- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Istanbuldasiniz sanırım. Çok iyi bir perinatolog var isterseniz biraz pahalı ama alanında gerçekten uzman detaylı usg yapiyor özellikle gitmek isterseniz ismini vereyim.sizeSelam arkadaşlar; bende temmuz sonu anne olma yolunda ilerleyen annelerdenim, ya da annelerdendim... 18 kasım eşimin doğum gününde hamile olduğumu öğrendim; akşam en yakın arkadaşlarım aileler eşim doğum gününde hediye paketine emzikleri koydum hazırladım verdim. Çok çok mutluyduk. Kendime doktor ve hastane bulmak için acele etmedim evime yakın olduğu için Özel Levent hastanesinde ki Şebnem hanım, herkes için daha iyidir diyorlar ben gitmedim ona çok sıra olduğu için yola Nihal hanımla başladım, iyi bir doktor ama işi kısa kesenlerden, çocukluğumdan beri o hastaneye gittiğimden az buçuk biliyorum pek içimden gelmedi orada devam etmek, karanlık koridorları boğdu hep beni velhasıl testler 1600 tl tutunca standart kan testleri aman gidip devlette yaptırayım dedim. Kağıthane devlet hastanesine Hatice hanımdan randevu alarak gittim. uzun bekleyiş sonucu önce kalp atışlarını duyalım sonra testler dedi. Ultrasonda kalp atışlarını duyamadı, yanındaki kıza belki sonlanmıştır aşağıda bakılsın dedi, aşağıda ultrasona indim çok tatlı bir beyefendi doktor dinletti korkma kızım kalbi atıyo dedi. İlk gözyaşımı burda döktüm... Sonra çok kimseden duyduğum ve yengeminde doğum yaptığı Yenibosna Özel Nisa hastenesi Asiye Hanıma başladım. Bu sırada 9 haftalık oldum yine uzun bekleyiş sonucu girdim yanına çok hastası var övgüleri hak eden insana anne edasıyla yaklaşan ilgilenen bi doktor. 12. hafta 2 li test... 14 ocak yani iki gün önce aynı hastanede Reyhan hanıma gittim. Başka hiç birşeye bakamadan ense kalınlığını gördü 5.6mm hemen bi hastaneye git amniyosentez yaptır, kan verme boşuna paranı geri al kasadan dedi. Annem yanımda olduğu için ikinci göz yaşımı burda dökemedim... aynı gün Türkiye Hastanesi Ayşe Meryem Uslu' ya gittim doktorluğundan geçtim insan olarak nadir bulunan kimselerden kendisi. O da aynı ölçtü herşeyi anlattı. Kardeşiyle ilgilenir gibi ilgilendi benimle beraber gözleri doldu umutsuz olma dua et dedi. Şimdi perşembe amniyosenteze gidicem Prof. Mustafa Küçük yapıcak aynı hastanede işte iki gündür ikinci göz yaşım durmuyor malesef, bebeği kaybetme korkusundan geçtim bu evrede bebeğin engelli olup yaşam ölüm kararı bana kalırsa korkusu mahvediyor beni. Doğursam nasıl olucak doğurmasam nasıl diye kafayı yiyoruz eşimle. Sanki koca adam devrildi gözümün önünde. Sadece bunun kararı bana kalmadan Allah hayırlı olmayacaksa alsın emanetini diyorum.
Benim 198 ve erkek canım. Alakası yok.Kizlar selam ikili testte ki beta hcg degeri 50 nin üstü ise kiz altindaysa erkek diyorlar var mi boyle bisey benim 90 cikti
Dediğim gibi tesadüf :)Benim 36 ama bebeğim kız
Günaydın saryacımmaryacım:)Günaydın kızlar ve kuzuları
GünaydınGünaydın kızlar ve kuzuları
Canım ikili mi alacaksın baston olanlardan. Bende bilmiyorum daha bakmam lazım kullanışlı bir şey@Shewolf15Saye- kızlar ben baston tipi alacağım. Kızımda da baston kullandım, çok kullanışlı. Ana kucağı almayacağım, elde taşıyunca çok ağır ve zaten bebekler 3 aylıkken baston kullanabiliyor. Arabaya oto koltuğu almayı düşünüyorum onun yerine. İlk aylar battaniyeyle filan koyarım çocukları bebek arabasına tam yatırıp, idare ederim.
