2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
devlet hastanesinde görebiliyo musun canım ? göstermiyolar diye biliyorum da
Göstermez olurlarmı her yerini döndürüp gösteriyor aanlatıyor tek tek
pipisini bile :) her gittiğimizde gösteriyor bazen aç gitmiş oluyorum çikolata yada muz yede gel 1 saat sonra tekrar bakalım diyor doktor

her hafta devlete gidiyorum çokta memnunum canım

Valla bi kez kanama olduğunda gittim nasıl kaçacağımı şaşırdım bide ikiliyi devlette yaptırdım çocuğum iyi mi dedim 5-6 dakika sonra yaşıyo dedi o yüzden bi daha gitmem ne mutlu sana canım iyi birine iyi bi hastaneye denk gelmişsin

Çok geçmiş olsun hamilelikte hastalık daha da zor oluyor, buarada Baran hanıma başladın mı memnun musun, bende 32 ye kadar ona devam inş

Allah herzaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştirsin inşallah

Bazı doktorlar merhametsiz oluyor galiba

Çok şükür benim gittiğim doktor gerçkten iyi biri

Bende 13. haftada kanama geçirdim
ilk defa başima böyle bişey geldi diye çok korktum
Bide benimki tüp bebek. Aklım çıktı bebeğimi kaybedicem diye

Gittigim devlet hastanesinin aciline gittim hemen
Nasıl ağliyorum anlatamam nefes bile alamiyodum

Sıra olmasına rağmen hemşireler sağolsun yanima geldiler hemen ilgilendiler beni sakinleştirmeye çaliştilar
aldılar beni içeri
hemen gösterdiler bebeğimi
bak annesi sana bakıyor gayet iyi bebeğin üzme kendini oda üzülür dediler
Neyse demek istediğim

Heryer farklı sanırım bazı doktorlar acımasız oluyor

Bencede öyle bende devlet hastanesine gidiyorum o kadar memnunum ki doktordan bugün gittim herşeyini gösterdi kalp atışını dinletti istersen videoya çek dedi bende çektim bebişimi özledikçe izliyorum

kesinlikle canım her doktor bir değil o yüzden Rabbim herkese fırsat versin de özele gitsin canı gönülden diliyorum bunu

Aynısı bana da oldu 2 li zamanı kız demişti 14 de erkek dedi.2 oğlum var zaten çok sevinmistim ama Allahın takdiri boyleymis
Sonradan değişme olur mu bilmiyorum da doktor emin konuştu hayırlısı olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah

Merhaba kızlar. Bu doktor hastane konusunda sizden fikir istiyorum. Şimdi normalde ben devlet hastanesine gidiyorum ilk hamileliğimde gittiğim doktorum çok memnunum aslında ama başıma şöyle bir olay geldi. Ben kanamadan 2 gün hastanede yattım tam kesildi çıktım 4 gün sonra yine koyu renli olunca özel muayenehaneye gittim. Orda doktor kanama alanı gördü iğne verdi. Dün de kendi doktoruma kontolüm vardı tabi özele gittim kanama alanı varmış dedim iğne verdi dedim neden özele gittin o iğneyi bizde vurmuştuk bunlar olacak şeyler dedi beni radyolojiye gönderdi usg için ordaki uzman da kanama falan görmedi (göremedi!) tabi biz ordan çıkıp tamamen başka bir özel hastanede doktora gittik ordakine iki doktorunda yaptığı şeyleri anlattım.muayenede o da kanama alanını gördü korkulacak durum yok 6 aya kadar devam edebilir dedi iğneyi veren özeldeki doktor garantici davranmış devletteki tecrübesine,ama bencede vurdurma kanama kırmızıya dönerse vurdur dedi.Şimdi kararsız kaldık acaba sezaryen olacağım için daha önceden cerrahisine güvendiğim kendi doktorumlamı devam etmeliyim yoksa son gittiğim beni iyi bilgilendirip hiç bilmediğim bir doktorla mı

Kendi doktoruna ve güvendiğin doktoruna gitmelisin sen istersen seni bilgilendirir soru sorarsan zaten cevap vermemezlik yapmazlar

Ben rahmimde böyle ufak ufak sancılar hissediyorum kızlar böyle hisseden var mı? Sanırım genişliyor. Bi de böyle gurrr falan diye ses oluyo ara sıra şu sesi gibi değişik

Çok geçmiş olsun

Bende de var canım Allahtan en son Eylülde atak geçirdim. Nolur atak geçirmeyeyim. Ben kızımda hastaneye gidiyordum parol serum ve oksijen veriyordu tıp fakültesi. 4-5 ssat müşade altında tutuyorlardı, ağrı geçince eve gidiyordum. Evde geçiremiyordum çünkü. sen de hastaneye git istersen oksijen çok rahatlatıyor.

Canım benim ataklarımda şiddetli oluyor maalesef. Başka çare yok içtim ilacı bir kaç saat uyudum iyice hafiflemişti.

Meraba kızlar. Benimde kontrolüm vardı bugün şükür herşey yolundaymış bi kaç gün önce şiddetli ağrıyla acile gitmiştim doktoruma anlattım detaylı baktı bi sıkıntı yok dedi kramplar oluyor magnezyum hapı verdi kullan dedi .bebişim o kadar hateketliydi ki bi düzgün resim yakalayamadık. Bide cinsiyet sordum baya bi baktı çok oynuyordu ama emin değilim kesinlikle yinede bana kalırsa kız dedi ben zaten hep kız hisediyorum.
Resim yükleyemedim nasıl oluyor acaba .

Çok geçmiş olsun hamilelikte hastalık daha da zor oluyor, buarada Baran hanıma başladın mı memnun musun, bende 32 ye kadar ona devam inş

Teşekkür ederim evet gerçekten çok zormuş Baran Hanım'a başladım memnunum 3 kez gittim ama tatlı bi kadın. Ben de devlet hastanesiyle değişimli uzun süre devam ederim diye düşünüyorum. Muayeneye oraya, tahlil vs devlete giderim. Doğuma da oraya giderim diye düşünüyorum, doğum ücreti de uygunmuş sordum, muayene ücreti de 75 lira olmuş bugün öğrendim :) Doğumu sordum hangi saat olursa olsun hastanede doğuma geliyormuş. Ama yenidoğan ünitesinin olmaması kafamı karıştırıyor, yenidoğan ünitesi her türlü şart değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…