2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Akinti bende de surekli var.Bazen beyaz ama genelde sari.Bazen su gibi geliyo biseyler hatta hep oyle.gunde 2-3 kez degistirdigim oluyor camasiri.Sanirim normal doktor kasinti olmazsa normal demisti.Gerci bende yazdan beri kasinti var ara ara.

Bende de bu bahsettiğiniz gibi akıntı vardı. Kasintisiz basladi. Önce krem rengi , çok açık sarı sonrasında git gide koyulasti. Kasıntı da başlamıştı. Bir hafta fitil kullandım geçti.

Akıntının beyaz olması lazim kızlar açık sarı degil. Enfeksiyona ceviriyo

Çok merak ettim sizede bu boyutta mı çamaşırım asla temiz kalmıyo çünkü ped kullanamıyorum mantar falan olurum diye
Normalmiş zaten gebelikte akıntının artması
Benimde bazen sarıya benziyor .normal sanırım
Günlük ped kullanamiyorsan pamuklu bezler var onlardan kullan benim de kasintim olmuştu onları kullandım yıkayıp ütuledim kullanınca mantar olmuyor.

Sanırım Bende çok hızlı kilo alıyorum şimdiden 3 kilo almışım.
Istahim çok açıldı başlarda şimdi biraz dikkat etmeye çalışıyorum .

Bende bez pedlerden almıştım hem günlük hemde normal adet döneminde kullanılanlardan hamilelikte hayat kurtarıyor gerçekten iç çamaşırı değişmiş gibi oluyor

Bende yazayım barı bende de basından beri var akıntı.hepimizde var sanırım ped vs gibi şeyler kullanmıyorum mantar gibi hastalıklar yapmasın diye çözümü sık çamaşır değiştirmek

Evet kızlar daha önce konusulmus ve kaçırmış olabilirim. Sizlere bir soru. Fazla odanız yoksa ve beşik sizin yatak odanızda olacaksa nasıl bir beşik almak istersiniz? Park yatak mı büyüyen beşik mi? Yoksa sadece bebekken kullansın sonra oda alırız diyenlerdenmisiniz?

Ben her türlü montessori onerıyorum. Kızıma İlk olarak buyuyen beşik aldık. Uzunca bir sure bızımle yatakta uyudu kıyamadım hatta 4 aya kadar gogsumde uyuttum :) Donmeye baslayınca kendi yatagında koyayım dedık bu seferde tutunup kalmaya basladı içime sinmedi düşer diye. Park yatak alalım rahat ederiz dedik. Park yatak aldık.kızım sevmedi. Bana da kolay gelmedi. Cunku gece beslemek için baya derin kalıyordu. En iyisi montessori. Su an o tip bir yatak yaptık kendi capımızda yanında yatıyorum cogu zaman. Hem cok guzel hem cok rahat. İki yasına kadar odasını ayırmayı dusunmuyorum.

Bu arada iki yasında odasını ayırınca catılı cekmeceli montessori yataklardan almayı dusunuyorum kitaplık dolap hepsini takım yapan birkaç yer buldum cok hosuna gıttı :)

Kendi odası olunca o tarz bişey dusunmustum ama park yatak konusunda haklısın çok derin geldi bana da

Merhaba.Montessori yatakkar yerde oldugundan cocuk uykuya dalmadan once kalkmiyo mu yatagindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…