2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım bizim bir tanıdıkta önceki hamileliği ile aynı belirtileri göstermiş ikincide ama ilki erkekti bu kız olacak.
Tabi öncelikle sağlıklı olsun gerisi mühim değil de bi kızım da olsun istiyorum.Rabbim hayırlısını versin elbette.Oğlumun üzerine daha büyük bir aşk bilmiyorum tabiki yeni gelende evlat olacak ama oğlum benim dünyam o bambaşka bir sevgi aşk..

Bana da öyle demişti canım ama 14 de erkek dedi.O yüzden çok alıştırma kendini.Gönlünde ne varsa Allah onu nasip etsin inşallah
ben değil de esim çok heveslendi inşallah kursağında kalmaz. Evet bunu daha önce duymuştum kız değişebiliyor diye .. Bakalım nasip neyse o olsun önce sağlıklı olsun

Ya kızlar cumartesi 3 hafta olucak görmeyeli ilk defa bu kadar arayı açtım aklımı taktım beklesem mi gitsem mi kararsızım
Az kalmış canım sabret bence
Benim kasıklarda karın çevresinde arkalara doğru hep bir ağrı vardi zaten. Sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum üst üste. Agrilarim arttı. Doktor böbrek ultrasonu istedi. Böylelikle çıktı ortaya.
Geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum arada bakabiliyordum, herkes iyidir umarım. Ben cuma gününden beri griple ve geçmeyen baş ağrılarıyla mücadele ediyorum. Mide bulantılarım azaldı ama tamamen geçmedi, her an tetikte bekliyor gibi. Baş ağrıları için önerisi olan var mı, normalde migren hastasıyım ilaçsız atlatamıyorum ama ilk haftalarımda başım ağrıdığında mentollü bi krem var onu alnıma sürüp tülbentle sıkıca sarıp yatıyodum iyi geliyordu ama şu an faydasız. Başıma tülbenti sarıp ayağımı yükseğe koyup yatmalar, soğuk kompres, sıcak kompres, baş masajı, ılık duş, sıcak duş her şeyi denedim geçmiyor. Uyuyamıyorum artık yorulup sızıp kalıyorum uykudan uyandırıyor o derece şiddetli. Doktor bikaç bitkisel şey önerdi grip için ama ağrı için extra bi şey demedi, napıcam

B betullu ben iki atak yaşadım parol aldım mecburen iki defa. Parol gebeliktede kullanılıyor çok zorluyorsa içebilirsin. Çok işe yaramasa da hafifletiyor

B betullu ben iki atak yaşadım parol aldım mecburen iki defa. Parol gebeliktede kullanılıyor çok zorluyorsa içebilirsin. Çok işe yaramasa da hafifletiyor
Parol bana normalde bile etkisiz, yani hiç içmemişim gibi. İyi gelmeyeceğine o kadar inandırmışım ki kendimi, vücuduma boşuna ilaç sokmayayım diye düşünüp hiç yanaşmadım içmeye. Ama son çare onu deniycem artık, biraz da psikolojik olarak iyi gelecek diye düşünüp içersem iyi gelir belki. Şu kışı atlatsak da bahar gelse yaz gelse artık sıcak sıcak

Bende işe yarıyor fizyoterapist bi arkadaş söylemişti buz doldurduğun bi kaseye derin olsun iki elinide bileklerine kadar sok dayanabldiğin kadar dayan hemen çıkarma ellerin soğuktan kesiliyomuş gibi olması lazım 10 saniye çıkar tekrar yap bunu 4-5 kere tekrarla canım başının ağrısının geçtiğini görüceksin

Bunu deneyeyim canım akşam çok sağ ol. Ama gribi daha kötü yapar mı ki acaba, üşütmeyi tetikler vs gripken mi yapmıştın? Gerçi her türlü yapıcam ısıtıcıyı açar karşısında oturur yaparım yani ağrı daha kötü çünkü.

ay nasıl güzel bir rüya yaa darısı bize :)) Bende hamile olduğum ama daha bilmediğim ay rüyamda erkek bir bebek görmüştüm okadar masumdu ki :)) cinsiyetimizde erkek oldu.

Benim kasıklarda karın çevresinde arkalara doğru hep bir ağrı vardi zaten. Sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum üst üste. Agrilarim arttı. Doktor böbrek ultrasonu istedi. Böylelikle çıktı ortaya.
anladım canım allah yardımcın olsun

Şuan bende senin ilk hamileligindeki gibi hep tatlı şeylere yoneldim bulantımi onlarla bastırıyorum 2 senede anca vermiştim kiloları bu sefer bu kadar tatlıya daha fazla kilo alirim

grip bakteriyel bişey canım üşütmeye bağlı değil tetiklemez merak etme eller,ni sokucaksın zaten he birazda su doldur onu söylemeyi unutmuşum yap rahatla grip bi nebzede olsa çekiliyor ama o baş ağrısı diş ağrısı Allahım kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…