2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Istanbuldasiniz sanırım. Çok iyi bir perinatolog var isterseniz biraz pahalı ama alanında gerçekten uzman detaylı usg yapiyor özellikle gitmek isterseniz ismini vereyim.size
Benim kardesimede dediler birsuru şey çok şükür Çok saglikli içinizi kararmayın ins. Iyi şeyler olur.

Canım ikili mi alacaksın baston olanlardan. Bende bilmiyorum daha bakmam lazım kullanışlı bir şey
20-24 haftalar arası detaylı usg rutindir canım. Ben iki hafta önce aldım detaylı randevusunu. Halihazırda gittiğim perinatalog bakacak. Normal kadın Doğum uzmanı bakamıyor buna. Organ gelişimine vs bakılıyor mutlaka yaptırmalısın

Günaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
İlk hamileliğimde olmustu. Hatta doktora gıtmıstım doktor gulmustu. Hapsurukla bir şey olacak olsa zaten saglıklı bır gebelık ve bebek degıldır hapsuruk sadece bahanesi olur demişti. Korkma canım ama tabi hapsırıgı tutmamak gerekiyor basınc acısından.

https://www.welcomebaby.com.tr/kraf...MIpZmcqpX03wIVEeaaCh0mpQe-EAQYASABEgJRYfD_BwE

https://www.hepsiburada.com/chicco-..._gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla

bu ikisi var bir süredir bakıyorum. fiyatı da uygun geldi bana bu markalara göre. sen de bi ara e bebek e filan gidersen bak canım kullanışına ben beğendim.

https://www.hepsiburada.com/chicco-..._gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla
Kırmızısı 849 tl ye düşmüş, yorumları da iyi kullanıcıların. benim için önemli olan hafif olması ve bagaja sığması. zaten çok eşya olacak yanımızda :):):) bu model de en hafif modellerden biri ve fiyatı çok iyi % 43 indirim yapmışlar. ben kırmızı alabilirim, kızımınki de kırmızıydı :)

ya tabiki hastaydım hapşırdım vs ama bu durup dururken geldi ve canımı aşırı yaktı karnımın içinden bişey koptu gibi hala daha acıyo inşallah bağlar gerildiği içindir

Günaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?

Günaydın. Bana da oldu birkaç kez. Yatarken Hapşırırsam ya da öksürürsem oluyor. Özellikle kusarken çok oluyo
Kesik gibi acıyo içten içe.
Doktora sordum, sknti olmaz öyle şeylerden demisti

Günaydın. Bana da oldu birkaç kez. Yatarken Hapşırırsam ya da öksürürsem oluyor. Özellikle kusarken çok oluyo
Kesik gibi acıyo içten içe.
Doktora sordum, sknti olmaz öyle şeylerden demisti

inşallah bağlardan kaynaklıdır gerçekten çok korktum anlatamam keskin bişey saplanmış gibi girince ve hala geçmeyince

Ben de bebeğin hareketlerini tam hissetmeye başlamadım daha. O yüzden endişe ediyorum özellikle gece hep rüyama falan giriyo nasil yatacagimi sasiriyorum

Ben de bebeğin hareketlerini tam hissetmeye başlamadım daha. O yüzden endişe ediyorum özellikle gece hep rüyama falan giriyo nasil yatacagimi sasiriyorum
ben hissedemiyorum henüz adam akıllı 16. haftanın içindeyim 13 çok çok erken bunu kafana takma bence daha zamanımız var canım

Ben de sürekli hapşuruyorum grip oldum öksürüyorum da acıyordu karnım ama gecen bir video izledim onlar bebeğe zarar vermezmiş amniyotik sıvı dısardan gelen darbelere de icerden gelecek sarsıntılara da kalkan oluyormus canınızı sıkmayın
Vee günaydın güzel anneler annişkolarrr kızım ve benden günaydınnnyarın tatil oluyoo lililili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…