- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Kendicmi bakiyor cocuklara sanki de bu kadar karisiyor ki.Cocuk dogduktan sonra bile hala laf sokmasi cok cok sacma.anlamuyorum koskoca olmus aile kurmus insanlara anne diye karismayi hak mu goruyo krndinde.korunun falanndemek cok ayip yani boyle seyler soylenmez.Ben bu durumda kesinlikle arayip sormam hele de iki gune bir.Sadece bayramda seyranda aramam gereken zamanlarda arardim.Cunku mesafe konmasi lazim anladigim kadariyla.O zaman bu kadar karismaya yuz bulamazYaa kızlar fikrinizi merak ettim bir konuda. Benim kv hani biz arka arkaya çocuk sahibi olduk diye çok söylenmişti ikincide, hatta çocuk doğduktan sonra bile her geldiğinde laf sokardı yaa bak işte ikisine birden yetişemiyorsun, bu yaşta büyüğün papucu dama atıldı vs gibi (yahu doğdu artık bırak bu konuyu dimi) o yüzden ben hemen söylemek istemedim ona, içimden de gelmedi, zaten burda iken (2 hafta fln kaldı gitti, başka şehirde) de mide bulantısı fln yoktu yani çaktırmadım da. Giderken de eşim ona söylemiş bebek bekliyoruz diye. Aaa vaaah ne cesareeet aaa korunsaydınız fln yapmış tabi. Neyse bunu eşim ona anlatalı 2-3 hafta oldu herhalde, ben de kendsiyle iki güne bir ya da daha sık telefonda görüşürüm. Ama kaç kere görüştük hiç bir defa tebrik etmedi ve hiçbir şekilde konuyu da açmadı. İkinci bebekte de böyle söylenmişti eşim anlatınca ama yine de hemen bana mesaj atmıştı tebrik etmişti ama bu sefer yok bir şey. Yani sizce ayıp ve çocukça değil mi? Eltimlere de gidip geliyor onlarda iken de konuyu hiç açmamış. Bu neyin tavrı yaa?? Ben de hiç bir şey söylemiyorum onu bekliyorum ama yok. Yani eşim anlatınca kaç aylık cinsiyet fln hiç sormamış yahu belki üçüzüm var belki gebeliğim çok zor insan sormaz mı yaa?? Ay kusura bakmayın uzun oldu da içimi dökmek istedim yani ben napim bu durumda. Bugün eltimin yaptığı yemeğin resmini atıyor bana, ne yemeği olduğunu söylemeyim ama yani zahmetli ve lezzetli bir yemek, hiç mi düşünmez insan bu kız aşerıyor mu acaba diye. Afiyet olsun dedim geçtim ama yani bu neyin kafası.
Tabi sevecek ama değer bilmesi,göstermesi lazımOğludur sever ama bilmiyorum çok garip davranıyorlar askerdeyken eşimin yemin törenine bile gitmemişler çok fena oldum orda ağladım diyor. Anne baba varken hep yetim gibi yaşamış. Eşim daha düşkün ailesine.
Yok o zaten böyle alenen karışmaz konulara ama alttan sokar lafları. Bebek doğunca illa ki gelmek ister ve uzakta oturduğu için illaki en az 1 hafta 10 gün fln kalır yani o çağrılmayı beklemez arada gelir zaten. Ama bizim ev herhalde bizim taraf ile dolu olacağı için belki kalabalıkta fazla kalmaz. Bilmiyorum samimi ise tabi gelsin istediği kadar kalsın ama bu bebeği istemediğini şimdiden belli eden insanın samimiyetine de çok güvenemiyorum.Boyle insan gelse ne gelmese ne. Sahsen ben benımkını cagırmam. Kızımınkine geldi 2 gece kaldı gitti. Onda da leş gibi sigara kokusu iki de bir ben de adet olucam dıyıp durmalar.Sezeryan olacagı için tarıh onceden belli olur ben dogum olduktan sonra soylerim. Gelirse gelir gelmezse de kendi bilir.Sen de söz hakkı verme bence gelse bile
Canim bunların hepsi aynı ben 7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kaldım 1 allahın kulu arayıp tebrik etmediYaa kızlar fikrinizi merak ettim bir konuda. Benim kv hani biz arka arkaya çocuk sahibi olduk diye çok söylenmişti ikincide, hatta çocuk doğduktan sonra bile her geldiğinde laf sokardı yaa bak işte ikisine birden yetişemiyorsun, bu yaşta büyüğün papucu dama atıldı vs gibi (yahu doğdu artık bırak bu konuyu dimi) o yüzden ben hemen söylemek istemedim ona, içimden de gelmedi, zaten burda iken (2 hafta fln kaldı gitti, başka şehirde) de mide bulantısı fln yoktu yani çaktırmadım da. Giderken de eşim ona söylemiş bebek bekliyoruz diye. Aaa vaaah ne cesareeet aaa korunsaydınız fln yapmış tabi. Neyse bunu eşim ona anlatalı 2-3 hafta oldu herhalde, ben de kendsiyle iki güne bir ya da daha sık telefonda görüşürüm. Ama kaç kere görüştük hiç bir defa tebrik etmedi ve hiçbir şekilde konuyu da açmadı. İkinci bebekte de böyle söylenmişti eşim anlatınca ama yine de hemen bana mesaj atmıştı tebrik etmişti ama bu sefer yok bir şey. Yani sizce ayıp ve çocukça değil mi? Eltimlere de gidip geliyor onlarda iken de konuyu hiç açmamış. Bu neyin tavrı yaa?? Ben de hiç bir şey söylemiyorum onu bekliyorum ama yok. Yani eşim anlatınca kaç aylık cinsiyet fln hiç sormamış yahu belki üçüzüm var belki gebeliğim çok zor insan sormaz mı yaa?? Ay kusura bakmayın uzun oldu da içimi dökmek istedim yani ben napim bu durumda. Bugün eltimin yaptığı yemeğin resmini atıyor bana, ne yemeği olduğunu söylemeyim ama yani zahmetli ve lezzetli bir yemek, hiç mi düşünmez insan bu kız aşerıyor mu acaba diye. Afiyet olsun dedim geçtim ama yani bu neyin kafası.
