2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay sorma delircem isim beğenemiyorum şuan miraç var aklımda yanına bi isim daha istiyorum 2 ismi olsun

Erkek olursa biz Giray düşünüyoruz...kuvvetli kudretli demekmis ve kırım hanlarına unvan olarak verilirmiş bu ad. Anne tarafım kırım tatarı zaten soyuma da uygun... 5 yaşındaki oğlumun adı da Uygar kültürlü bilgili medeni demek... fikir olsun erkek bekleyenlere...

Tatil gününden günaydın..

Ben de çalışıyorum. İki küçük de çocuk var. Yürüyüş yapmaya gayret ediyorum bana çok iyi geliyor. Trafiğe kapalı ağaçlı park alanı.. Diğerlerini 13-14 kiloyla tamamladım. Doğum sonrası hamile kalma kilosunun 2 kilo altındaydım. Bu kez de çok almam diyorum ama bulantı döneminde içimi bastıran şeyler ekmek vs idi 15. haftaya başladık. 1 kilo aldım

Sat ile usg ölçümleri fark gösterebiliyor canım. Aynen bana da üniversite hastanesine gitmemi söyledi. 20. haftada. Ben de kaygılandım. Daha önceki hamileliklerimde drlar söylememişti böyle bir şey. Ancak ayrıntılı usg isteyen drlar olabiliyormuş organların detaylı incelenmesi için. Umarım hepimiz için her şey yolundadır. İki gündür nette incelemekten perinatolog stajyeri gibi oldum zira..

Çok merak ettim sizede bu boyutta mı çamaşırım asla temiz kalmıyo çünkü ped kullanamıyorum mantar falan olurum diye
Normalmiş zaten gebelikte akıntının artması

Çok merak ettim sizede bu boyutta mı çamaşırım asla temiz kalmıyo çünkü ped kullanamıyorum mantar falan olurum diye
Bende temız kalıyor
Koku ve kaşıntı olmadıgı sürece korkma kuzum
Doktoruna da danış

Canım ara ara akıntı olabilir. Plasenta enfeksiyonlardan koruyor. Orası tıpa gibi kalın kapanınca arada böyle akıntılar olması normal
Benim ilk hamileliğimde de su gibi bile gelirdi bazen korkardım ama dr. Normal demişti. Gün-de 2 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.

Dimi bende öyleyim sabah temiz giyiyorum akşam Bi daha temiz giyiyorum
Yüksekte de yıkıyorum ütülüyorum

Dimi bende öyleyim sabah temiz giyiyorum akşam Bi daha temiz giyiyorum
Yüksekte de yıkıyorum ütülüyorum
Akıntı bende de hamile kaldigimdan beri çok var canım arada bir günlük ped de kullaniyorum çok islandigim günlerde. Koku kaşıntı yoksa sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…