2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar kayınvalide olayı biraz şans işi şöyle ki ben nişanlandığımda herkes dedi ki kızım yandın bu kadınla Bi ömür geçmez anneme de kaynanama da yakın oturuyorum çocuk gbi cebime para sıkıştırır soğuk durur ama bana öyle değildir erkek çocuklarına çok düşkün kız gibi dedik aha söylediniz söylediniz kız ettiniz dedi dedim ki anne eğer kız olurda seversen ben seninle o zaman görüşürüm kızım şaka yapıyorum hatamı yüzüme vurma sende dedi hamile kaldım yemek yapamadım hala kaynanamda yiyorum içiyorum sizleri duydukça sinirim bozuluyor Bi kadın Bi anne nasıl bunları söyleyebilir anlamıyorum valla billa inşallah sorunlarınızı çözersiniz
Bebek iki kişi arasında eşler bilir geri kalan ana babada olsa laf düşmez keyfinize hayatınıza bakın

Bend
Bende kötü olmuyorum şimdiye kadar en ufak bir saygısızlığım olmadı ama rahatsız olduğumuzu eşim belirtmesine rağmen erkek torun isteyip kız torun İstemem esine ve devamlı bunu belirtmesine çok üzülüyoruz Allah nasıl verirse o olur kız da erkek de böyle ayrım yapılmamalı ben çok ağladım kızıma hamileyken neden böyle diyorlar diye.

Yenidoğan ünitesi mutlaka olmalı bence, çocuk dogunca üniteye ihtiyacı olmayacağının garantisi yok. Ben sağlık bakanlığında çalıştığımdan biliyorum bu yenidoğan yoğun bakım yatak sayıları çok yetersiz, Doğum olduktan sonra kendi hastanesinde doğmamışsa kolay kolay hiçbir hastane hasta kabul etmiyor, Zekai tahir gibi Türkiye’nin en büyük Doğum hastanesi bile yerimiz yok diyor, imkanın varsa parayı düşünme dogum cidden önemli. Ben 2016 da koruya 4500 ödedim, ama her kuruşu helal olsun deyip ayrıldım, şuanda da 5000 miş( benim doktor dışardan, kendi doktorları daha uygun olur)

Kizlar iyi aksamlar yarin dikis ameliyatim var lutfen dua edin erken dogum riskim var yarin sabah 9 da
Duaya cok ihtiyacim var
Rabbim herkesin evladini annesine babasina bagislasin ins
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla geçsin gitsin inşallah. Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize

Beklentini olabildiğince düşük tut. Hatta hicbir şey bekleme. Öyle kabullen yani. Zaten sen kimseye güvenerek hamile kalmadın

Ben de iki kez hastanede yattım haftalardır evde yatak hapsindeyim. deli gibi kilo verdim. Esim, Annem ve ablam peşimde sadece. Kv tarafi sadece arayıp geçecek geçecek demekle yetiniyo. Yardıma ihtiyaç var mi diye sormayı geçtim, daha ziyaretime bile gelmediler

Ama lafa gelince çok çocuk yapmak lazım deyip dururlar. Neyse ben takmıyorum. Ashabımi bozmuyorum. Sahip olduklarıma sukrediyorum

İnşallah zamanla düzelir canım Allah şifa versin bebeğine

Kendi dr uma 20 gün sonra gitmem gerekiyordu 10 gündür özledim dedim devlet hastanesine gittim bgn kanama alanımı da merak edip. Kanama alanı kalmamış arada saplanan sancılar için bebek alt tarafta 16. Haftadan sonra daha rahat olursun bolca su iç dedi. Önceden suyu çok seven ben artık zorlanıyorum midemi bulandıracak gibi geliyor ama. Cinsiyete söylemedi çok hareketli dedi. Us biraz net değil gibi geldi ama koyayım yine de tahminlere açığım hayırlı geceler cümleten

Canım eğer eşin söylemesine rağmen tavırlarını değiştirmiyorsa, ben de laf sokardım artık. Önce iletişim ama karşı taraf anlamıyorsa da yutup kendine zehir etmem yanii. Cinsiyetin ayrımı mı olur, ne kadar saçma, çok çok haklısın

Himm, şimdiye kadar hiç yemedim içim de şüphe olunca hiç yaklaşmıyorum zaten. Toksoplazma dan çok korkuyorum , Allah vermesin.cvp larınız için teşekkür ederim kizlar

Himm, şimdiye kadar hiç yemedim içim de şüphe olunca hiç yaklaşmıyorum zaten. Toksoplazma dan çok korkuyorum , Allah vermesin.cvp larınız için teşekkür ederim kizlar
Salam sosıs sucuk vs. buzlukta bekletılırse yani dondurulursa toksoplazma varsa bile etkisini kaybediyor bılgınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…