Kendiyle celisiyo o zaman.Hem. kizina duskun hemde illa erkek istiyormus.Ne sacma ya sanki onun istemesiyle oluyor.Ben anlamiyorum bu kayinvaldeleri. Kiskaniyolar mi napiyolar.Damadina acaba boyle sacma sapan seyler soylyyo mudur.Yook ama damatlar kiymetli gelinlere her turlu laf sokuluyo nedense.İşin garibi ben bir ara çalışmayı düşünüyordum kızıma 5-6 ay bakar mısın dedim daha sonra annem emekli olacaktı o bakar dedim bakmadı oğlunun çocuğuna. Görümcemin çocuklarına bakacakmış. Elitimin oğlu var o da söylese onun çocuğuna da bakmaz. Kızınınki leri seviyor
Bende de öyle 2 görümcem hariç kimse aramadıCanim bunların hepsi aynı ben 7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kaldım 1 allahın kulu arayıp tebrik etmedi
1 ayı aşkindir bendeler evde ben yokmuşun gibi davraniyor diğer 2 torunundan bahsediyolar sürekli her dakka onları eşime anlatiyolar
Allah onları bildiği gibi yapsın evime çöktüler resmen gitselerde rahatlasam.
Evet çok doğru demişsin:) damatlara laf yok ne kadar kötü olurlarsa olsunlar ama gelinlere gelince en ufak seyi büyütürlerKendiyle celisiyo o zaman.Hem. kizina duskun hemde illa erkek istiyormus.Ne sacma ya sanki onun istemesiyle oluyor.Ben anlamiyorum bu kayinvaldeleri. Kiskaniyolar mi napiyolar.Damadina acaba boyle sacma sapan seyler soylyyo mudur.Yook ama damatlar kiymetli gelinlere her turlu laf sokuluyo nedense.
Aynen o da bu ayrıma çok üzülüyor ama biliyor musun Allah bize öyle bi kız çocuğu verdi ki uzTabi sevecek ama değer bilmesi,göstermesi lazım
Eşin için çok zor bir durumm
Aynen benim anlamadığımda bu zaten. Görümceme sen bırak gelinler yapsın işleri diyormuş görümcemde bize gelip söylüyor. Geçen gün kızımın kutlaması vardı okulda eşim çağırma gelmez dedi bende olsun çağırayım dedim annemi de çağırdım kendi annem geldi kv gelmedi insan ister istemez kırılıyorKendiyle celisiyo o zaman.Hem. kizina duskun hemde illa erkek istiyormus.Ne sacma ya sanki onun istemesiyle oluyor.Ben anlamiyorum bu kayinvaldeleri. Kiskaniyolar mi napiyolar.Damadina acaba boyle sacma sapan seyler soylyyo mudur.Yook ama damatlar kiymetli gelinlere her turlu laf sokuluyo nedense.
