- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Günaydınn:):) Evet teacher lar için tatil :) Biz çalışmaya devam hıhBen de sürekli hapşuruyorum grip oldum öksürüyorum da acıyordu karnım ama gecen bir video izledim onlar bebeğe zarar vermezmiş amniyotik sıvı dısardan gelen darbelere de icerden gelecek sarsıntılara da kalkan oluyormus canınızı sıkmayın
Vee günaydın güzel anneler annişkolarrr kızım ve benden günaydınnnyarın tatil oluyoo lililili
Benım olmustu doktora gittim bana yırtılma gibimi dedi. yırtılma seklındeyse önemli sanırım .benımkı sancı gibiydi.doktoruna sor istersen .ama ben ozaman 1aylık falandım endişelendim sımdı buyuduler tehlikeli zamanlar gectı yinede içini ferahlat istersen.Günaydın kızlar
Sinirim bozuk biraz dün gece hapşırdım karnımın içi öyle acıdı ki anlatamam hala ufaktan acıyo başına böyle bişey gelen var mı?
bıçak saplanır gibi 10 saniye sürdü uyumuşum sabah hala acıyodu şuan bişey yok ama korktum valla yalan yokBenım olmustu doktora gittim bana yırtılma gibimi dedi. yırtılma seklındeyse önemli sanırım .benımkı sancı gibiydi.doktoruna sor istersen .ama ben ozaman 1aylık falandım endişelendim sımdı buyuduler tehlikeli zamanlar gectı yinede içini ferahlat istersen.
Günaydın kızlar. Geçmiş olsun canım arada oluyor öyle. Bu çocuklar aklımızı başımızdan alacak vallahibıçak saplanır gibi 10 saniye sürdü uyumuşum sabah hala acıyodu şuan bişey yok ama korktum valla yalan yok
ay canım vallahi billahi hayırlısıyla sağlıkla doğsalar gerçekten kafayı yicez az kaldıGünaydın kızlar. Geçmiş olsun canım arada oluyor öyle. Bu çocuklar aklımızı başımızdan alacak vallahi
Amin canim tek dilegim bu Allahim buyuk yiyecek ekmegi varsa kucagima alicam o kadar emek veriyoruz aci cok cekiyorum ins emeklerim bosa gitmez insRabbim yardimciniz olsun, sağlıcakla vakti geldiğinde kavuşursunuz insaAllah kuzucuga
İyi düşünelim iyi olsun, Allah büyüktür. kendini zora sokacak yoracak hiçbir hareket yapma mümkünse gerçi sen zaten biliyorsundur da :) Dualarımız seninleAmin canim tek dilegim bu Allahim buyuk yiyecek ekmegi varsa kucagima alicam o kadar emek veriyoruz aci cok cekiyorum ins emeklerim bosa gitmez ins
AY MAŞALLAH nasıl güzel göbüşü ayakları:):) sıpaaaKızlar günaydın buğün kontrolüm vardı doktor cinsiyet söyledi büyük ihtimal kız dedi çok sevindikbuda benim minik kızım
Normal :):):):) Merak etme kuzular iyi, 2 gün sonra sana seni kandırdıklarını gösterecekler. Arada bana da oluyor o :) Sanki içim boş gibi ama bugün mesala kusarak uyandım:) Dün de çok iyiydim :):) Hiç kötü düşünme, ikisi kafa kafaya vermiş sana nasıl şaka yapacaklarını planlıyorlarKızlar salak saçma bi soru sorucam, dün uyurken sırtım falan ağrımadı, midem de bi sorun yok, bugün geç uyandım rahat rahat uyudum yarım kilo da vermişim(gerçi azcık dikkat ettim yememe), bi daha hafif gbiyim ama genede normal mi%?
İyi düşünelim iyi olsun, Allah büyüktür. kendini zora sokacak yoracak hiçbir hareket yapma mümkünse gerçi sen zaten biliyorsundur da :) Dualarımız seninle
AY MAŞALLAH nasıl güzel göbüşü ayakları:):) sıpaaa
Bak sen premsese :):) Nazik bir kızımız geliyor desene :):)evet evet birde görsen hareketleri falan bacak bacak üstüne atmalar yüz kapamalar görünce insan çok mutlu oluyor :)
Kızlar salak saçma bi soru sorucam, dün uyurken sırtım falan ağrımadı, midem de bi sorun yok, bugün geç uyandım rahat rahat uyudum yarım kilo da vermişim(gerçi azcık dikkat ettim yememe), bi daha hafif gbiyim ama genede normal mi%?
Ayy öyle mi diyorsun, benim beynim hemen senaryo kurmaya müsaitNormal :):):):) Merak etme kuzular iyi, 2 gün sonra sana seni kandırdıklarını gösterecekler. Arada bana da oluyor o :) Sanki içim boş gibi ama bugün mesala kusarak uyandım:) Dün de çok iyiydim :):) Hiç kötü düşünme, ikisi kafa kafaya vermiş sana nasıl şaka yapacaklarını planlıyorlar
kız yeter 17. haftanın içindesin daha mı olsunKızlar salak saçma bi soru sorucam, dün uyurken sırtım falan ağrımadı, midem de bi sorun yok, bugün geç uyandım rahat rahat uyudum yarım kilo da vermişim(gerçi azcık dikkat ettim yememe), bi daha hafif gbiyim ama genede normal mi%?
Canım benim sadece bir kere kanamam oldu yoğun bir şekilde gittiğim gün hastane yattım serum tedavisi ve progestan kapsül başladı. 3 hafta kullandım ağızdan kapsül.her hafta kontrolde kanama alanı gördü ilaca devam ettirdi ama dışardan kanamam hiç olmadı daha. Olursa korkma alan var olması normal demişti. Ama vücut absorbe etmiş emmiş yani. En son kontrolde yok denecek kadar azalmış deyip ilacı kesti.ankebut canım kanama alanın nasıl kayboldu kendiliğinden mi yoksa bir tedavi uygulandı mı? Kaybolana kadar kanaman oldu mu?
Ben hergün acılarım artacak sanıyordum ondan şaşırdım biran :) amin inş gösterdin canım, benim 24 saat süren bulantılarım 14. Hafta ortasında geçmeye başladı. Şimdi çok çok nadir cnm. Kanama da yaşadım başlarda, ilk aylar vücut herşeye bir tepki veriyor sanırım, sen de 13. Haftaya gelmişsin artık, maşallahBeşinci aya hoşgeldin:). Maşallah maşallah maşallah diyelim
Bu iki ay muhtemelen böyle rahat geçecek arada skntlar olsa da. Tadını çıkar:)
Allah bize de göstersin bulantısız kusmasiz acısız kanamasiz sağlıklı hamilelik gunlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?