlerde kız yönündeydi çok şaşırdım
grip bakteriyel bişey canım üşütmeye bağlı değil tetiklemez merak etme eller,ni sokucaksın zaten he birazda su doldur onu söylemeyi unutmuşum yap rahatla grip bi nebzede olsa çekiliyor ama o baş ağrısı diş ağrısı Allahım kimseye vermesinBunu deneyeyim canım akşam çok sağ ol. Ama gribi daha kötü yapar mı ki acaba, üşütmeyi tetikler vs gripken mi yapmıştın? Gerçi her türlü yapıcam ısıtıcıyı açar karşısında oturur yaparım yani ağrı daha kötü çünkü.
ben 13. haftamda gittim 4 hafta sonra gel dedi o yüzden bekliyorum haftaya cumartesi randevumBen haftaya gidicem cinsiyet için sende 16 haftalık oldun git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?