20-24 haftalar arası detaylı usg rutindir canım. Ben iki hafta önce aldım detaylı randevusunu. Halihazırda gittiğim perinatalog bakacak. Normal kadın Doğum uzmanı bakamıyor buna. Organ gelişimine vs bakılıyor mutlaka yaptırmalısınKızlar bugün ikili için kan verdim. Ultrason ölçümleri normal sınıflar içinde. Hatta nt ense için 1 dedi. Tabi sonuçlar sonra çıkacak. Ancak dr 20 li haftalarda perinetalog önerdi. Bir üni hastanesine gitmek gibi. Açıklama da yapmadı.
Bu onun rutini mi anlamadım.Soracağım şu sizin drlardan detaylı ultrason taraması isteyenler oldu mu? Her şey normalse niye istedi? Kaygılandım ama bir başka dr görsün isteyen drlar oluyormuş.
Inşallah cnm inşallah çok saol.cok çok çok amin .Insallah duzelir cnm Allah buyuk gonlunu ferah tutmaya caliş hasbinallahu ve nimel vekil zikrini cek ferahlarsin
Ins hic birseycigi yoktur yavrunun
İlk hamileliğimde olmustu. Hatta doktora gıtmıstım doktor gulmustu. Hapsurukla bir şey olacak olsa zaten saglıklı bır gebelık ve bebek degıldır hapsuruk sadece bahanesi olur demişti. Korkma canım ama tabi hapsırıgı tutmamak gerekiyor basınc acısından.Günaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
https://www.welcomebaby.com.tr/kraf...MIpZmcqpX03wIVEeaaCh0mpQe-EAQYASABEgJRYfD_BwECanım ikili mi alacaksın baston olanlardan. Bende bilmiyorum daha bakmam lazım kullanışlı bir şey
20-24 haftalar arası detaylı usg rutindir canım. Ben iki hafta önce aldım detaylı randevusunu. Halihazırda gittiğim perinatalog bakacak. Normal kadın Doğum uzmanı bakamıyor buna. Organ gelişimine vs bakılıyor mutlaka yaptırmalısın
https://www.hepsiburada.com/chicco-..._gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-plahttps://www.welcomebaby.com.tr/kraf...MIpZmcqpX03wIVEeaaCh0mpQe-EAQYASABEgJRYfD_BwE
https://www.hepsiburada.com/chicco-..._gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla
bu ikisi var bir süredir bakıyorum. fiyatı da uygun geldi bana bu markalara göre. sen de bi ara e bebek e filan gidersen bak canım kullanışına ben beğendim.
ya tabiki hastaydım hapşırdım vs ama bu durup dururken geldi ve canımı aşırı yaktı karnımın içinden bişey koptu gibi hala daha acıyo inşallah bağlar gerildiği içindirİlk hamileliğimde olmustu. Hatta doktora gıtmıstım doktor gulmustu. Hapsurukla bir şey olacak olsa zaten saglıklı bır gebelık ve bebek degıldır hapsuruk sadece bahanesi olur demişti. Korkma canım ama tabi hapsırıgı tutmamak gerekiyor basınc acısından.
Günaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
Günaydın. Bana da oldu birkaç kez. Yatarken Hapşırırsam ya da öksürürsem oluyor. Özellikle kusarken çok oluyo
Kesik gibi acıyo içten içe.
Doktora sordum, sknti olmaz öyle şeylerden demisti
ben hissedemiyorum henüz adam akıllı 16. haftanın içindeyim 13 çok çok erken bunu kafana takma bence daha zamanımız var canımBen de bebeğin hareketlerini tam hissetmeye başlamadım daha. O yüzden endişe ediyorum özellikle gece hep rüyama falan giriyo nasil yatacagimi sasiriyorum
Canim benim rahim agzina dikis atildi erken doguruyorum ben 5 aylik oluo doguyor 3 kaybim var sukur bir kizimi kucagima aldim simdi yine ayni dr dikis attirdim sonu guzel olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?