2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün öğlen işe geldim canım, evde daraldım artık ağrı hastalık falan dinlemedim çıktım geldim ağrımı biraz unuttum sanki, eve gidince yine başlarsa acile gidicem artık günlerdir direniyorum ama akşam kötü olursam gidicem.

Canım benim ataklarımda şiddetli oluyor maalesef. Başka çare yok içtim ilacı bir kaç saat uyudum iyice hafiflemişti.
İşte günlerdir direniyorum canım masajlarla falan ilaca başvurmayayım diye ama şu an biraz rahatladım akşam tekrar ederse gidicem acile. İnşallah tekrarlamaz

Yaa kızlar fikrinizi merak ettim bir konuda. Benim kv hani biz arka arkaya çocuk sahibi olduk diye çok söylenmişti ikincide, hatta çocuk doğduktan sonra bile her geldiğinde laf sokardı yaa bak işte ikisine birden yetişemiyorsun, bu yaşta büyüğün papucu dama atıldı vs gibi (yahu doğdu artık bırak bu konuyu dimi) o yüzden ben hemen söylemek istemedim ona, içimden de gelmedi, zaten burda iken (2 hafta fln kaldı gitti, başka şehirde) de mide bulantısı fln yoktu yani çaktırmadım da. Giderken de eşim ona söylemiş bebek bekliyoruz diye. Aaa vaaah ne cesareeet aaa korunsaydınız fln yapmış tabi. Neyse bunu eşim ona anlatalı 2-3 hafta oldu herhalde, ben de kendsiyle iki güne bir ya da daha sık telefonda görüşürüm. Ama kaç kere görüştük hiç bir defa tebrik etmedi ve hiçbir şekilde konuyu da açmadı. İkinci bebekte de böyle söylenmişti eşim anlatınca ama yine de hemen bana mesaj atmıştı tebrik etmişti ama bu sefer yok bir şey. Yani sizce ayıp ve çocukça değil mi? Eltimlere de gidip geliyor onlarda iken de konuyu hiç açmamış. Bu neyin tavrı yaa?? Ben de hiç bir şey söylemiyorum onu bekliyorum ama yok. Yani eşim anlatınca kaç aylık cinsiyet fln hiç sormamış yahu belki üçüzüm var belki gebeliğim çok zor insan sormaz mı yaa?? Ay kusura bakmayın uzun oldu da içimi dökmek istedim yani ben napim bu durumda. Bugün eltimin yaptığı yemeğin resmini atıyor bana, ne yemeği olduğunu söylemeyim ama yani zahmetli ve lezzetli bir yemek, hiç mi düşünmez insan bu kız aşerıyor mu acaba diye. Afiyet olsun dedim geçtim ama yani bu neyin kafası.

Ben kayınvalıdemle pek muhattap olmuyorum ararsa konusuruz havadan sudan. Ne zaman biraz arasam ilgilensem yuz bulur cozutur. En iyi bu bence

Ben kayınvalıdemle pek muhattap olmuyorum ararsa konusuruz havadan sudan. Ne zaman biraz arasam ilgilensem yuz bulur cozutur. En iyi bu bence
Yok aslında iyi geçinir iy davranır ama ister dini ister siyasi görüşleri olsun ya da hayata bakış açısı olsun bu konularda laf sokmadan edemez arada, ve nu hamilelk konusunu açmaması da bence kesinlikle bilinçli bana karşı yani bize karşı bir tavır. Asında kızıyorum birşeyler söylemek istiyorum ama gebelik konusunu kendim açmak istemiyorum bakalım nereye kadar böyle yokmuş gibi davranacak. Yani o zaman doğuma falan da gelmesin bebeği de sevmesin, madem (zaten olmuş olan bir şeyin) olmamasını bu kadar istiyor!

Bazı aileler maddi olarak oğluna yardım ediyor yardım edince de karışma hakkı görüyor kendinde. Sizde de öyle bir durum var mı ondan mı böyle sizin adınıza karar vermek istiyor. Gerçi her türlüsü hadsizlik ama. Sürekli doğurun doğurun diyen kaynana neyse dogurmayin diyen de aynı benim gözümde. Yemek atması büyük terbiyesizlik sayet kasıt varsa. Ama ben senin yerinde olsam öyle iki güne falan konuşmam. Tavrını belli etmediğin sürece psikolojik şiddetlerin sonu gelir sanma.

