2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydınn:):) Evet teacher lar için tatil :) Biz çalışmaya devam hıh

Günaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
Benım olmustu doktora gittim bana yırtılma gibimi dedi. yırtılma seklındeyse önemli sanırım .benımkı sancı gibiydi.doktoruna sor istersen .ama ben ozaman 1aylık falandım endişelendim sımdı buyuduler tehlikeli zamanlar gectı yinede içini ferahlat istersen.

bıçak saplanır gibi 10 saniye sürdü uyumuşum sabah hala acıyodu şuan bişey yok ama korktum valla yalan yok

Merhaba kizlar bugün doktor kontrolum var bakalım benin minik gosterecekmi cinsiyetini benimle aynı haftada olupda net öğrenen varmı aranizda

Kızlar salak saçma bi soru sorucam, dün uyurken sırtım falan ağrımadı, midem de bi sorun yok, bugün geç uyandım rahat rahat uyudum yarım kilo da vermişim(gerçi azcık dikkat ettim yememe), bi daha hafif gbiyim ama genede normal mi%?

Amin canim tek dilegim bu Allahim buyuk yiyecek ekmegi varsa kucagima alicam o kadar emek veriyoruz aci cok cekiyorum ins emeklerim bosa gitmez ins
İyi düşünelim iyi olsun, Allah büyüktür. kendini zora sokacak yoracak hiçbir hareket yapma mümkünse gerçi sen zaten biliyorsundur da :) Dualarımız seninle

Kızlar günaydın buğün kontrolüm vardı doktor cinsiyet söyledi büyük ihtimal kız dedi çok sevindik buda benim minik kızım
AY MAŞALLAH nasıl güzel göbüşü ayakları:):) sıpaaa

Normal :):):):) Merak etme kuzular iyi, 2 gün sonra sana seni kandırdıklarını gösterecekler. Arada bana da oluyor o :) Sanki içim boş gibi ama bugün mesala kusarak uyandım:) Dün de çok iyiydim :):) Hiç kötü düşünme, ikisi kafa kafaya vermiş sana nasıl şaka yapacaklarını planlıyorlar

evet evet birde görsen hareketleri falan bacak bacak üstüne atmalar yüz kapamalar görünce insan çok mutlu oluyor :)

Beşinci aya hoşgeldin:). Maşallah maşallah maşallah diyelim
Bu iki ay muhtemelen böyle rahat geçecek arada skntlar olsa da. Tadını çıkar:)

Allah bize de göstersin bulantısız kusmasiz acısız kanamasiz sağlıklı hamilelik gunlerini

Ayy öyle mi diyorsun, benim beynim hemen senaryo kurmaya müsait alışık diilim hamileliğimde böyle acı çekmemeye, iyiyim diye üzüldüm falan yarın kontrolüm var canım, bir de ilk defa kilo verince korktum(çok yiyordum, 2 gündür normal yiyorum). Neyse sen böyle diyince rahar rahat, iyi geldi şimdi

kız yeter 17. haftanın içindesin daha mı olsun gebeliğin balayı başladı artık tadını çıkaralım

ankebut canım kanama alanın nasıl kayboldu kendiliğinden mi yoksa bir tedavi uygulandı mı? Kaybolana kadar kanaman oldu mu?
Canım benim sadece bir kere kanamam oldu yoğun bir şekilde gittiğim gün hastane yattım serum tedavisi ve progestan kapsül başladı. 3 hafta kullandım ağızdan kapsül.her hafta kontrolde kanama alanı gördü ilaca devam ettirdi ama dışardan kanamam hiç olmadı daha. Olursa korkma alan var olması normal demişti. Ama vücut absorbe etmiş emmiş yani. En son kontrolde yok denecek kadar azalmış deyip ilacı kesti.

Ben hergün acılarım artacak sanıyordum ondan şaşırdım biran :) amin inş gösterdin canım, benim 24 saat süren bulantılarım 14. Hafta ortasında geçmeye başladı. Şimdi çok çok nadir cnm. Kanama da yaşadım başlarda, ilk aylar vücut herşeye bir tepki veriyor sanırım, sen de 13. Haftaya gelmişsin artık, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…