- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Göstermez olurlarmı her yerini döndürüp gösteriyor aanlatıyor tek tekdevlet hastanesinde görebiliyo musun canım ? göstermiyolar diye biliyorum da
Valla bi kez kanama olduğunda gittim nasıl kaçacağımı şaşırdım bide ikiliyi devlette yaptırdım çocuğum iyi mi dedim 5-6 dakika sonra yaşıyo dediGöstermez olurlarmı her yerini döndürüp gösteriyor aanlatıyor tek tek
pipisini bile :) her gittiğimizde gösteriyor bazen aç gitmiş oluyorum çikolata yada muz yede gel 1 saat sonra tekrar bakalım diyor doktor
her hafta devlete gidiyorum çokta memnunum canım
Çok geçmiş olsun hamilelikte hastalık daha da zor oluyor, buarada Baran hanıma başladın mı memnun musun, bende 32 ye kadar ona devam inşMerhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum arada bakabiliyordum, herkes iyidir umarım. Ben cuma gününden beri griple ve geçmeyen baş ağrılarıyla mücadele ediyorum. Mide bulantılarım azaldı ama tamamen geçmedi, her an tetikte bekliyor gibi. Baş ağrıları için önerisi olan var mı, normalde migren hastasıyım ilaçsız atlatamıyorum ama ilk haftalarımda başım ağrıdığında mentollü bi krem var onu alnıma sürüp tülbentle sıkıca sarıp yatıyodum iyi geliyordu ama şu an faydasız. Başıma tülbenti sarıp ayağımı yükseğe koyup yatmalar, soğuk kompres, sıcak kompres, baş masajı, ılık duş, sıcak duş her şeyi denedim geçmiyor. Uyuyamıyorum artık yorulup sızıp kalıyorum uykudan uyandırıyor o derece şiddetli. Doktor bikaç bitkisel şey önerdi grip için ama ağrı için extra bi şey demedi, napıcam
Öğrenemedim malesef...cinsiyet öğrenebildin mi ? aramızda seninle de 1 gün varmış ta ??
Allah herzaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştirsin inşallahValla bi kez kanama olduğunda gittim nasıl kaçacağımı şaşırdım bide ikiliyi devlette yaptırdım çocuğum iyi mi dedim 5-6 dakika sonra yaşıyo dedio yüzden bi daha gitmem ne mutlu sana canım iyi birine iyi bi hastaneye denk gelmişsin
Bencede öyle bende devlet hastanesine gidiyorum o kadar memnunum ki doktordan bugün gittim herşeyini gösterdi kalp atışını dinletti istersen videoya çek dedi bende çektim bebişimi özledikçe izliyorumAllah herzaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştirsin inşallah
Bazı doktorlar merhametsiz oluyor galiba
Çok şükür benim gittiğim doktor gerçkten iyi biri
Bende 13. haftada kanama geçirdim
ilk defa başima böyle bişey geldi diye çok korktum
Bide benimki tüp bebek. Aklım çıktı bebeğimi kaybedicem diye
Gittigim devlet hastanesinin aciline gittim hemen
Nasıl ağliyorum anlatamam nefes bile alamiyodum
Sıra olmasına rağmen hemşireler sağolsun yanima geldiler hemen ilgilendiler beni sakinleştirmeye çaliştilar
aldılar beni içeri
hemen gösterdiler bebeğimi
bak annesi sana bakıyor gayet iyi bebeğin üzme kendini oda üzülür dediler
Neyse demek istediğim
Heryer farklı sanırım bazı doktorlar acımasız oluyor
kesinlikle canım her doktor bir değil o yüzden Rabbim herkese fırsat versin de özele gitsin canı gönülden diliyorum bunuAllah herzaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştirsin inşallah
Bazı doktorlar merhametsiz oluyor galiba
Çok şükür benim gittiğim doktor gerçkten iyi biri
Bende 13. haftada kanama geçirdim
ilk defa başima böyle bişey geldi diye çok korktum
Bide benimki tüp bebek. Aklım çıktı bebeğimi kaybedicem diye
Gittigim devlet hastanesinin aciline gittim hemen
Nasıl ağliyorum anlatamam nefes bile alamiyodum
Sıra olmasına rağmen hemşireler sağolsun yanima geldiler hemen ilgilendiler beni sakinleştirmeye çaliştilar
aldılar beni içeri
hemen gösterdiler bebeğimi
bak annesi sana bakıyor gayet iyi bebeğin üzme kendini oda üzülür dediler
Neyse demek istediğim
Heryer farklı sanırım bazı doktorlar acımasız oluyor
Ben 3 ya da 4haftada bir gidiyorum zaten kuzu kendini iyi hissediyorsan gitme benceYa kızlar cumartesi 3 hafta olucak görmeyeli ilk defa bu kadar arayı açtım aklımı taktım beklesem mi gitsem mi kararsızım
Sonradan değişme olur mu bilmiyorum da doktor emin konuştu hayırlısı olsun hayırlı evlat olsunlar inşallahAynısı bana da oldu 2 li zamanı kız demişti 14 de erkek dedi.2 oğlum var zaten çok sevinmistim ama Allahın takdiri boyleymis
