Bende kötü olmuyorum şimdiye kadar en ufak bir saygısızlığım olmadı ama rahatsız olduğumuzu eşim belirtmesine rağmen erkek torun isteyip kız torun İstemem esine ve devamlı bunu belirtmesine çok üzülüyoruz Allah nasıl verirse o olur kız da erkek de böyle ayrım yapılmamalı ben çok ağladım kızıma hamileyken neden böyle diyorlar diye.Kızlar eşlerinizin ailesiyle gene de kötü olmayın, uzun vadede size kaybettirebilir. Benim eşim ve ailesi birbirine çok bağlı. Ben her türlü, iletişimle çözemkten yanayım sorunları. Alındığım her detayı eşime anlatıyorum ufak da olsa, birşey yapsın diye değil ama bilsin diye. Sonra konuyu kapatıyorum ama gerçekten alındığım birşey olursa eşime konuşması için söylerim. O düzgünce konuşur, karşı taraf da anlar zaten. Anlamazlarsa da direk gemileri başından yakmaktansa en azından ben elimden geleni yapmış olurum, haklılığım artar.
Yenidoğan ünitesi mutlaka olmalı bence, çocuk dogunca üniteye ihtiyacı olmayacağının garantisi yok. Ben sağlık bakanlığında çalıştığımdan biliyorum bu yenidoğan yoğun bakım yatak sayıları çok yetersiz, Doğum olduktan sonra kendi hastanesinde doğmamışsa kolay kolay hiçbir hastane hasta kabul etmiyor, Zekai tahir gibi Türkiye’nin en büyük Doğum hastanesi bile yerimiz yok diyor, imkanın varsa parayı düşünme dogum cidden önemli. Ben 2016 da koruya 4500 ödedim, ama her kuruşu helal olsun deyip ayrıldım, şuanda da 5000 miş( benim doktor dışardan, kendi doktorları daha uygun olur)Teşekkür ederim evet gerçekten çok zormuşBaran Hanım'a başladım memnunum 3 kez gittim ama tatlı bi kadın. Ben de devlet hastanesiyle değişimli uzun süre devam ederim diye düşünüyorum. Muayeneye oraya, tahlil vs devlete giderim. Doğuma da oraya giderim diye düşünüyorum, doğum ücreti de uygunmuş sordum, muayene ücreti de 75 lira olmuş bugün öğrendim :) Doğumu sordum hangi saat olursa olsun hastanede doğuma geliyormuş. Ama yenidoğan ünitesinin olmaması kafamı karıştırıyor, yenidoğan ünitesi her türlü şart değil mi?
Gecmiş olsun smdiden Allah yardımcın olsunKizlar iyi aksamlar yarin dikis ameliyatim var lutfen dua edin erken dogum riskim var yarin sabah 9 da
Duaya cok ihtiyacim var
Rabbim herkesin evladini annesine babasina bagislasin ins
Oooo canım benim haklısın valla ne yapsan az bence,7seneden sonra 5 .tedaviyle hamile kalınca biraz fazla pimpirikli oluyorum galiba canım
Rabbim gönlune göre ve hayırlısını versin insaAllah, benim de bir kızım var, iki olacak simdi :)Videosunu çektim ordan da bu fotoları kaydedip ekledim baya rahat gözüküyordu. Benim bir kızım var erkek olur mu bilmem ama olursa ikisini de tatmış oluruz
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla geçsin gitsin inşallah. Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimizeKizlar iyi aksamlar yarin dikis ameliyatim var lutfen dua edin erken dogum riskim var yarin sabah 9 da
Duaya cok ihtiyacim var
Rabbim herkesin evladini annesine babasina bagislasin ins
Sosyal medya reklamı yapmak yasak diye okumuştum bu da öyle olmuyordur inşallah?Kızlar happymom indirsenize ordanda yazışalım burası mobilde zor oluyor :))
