- 14 Şubat 2015
- 105
- 78
- 48
Benim 36 ama bebeğim kızBenim ilki 34tü bu 32. Ikisi de erkek. Tesadüftür belki :)
Kizlar selam ikili testte ki beta hcg degeri 50 nin üstü ise kiz altindaysa erkek diyorlar var mi boyle bisey benim 90 cikti
Amin canım, Rabbim tüm bebeklerimizi korusun, hastalığı olanlara da şifa versin ins.Doktorda çok bakamadı çok bacaklarını oynatıyordu. Yok daha önce kimse tahminde bulunmadi. Ama bende kız hisediyorum. Hayırlısı olsun insallah.
Cok gecmis olsun canim. Sabret insallah bu günlerde gecerEvet canim yattigim yerden yiyorum 15 gune bir banyo yapiyorum sadrce wc gidiyorum Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins
Çok geçmiş olsun cnm. Aynen bende bekleyiş içindeyim. Ama son ana kadarda devam edecem . Rabbimin verdiği emaneti ben aldırmak ıstemem. Cumadan bu yana ağlamak ve beklemek beni çok yorduSelam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Çok çok geçmiş olsun cnmCanim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins
Çok geçmiş olsun cnm. Aynen bende bekleyiş içindeyim. Ama son ana kadarda devam edecem . Rabbimin verdiği emaneti ben aldırmak ıstemem. Cumadan bu yana ağlamak ve beklemek beni çok yordu
Detaylı ultrason rutindir.Ya radyolog ya da perinatolog bakar. Perinatolog baksa daha iyi olur. Endişelenme canımKızlar bugün ikili için kan verdim. Ultrason ölçümleri normal sınıflar içinde. Hatta nt ense için 1 dedi. Tabi sonuçlar sonra çıkacak. Ancak dr 20 li haftalarda perinetalog önerdi. Bir üni hastanesine gitmek gibi. Açıklama da yapmadı.
Bu onun rutini mi anlamadım.Soracağım şu sizin drlardan detaylı ultrason taraması isteyenler oldu mu? Her şey normalse niye istedi? Kaygılandım ama bir başka dr görsün isteyen drlar oluyormuş.
Detaylı ultrason rutindir.Ya radyolog ya da perinatolog bakar. Perinatolog baksa daha iyi olur. Endişelenme canım
Ikili testi yapmadm ben. Omurgalarında eğrilik varmış iki hafta sonra tekrar gidecem cnm doktora Inşallah düzelir.ikiliyi mi bekliyorsunuz? hangi değer ya da ölçüm fazlaydı?
Rica ederim :)teşekkürler canımiyi geldi mesajın
geçmiş olsun canım, inşaallah düzelirIkili testi yapmadm ben. Omurgalarında eğrilik varmış iki hafta sonra tekrar gidecem cnm doktora Inşallah düzelir.
Insallah sabrediyorum Allaha siginiyorum rabbim cektigim acilari bosa cikarmasin insCok gecmis olsun canim. Sabret insallah bu günlerde gecer
Allah razi olsun canim iyiki burasi var :)Çok çok geçmiş olsun cnm
Inşallah Allah razı olsun cnm.geçmiş olsun canım, inşaallah düzelir
Kesinlikle canm.Allah razi olsun canim iyiki burasi var :)
Senin ne çıkmıştı canım ne dedi doktorÇok geçmiş olsun cnm. Aynen bende bekleyiş içindeyim. Ama son ana kadarda devam edecem . Rabbimin verdiği emaneti ben aldırmak ıstemem. Cumadan bu yana ağlamak ve beklemek beni çok yordu
Insallah duzelir cnm Allah buyuk gonlunu ferah tutmaya caliş hasbinallahu ve nimel vekil zikrini cek ferahlarsinIkili testi yapmadm ben. Omurgalarında eğrilik varmış iki hafta sonra tekrar gidecem cnm doktora Inşallah düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?