cok güzel uymuş :) sağlıcakla gelsinMert çevremde çok var yoksa çok güzel bi isimBuldum sanırım :) Miraç ismi çok hoşuma gitti anlamı da soylenisi de kolay Miraç Ali olabilir, Ali de vefat eden babamın ismi
teşekkürler, senin kafasından baktığını bilmiyordum :) hayırlısı bakalim artik :)Canım anlaşılmıyor burdan kafası belli degil, ama dr dediyse dogrudur
Ay sorma delircem isim beğenemiyorum şuan miraç var aklımda yanına bi isim daha istiyorum 2 ismi olsunKizlaaar kızlar erkek ismi bulamıyorum ya , Buğra hoşuma gitmişti anlamı erkek deve dememkmiş. Bu konuya çok taktım hem begenmeliyim hem anlamı güzel olmalı ismin, kız olsa hazırdı erkek dedi doktor hiçbirşey bulamıyorum.
Hahaha sende de durum tam tersi deseneGözünaydın canım bana da iki erkek geliyor nasipse :) ben evde tek kaldım eşim, ikizlerim birde kedim de erkek
Saol canım benim hepimize hayırlısı olsun inşallahhhHayırlı olsun  maşallah 2 güzel prenses geliyor 
Teşekkür ederiz Teyzoş :)İnşallah amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahcok güzel uymuş :) sağlıcakla gelsin
Bende Miraç düşündüm :) yanına da Ali koyacağım, Sende bulursun inşallah uygun birşey alp de güzel :)Ay sorma delircem isim beğenemiyorum şuan miraç var aklımda yanına bi isim daha istiyorum 2 ismi olsun
Kızlar selam. Ağrılardan çok şikayet eden olmuş. Ben çalışıyorum ve pilates yapıyorum. Hiç ağrım yok, hepinize öneririm :)) Ayrıca lütfen söyleyin. Kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ? Çok mu aldım diye endişe duyuyorum. Fazla kilo almak istemiyorum
İyi akşamlar kızlar. Bu aralar doktora gidenler BPD ölçümü vs yaptıran ya da bilgisi olan var mı? Bugün bebeğimin BPD (şakaklar arası kafa çapı ölçüsüymüş) 35.9 çıktı, 16+0ım ama kafa ölçüsüne göre 17+0 çıktı. 18 şubatta da ayrıntılı ultrasona randevu verdiler. Bi sorun var demedi doktor ama endişelendim, riskli bi durum mu acaba?
Çok merak ettim sizede bu boyutta mı çamaşırım asla temiz kalmıyo çünkü ped kullanamıyorum mantar falan olurum diyeKokusuz ve kaşıntı yoksa korkmana gerek yok cnm
Çok fazla oluyorsa dr na danış
Bahsettiğin şey bende de oluyor,sarımtrak ama çok açık bu hamile olmadan öncede vardı zaten
Evlendikten sonra bende ne kaşıntı ne de koyu kıvamlı akıntı oldu (evlilik yaradı)
Miraç Acun yada miraç Adal olabilir diye düşündümBende Miraç düşündüm :) yanına da Ali koyacağım, Sende bulursun inşallah uygun birşey alp de güzel :)
Bende temız kalıyorÇok merak ettim sizede bu boyutta mı çamaşırım asla temiz kalmıyo çünkü ped kullanamıyorum mantar falan olurum diye
Normalmiş zaten gebelikte akıntının artması
Canım ara ara akıntı olabilir. Plasenta enfeksiyonlardan koruyor. Orası tıpa gibi kalın kapanınca arada böyle akıntılar olması normalÇok merak ettim sizede bu boyutta mı çamaşırım asla temiz kalmıyo çünkü ped kullanamıyorum mantar falan olurum diye
Normalmiş zaten gebelikte akıntının artması
Günaydın compengcim :)Günaydın kızlar
Dimi bende öyleyim sabah temiz giyiyorum akşam Bi daha temiz giyiyorumCanım ara ara akıntı olabilir. Plasenta enfeksiyonlardan koruyor. Orası tıpa gibi kalın kapanınca arada böyle akıntılar olması normal
Benim ilk hamileliğimde de su gibi bile gelirdi bazen korkardım ama dr. Normal demişti. Gün-de 2 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.
Akıntı bende de hamile kaldigimdan beri çok var canım arada bir günlük ped de kullaniyorum çok islandigim günlerde. Koku kaşıntı yoksa sorun olmazDimi bende öyleyim sabah temiz giyiyorum akşam Bi daha temiz giyiyorum
Yüksekte de yıkıyorum ütülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?