Kendi doktoruna ve güvendiğin doktoruna gitmelisin sen istersen seni bilgilendirir soru sorarsan zaten cevap vermemezlik yapmazlarMerhaba kızlar. Bu doktor hastane konusunda sizden fikir istiyorum. Şimdi normalde ben devlet hastanesine gidiyorum ilk hamileliğimde gittiğim doktorum çok memnunum aslında ama başıma şöyle bir olay geldi. Ben kanamadan 2 gün hastanede yattım tam kesildi çıktım 4 gün sonra yine koyu renli olunca özel muayenehaneye gittim. Orda doktor kanama alanı gördü iğne verdi. Dün de kendi doktoruma kontolüm vardı tabi özele gittim kanama alanı varmış dedim iğne verdi dedim neden özele gittin o iğneyi bizde vurmuştuk bunlar olacak şeyler dedi beni radyolojiye gönderdi usg için ordaki uzman da kanama falan görmedi (göremedi!) tabi biz ordan çıkıp tamamen başka bir özel hastanede doktora gittik ordakine iki doktorunda yaptığı şeyleri anlattım.muayenede o da kanama alanını gördü korkulacak durum yok 6 aya kadar devam edebilir dedi iğneyi veren özeldeki doktor garantici davranmış devletteki tecrübesine,ama bencede vurdurma kanama kırmızıya dönerse vurdur dedi.Şimdi kararsız kaldık acaba sezaryen olacağım için daha önceden cerrahisine güvendiğim kendi doktorumlamı devam etmeliyim yoksa son gittiğim beni iyi bilgilendirip hiç bilmediğim bir doktorla mı
Her hafta mı gidiyorsunBen hiç bekliyemiyorum canım meraktan ölüyorum
her hafta gidiyorum devlet hastanesine sağolsun ilgileniyor
zaten sanırım gidemicem görümcemin nişan bohçası gelicekmiş iyi oldu bu haftada öyle oyalanır haftaya giderimBen 3 ya da 4haftada bir gidiyorum zaten kuzu kendini iyi hissediyorsan gitme bence
7seneden sonra 5 .tedaviyle hamile kalınca biraz fazla pimpirikli oluyorum galiba canımHer hafta mı gidiyorsuno da çok sanki canım, İyi birşey dememeleri de
Fikrin için çok teşekkür ederim canım :)Kendi doktoruna ve güvendiğin doktoruna gitmelisin sen istersen seni bilgilendirir soru sorarsan zaten cevap vermemezlik yapmazlar
Çok geçmiş olsunSol böbrek kanalında genişleme çıktı. Agrilarim o yüzden olabilirmiş. Hamilelikle birlikte bebek kanala baskı yaptığı için genişlemiştir dedi doktor. Önceden böyle bir sıkıntım yoktu. Takip edilecek şimdi her ay genişleme ilerliyor mu diye. Benim bu hamilelik sıkıntılı geçecek belli.agrilarim artmasin başka bir şey istemiyorum. Erken doğumu tetikliyor çünkü.
Bende de var canım Allahtan en son Eylülde atak geçirdim. Nolur atak geçirmeyeyim. Ben kızımda hastaneye gidiyordum parol serum ve oksijen veriyordu tıp fakültesi. 4-5 ssat müşade altında tutuyorlardı, ağrı geçince eve gidiyordum. Evde geçiremiyordum çünkü. sen de hastaneye git istersen oksijen çok rahatlatıyor.Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum arada bakabiliyordum, herkes iyidir umarım. Ben cuma gününden beri griple ve geçmeyen baş ağrılarıyla mücadele ediyorum. Mide bulantılarım azaldı ama tamamen geçmedi, her an tetikte bekliyor gibi. Baş ağrıları için önerisi olan var mı, normalde migren hastasıyım ilaçsız atlatamıyorum ama ilk haftalarımda başım ağrıdığında mentollü bi krem var onu alnıma sürüp tülbentle sıkıca sarıp yatıyodum iyi geliyordu ama şu an faydasız. Başıma tülbenti sarıp ayağımı yükseğe koyup yatmalar, soğuk kompres, sıcak kompres, baş masajı, ılık duş, sıcak duş her şeyi denedim geçmiyor. Uyuyamıyorum artık yorulup sızıp kalıyorum uykudan uyandırıyor o derece şiddetli. Doktor bikaç bitkisel şey önerdi grip için ama ağrı için extra bi şey demedi, napıcam
Canım benim ataklarımda şiddetli oluyor maalesef. Başka çare yok içtim ilacı bir kaç saat uyudum iyice hafiflemişti.Parol bana normalde bile etkisiz, yani hiç içmemişim gibi. İyi gelmeyeceğine o kadar inandırmışım ki kendimi, vücuduma boşuna ilaç sokmayayım diye düşünüp hiç yanaşmadım içmeye. Ama son çare onu deniycem artık, biraz da psikolojik olarak iyi gelecek diye düşünüp içersem iyi gelir belki. Şu kışı atlatsak da bahar gelse yaz gelse artık sıcak sıcak
Çok geçmiş olsun hamilelikte hastalık daha da zor oluyor, buarada Baran hanıma başladın mı memnun musun, bende 32 ye kadar ona devam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?