2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kendicmi bakiyor cocuklara sanki de bu kadar karisiyor ki.Cocuk dogduktan sonra bile hala laf sokmasi cok cok sacma.anlamuyorum koskoca olmus aile kurmus insanlara anne diye karismayi hak mu goruyo krndinde.korunun falanndemek cok ayip yani boyle seyler soylenmez.Ben bu durumda kesinlikle arayip sormam hele de iki gune bir.Sadece bayramda seyranda aramam gereken zamanlarda arardim.Cunku mesafe konmasi lazim anladigim kadariyla.O zaman bu kadar karismaya yuz bulamaz

Tabi sevecek ama değer bilmesi,göstermesi lazım
Eşin için çok zor bir durumm

Yok o zaten böyle alenen karışmaz konulara ama alttan sokar lafları. Bebek doğunca illa ki gelmek ister ve uzakta oturduğu için illaki en az 1 hafta 10 gün fln kalır yani o çağrılmayı beklemez arada gelir zaten. Ama bizim ev herhalde bizim taraf ile dolu olacağı için belki kalabalıkta fazla kalmaz. Bilmiyorum samimi ise tabi gelsin istediği kadar kalsın ama bu bebeği istemediğini şimdiden belli eden insanın samimiyetine de çok güvenemiyorum.

Canim bunların hepsi aynı ben 7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kaldım 1 allahın kulu arayıp tebrik etmedi
1 ayı aşkindir bendeler evde ben yokmuşun gibi davraniyor diğer 2 torunundan bahsediyolar sürekli her dakka onları eşime anlatiyolar

Allah onları bildiği gibi yapsın evime çöktüler resmen gitselerde rahatlasam.

Kendiyle celisiyo o zaman.Hem. kizina duskun hemde illa erkek istiyormus.Ne sacma ya sanki onun istemesiyle oluyor.Ben anlamiyorum bu kayinvaldeleri. Kiskaniyolar mi napiyolar.Damadina acaba boyle sacma sapan seyler soylyyo mudur.Yook ama damatlar kiymetli gelinlere her turlu laf sokuluyo nedense.

Bende de öyle 2 görümcem hariç kimse aramadı
Eltilerim ayrı bir kıskanç
Hiçbirini samimi bulmuyorum , zaten mesafeyi korumuşum :)
Allah senınde yardımcın olsun
İnsanın ailesi gibisi yok

Evet çok doğru demişsin:) damatlara laf yok ne kadar kötü olurlarsa olsunlar ama gelinlere gelince en ufak seyi büyütürler

A
Tabi sevecek ama değer bilmesi,göstermesi lazım
Eşin için çok zor bir durumm
Aynen o da bu ayrıma çok üzülüyor ama biliyor musun Allah bize öyle bi kız çocuğu verdi ki uz
Aynen benim anlamadığımda bu zaten. Görümceme sen bırak gelinler yapsın işleri diyormuş görümcemde bize gelip söylüyor. Geçen gün kızımın kutlaması vardı okulda eşim çağırma gelmez dedi bende olsun çağırayım dedim annemi de çağırdım kendi annem geldi kv gelmedi insan ister istemez kırılıyor

Benim resmime de yorum yaparmisiniz.

Eklentiler

• 20190115_142258.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 20190115_142248.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20190111_203039.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
Çok şükür cnmmm.
canım bence çok ayıp. Bu karar sizin kararınız ve sadece eşinle seni ilgilendirir. Sevinmese de, destek olmalı.. bence eşin de annesiyle konuşmalı bu durumu, hatasını düzeltmeli

Sen gene iyisin cagirabiliyosun.Ben bu durumda cagirmazdim vallahi.Esin de annesini taniyo en azindan senin yaninda anladigim kadariyla.Zaten onemli olanda bu.Birde annesinin yaptiklarini gormezden gelip senden surekli saygi bekleyenlerde var.( kendim icin demiyorm arkadaslardan gordugum.benim bi sorunum yok)

Benim de cuma randevum, 17. Haftaiçinde olucaz. İnş, bu sefer görürüm zaten sırf görmek için gidiyorum desem de yeridir zaten ben 22. Haftada detaylı ultrasona girmeden , çöp almayı düşünmüyorum. Senin de benden 3 gün sonra, inş görürsün artık canım yaaa

Ama işte güya bana söylemedi ki oğluna söyledi. Bana karşı bir şey yokmuş gibi davranıyor. Bir çok konuda iyidir aslında yani bu çocukça hareketi anlamadım.

Aa ne zor, inşallah bir an önce rahatlarsın yaa.

Kızlar eşlerinizin ailesiyle gene de kötü olmayın, uzun vadede size kaybettirebilir. Benim eşim ve ailesi birbirine çok bağlı. Ben her türlü, iletişimle çözemkten yanayım sorunları. Alındığım her detayı eşime anlatıyorum ufak da olsa, birşey yapsın diye değil ama bilsin diye. Sonra konuyu kapatıyorum ama gerçekten alındığım birşey olursa eşime konuşması için söylerim. O düzgünce konuşur, karşı taraf da anlar zaten. Anlamazlarsa da direk gemileri başından yakmaktansa en azından ben elimden geleni yapmış olurum, haklılığım artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…