Yaa kızlar fikrinizi merak ettim bir konuda. Benim kv hani biz arka arkaya çocuk sahibi olduk diye çok söylenmişti ikincide, hatta çocuk doğduktan sonra bile her geldiğinde laf sokardı yaa bak işte ikisine birden yetişemiyorsun, bu yaşta büyüğün papucu dama atıldı vs gibi (yahu doğdu artık bırak bu konuyu dimi) o yüzden ben hemen söylemek istemedim ona, içimden de gelmedi, zaten burda iken (2 hafta fln kaldı gitti, başka şehirde) de mide bulantısı fln yoktu yani çaktırmadım da. Giderken de eşim ona söylemiş bebek bekliyoruz diye. Aaa vaaah ne cesareeet aaa korunsaydınız fln yapmış tabi. Neyse bunu eşim ona anlatalı 2-3 hafta oldu herhalde, ben de kendsiyle iki güne bir ya da daha sık telefonda görüşürüm. Ama kaç kere görüştük hiç bir defa tebrik etmedi ve hiçbir şekilde konuyu da açmadı. İkinci bebekte de böyle söylenmişti eşim anlatınca ama yine de hemen bana mesaj atmıştı tebrik etmişti ama bu sefer yok bir şey. Yani sizce ayıp ve çocukça değil mi? Eltimlere de gidip geliyor onlarda iken de konuyu hiç açmamış. Bu neyin tavrı yaa?? Ben de hiç bir şey söylemiyorum onu bekliyorum ama yok. Yani eşim anlatınca kaç aylık cinsiyet fln hiç sormamış yahu belki üçüzüm var belki gebeliğim çok zor insan sormaz mı yaa?? Ay kusura bakmayın uzun oldu da içimi dökmek istedim yani ben napim bu durumda. Bugün eltimin yaptığı yemeğin resmini atıyor bana, ne yemeği olduğunu söylemeyim ama yani zahmetli ve lezzetli bir yemek, hiç mi düşünmez insan bu kız aşerıyor mu acaba diye. Afiyet olsun dedim geçtim ama yani bu neyin kafası.
Amin canım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeRabbim gönlune göre ve hayırlısını versin insaAllah, benim de bir kızım var, iki olacak simdi :)
İnşallah zamanla düzelir canım Allah şifa versin bebeğineMerhaba kızlar bugün perinatolojiye gittim ömür iliğinde eğrilik varmış. Iki hafta sonra tekrar gidecem . Dualarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razi olsun. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah.
Canım eğer eşin söylemesine rağmen tavırlarını değiştirmiyorsa, ben de laf sokardım artık. Önce iletişim ama karşı taraf anlamıyorsa da yutup kendine zehir etmem yanii. Cinsiyetin ayrımı mı olur, ne kadar saçma, çok çok haklısınBend
Bende kötü olmuyorum şimdiye kadar en ufak bir saygısızlığım olmadı ama rahatsız olduğumuzu eşim belirtmesine rağmen erkek torun isteyip kız torun İstemem esine ve devamlı bunu belirtmesine çok üzülüyoruz Allah nasıl verirse o olur kız da erkek de böyle ayrım yapılmamalı ben çok ağladım kızıma hamileyken neden böyle diyorlar diye.
Hiç yeme:)Kızlar merak ettiğim birşey var.salam sosis gibi şeyler demi çiğ et grubuna giriyor?
Aynen canım şarküteri ürünleride yasak ama canın istediyse 1,2kere yiyebilirsin sorun yok ondaKızlar merak ettiğim birşey var.salam sosis gibi şeyler demi çiğ et grubuna giriyor?
Salam sosıs sucuk vs. buzlukta bekletılırse yani dondurulursa toksoplazma varsa bile etkisini kaybediyor bılgınız olsunHimm, şimdiye kadar hiç yemedim içim de şüphe olunca hiç yaklaşmıyorum zaten. Toksoplazma dan çok korkuyorum , Allah vermesin.cvp larınız için teşekkür ederim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?