2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktorda çok bakamadı çok bacaklarını oynatıyordu. Yok daha önce kimse tahminde bulunmadi. Ama bende kız hisediyorum. Hayırlısı olsun insallah.
Amin canım, Rabbim tüm bebeklerimizi korusun, hastalığı olanlara da şifa versin ins.

S Shewolf15 Saye- kızlar ben baston tipi alacağım. Kızımda da baston kullandım, çok kullanışlı. Ana kucağı almayacağım, elde taşıyunca çok ağır ve zaten bebekler 3 aylıkken baston kullanabiliyor. Arabaya oto koltuğu almayı düşünüyorum onun yerine. İlk aylar battaniyeyle filan koyarım çocukları bebek arabasına tam yatırıp, idare ederim.

Çok geçmiş olsun cnm. Aynen bende bekleyiş içindeyim. Ama son ana kadarda devam edecem . Rabbimin verdiği emaneti ben aldırmak ıstemem. Cumadan bu yana ağlamak ve beklemek beni çok yordu

Kızlar bugün ikili için kan verdim. Ultrason ölçümleri normal sınıflar içinde. Hatta nt ense için 1 dedi. Tabi sonuçlar sonra çıkacak. Ancak dr 20 li haftalarda perinetalog önerdi. Bir üni hastanesine gitmek gibi. Açıklama da yapmadı.
Bu onun rutini mi anlamadım. Soracağım şu sizin drlardan detaylı ultrason taraması isteyenler oldu mu? Her şey normalse niye istedi? Kaygılandım ama bir başka dr görsün isteyen drlar oluyormuş.

Detaylı ultrason rutindir.Ya radyolog ya da perinatolog bakar. Perinatolog baksa daha iyi olur. Endişelenme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…