Çok şükür cnmmm.
canım bence çok ayıp. Bu karar sizin kararınız ve sadece eşinle seni ilgilendirir. Sevinmese de, destek olmalı.. bence eşin de annesiyle konuşmalı bu durumu, hatasını düzeltmeliYaa kızlar fikrinizi merak ettim bir konuda. Benim kv hani biz arka arkaya çocuk sahibi olduk diye çok söylenmişti ikincide, hatta çocuk doğduktan sonra bile her geldiğinde laf sokardı yaa bak işte ikisine birden yetişemiyorsun, bu yaşta büyüğün papucu dama atıldı vs gibi (yahu doğdu artık bırak bu konuyu dimi) o yüzden ben hemen söylemek istemedim ona, içimden de gelmedi, zaten burda iken (2 hafta fln kaldı gitti, başka şehirde) de mide bulantısı fln yoktu yani çaktırmadım da. Giderken de eşim ona söylemiş bebek bekliyoruz diye. Aaa vaaah ne cesareeet aaa korunsaydınız fln yapmış tabi. Neyse bunu eşim ona anlatalı 2-3 hafta oldu herhalde, ben de kendsiyle iki güne bir ya da daha sık telefonda görüşürüm. Ama kaç kere görüştük hiç bir defa tebrik etmedi ve hiçbir şekilde konuyu da açmadı. İkinci bebekte de böyle söylenmişti eşim anlatınca ama yine de hemen bana mesaj atmıştı tebrik etmişti ama bu sefer yok bir şey. Yani sizce ayıp ve çocukça değil mi? Eltimlere de gidip geliyor onlarda iken de konuyu hiç açmamış. Bu neyin tavrı yaa?? Ben de hiç bir şey söylemiyorum onu bekliyorum ama yok. Yani eşim anlatınca kaç aylık cinsiyet fln hiç sormamış yahu belki üçüzüm var belki gebeliğim çok zor insan sormaz mı yaa?? Ay kusura bakmayın uzun oldu da içimi dökmek istedim yani ben napim bu durumda. Bugün eltimin yaptığı yemeğin resmini atıyor bana, ne yemeği olduğunu söylemeyim ama yani zahmetli ve lezzetli bir yemek, hiç mi düşünmez insan bu kız aşerıyor mu acaba diye. Afiyet olsun dedim geçtim ama yani bu neyin kafası.
Allah yardimcin olsun insallh hayirlisiyla iyi gecer.amin allah hepimizin bebeklerini korusunKizlar iyi aksamlar yarin dikis ameliyatim var lutfen dua edin erken dogum riskim var yarin sabah 9 da
Duaya cok ihtiyacim var
Rabbim herkesin evladini annesine babasina bagislasin ins
Sen gene iyisin cagirabiliyosun.Ben bu durumda cagirmazdim vallahi.Esin de annesini taniyo en azindan senin yaninda anladigim kadariyla.Zaten onemli olanda bu.Birde annesinin yaptiklarini gormezden gelip senden surekli saygi bekleyenlerde var.( kendim icin demiyorm arkadaslardan gordugum.benim bi sorunum yok)A
Aynen o da bu ayrıma çok üzülüyor ama biliyor musun Allah bize öyle bi kız çocuğu verdi ki uz
Aynen benim anlamadığımda bu zaten. Görümceme sen bırak gelinler yapsın işleri diyormuş görümcemde bize gelip söylüyor. Geçen gün kızımın kutlaması vardı okulda eşim çağırma gelmez dedi bende olsun çağırayım dedim annemi de çağırdım kendi annem geldi kv gelmedi insan ister istemez kırılıyor
Benim de cuma randevum, 17. Haftaiçinde olucaz. İnş, bu sefer görürüm zaten sırf görmek için gidiyorum desem de yeridirPazartesi canım kontrolüm.Heyecan tavan yaptı.Daha 6 koca gün varKız erkek farketmez ama bu merak yok mu merak.Birde sürekli soruyor insanlar yoruldum belli değil demekten.Bi oğlum olunca kız beklentisi içinde herkes Bakalım inşallah gösterir
Ama işte güya bana söylemedi ki oğluna söyledi. Bana karşı bir şey yokmuş gibi davranıyor. Bir çok konuda iyidir aslında yani bu çocukça hareketi anlamadım.Kendicmi bakiyor cocuklara sanki de bu kadar karisiyor ki.Cocuk dogduktan sonra bile hala laf sokmasi cok cok sacma.anlamuyorum koskoca olmus aile kurmus insanlara anne diye karismayi hak mu goruyo krndinde.korunun falanndemek cok ayip yani boyle seyler soylenmez.Ben bu durumda kesinlikle arayip sormam hele de iki gune bir.Sadece bayramda seyranda aramam gereken zamanlarda arardim.Cunku mesafe konmasi lazim anladigim kadariyla.O zaman bu kadar karismaya yuz bulamaz
Aa ne zor, inşallah bir an önce rahatlarsın yaa.Canim bunların hepsi aynı ben 7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kaldım 1 allahın kulu arayıp tebrik etmedi
1 ayı aşkindir bendeler evde ben yokmuşun gibi davraniyor diğer 2 torunundan bahsediyolar sürekli her dakka onları eşime anlatiyolar
Allah onları bildiği gibi yapsın evime çöktüler resmen gitselerde rahatlasam.
Evet çok haklısın!canım bence çok ayıp. Bu karar sizin kararınız ve sadece eşinle seni ilgilendirir. Sevinmese de, destek olmalı.. bence eşin de annesiyle konuşmalı bu durumu, hatasını düzeltmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?