Benimde kv erkek çocuk istiyor kız çocuk istemiyor gebeliğim de erkek olsun dedi durdu kızım oldu kız hiç istemiyor. Eşimde cinsiyet konuşulmasın diye cinsiyeti belli olana kadar kimseye hamile olduğumu söylemelim dedi. Şu an benim ailem de dahil kimse bilmiyor. Onlar bilene kadar çocuk 4 aylık olcak

Neeeee ne kendi mi bakacak veya kendi çocugu mu nefret ediyorum böyle cinsiyet ayrımı yapıldıgında demiyor sağlıklı olsun diye sinir oldum şimdi ,hiç söyleme böyle düşünüyorsa:) :) :)

Yok sürekli bir maddi destek yok tabi arada yardımı oluyor sağolsun taşınmamız olsun ya da arabanın tamir masrafları olsun kaçınmaz fazlasıyla verir burdayken de verir hep ama yani normal geçinmede çok şükür gerek yok öyle bir yardıma. O konudan dolayı kendine söz hakkı tanıdığını sanmam o her türlü kendine laf sokma hakkı tanır zaten :) Yani tamam 2 çocuk bence size yeter daha rahat geçinirsiniz demek ayrı bir şey, zaten olmuş ve annenin karnında olan bebeğe böyle olumsuz tepki vermek de neyin nesi. Zaten hamile kalmışım yani, bu saatten sonra senin fikrin neyi değiştirecek? Yemek resminde bence kasıt yok öyle biri değil ama demek ki zihninden benim hamile olmamı öyle bir silmiş ki aklına bile gelmiyor. En çok üzüldüğüm şey de nasıl gidiyor diye sormuyor yani gebelikten dolayı hastanelik olanlar var öyle olsam bilmicek yani.

Hey güzel Allahım ne insanlar var. Yaa biz de kv olunca böyle mi olcaz acaba diye korkuyorum bazen. Insan demek ki yaşlanınca değişiyor. Ne kadar saçma, onun erkek istemesi neyi değiştirecek ki, yani kız olursa daha az sevicem haberiniz olsun mu demek istiyor? Erkek doğurursan onu daha mi çok sevecek, kızına yazık değil mi. Nasil da hevesini sevincini azaltabiliyor bazı insanlar.

Soylesen de anlayacak biri değil bence. Boylelerı arsız olur seni de haksız cıkarır. En iyisi adam yerine koymamak

Soylesen de anlayacak biri değil bence. Boylelerı arsız olur seni de haksız cıkarır. En iyisi adam yerine koymamak
Yani o zaman hiç yokmuş gibi davransın dursun aylarca, ama doğumuma da gelmesin yani samimi de gelmez bana. Gerçekten bunj sürdürmeyi düşünüyorsa söylicem eşime konuşsun o da gelmesin.

Neeeee ne kendi mi bakacak veya kendi çocugu mu nefret ediyorum böyle cinsiyet ayrımı yapıldıgında demiyor sağlıklı olsun diye sinir oldum şimdi ,hiç söyleme böyle düşünüyorsa:) :) :)
İşin garibi ben bir ara çalışmayı düşünüyordum kızıma 5-6 ay bakar mısın dedim daha sonra annem emekli olacaktı o bakar dedim bakmadı oğlunun çocuğuna. Görümcemin çocuklarına bakacakmış. Elitimin oğlu var o da söylese onun çocuğuna da bakmaz. Kızınınki leri seviyor

Eltimin oğlu var onu da sevmiyor ki varsa yoksa kızının çocukları. Ama devamlı da erkek çocuk istemesi ve bunu söyleyip durması sinirimi bozuyor. Eşimde bu durumdan kesinlikle cinsiyeti belli olmadan söylemicez dedi

Yani o zaman hiç yokmuş gibi davransın dursun aylarca, ama doğumuma da gelmesin yani samimi de gelmez bana. Gerçekten bunj sürdürmeyi düşünüyorsa söylicem eşime konuşsun o da gelmesin.
Boyle insan gelse ne gelmese ne. Sahsen ben benımkını cagırmam. Kızımınkine geldi 2 gece kaldı gitti. Onda da leş gibi sigara kokusu iki de bir ben de adet olucam dıyıp durmalar.Sezeryan olacagı için tarıh onceden belli olur ben dogum olduktan sonra soylerim. Gelirse gelir gelmezse de kendi bilir.Sen de söz hakkı verme bence gelse bile

Ne sevimsiz ...
Oğlunu seven gelinini de sever ...
Çocuğuna da bakar gücü varsa
Böyle alenen bakamam demesi saçma
Kızınınkileriyle kalsın boşver:)

Ne sevimsiz ...
Oğlunu seven gelinini de sever ...
Çocuğuna da bakar gücü varsa
Böyle alenen bakamam demesi saçma
Kızınınkileriyle kalsın boşver:)
Oğludur sever ama bilmiyorum çok garip davranıyorlar askerdeyken eşimin yemin törenine bile gitmemişler çok fena oldum orda ağladım diyor. Anne baba varken hep yetim gibi yaşamış. Eşim daha düşkün ailesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…