2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimkiler de hep kendi odalarındaydılar. Ben yanlarında kaldım. Zamanına göre pışpış ninni masal kitap okuma vs. ne ihtiyaçsa ona göre davrandık. Tamamen çocuk ve siz birlikte bi yol buluyorsunuz. O yüzden şimdi konuşmak anlamlı değil bence..

Bende oğlumu 1 yaşına kadar yanımda park yatakta yatırdım küçükken üst katında ayağa kalkmaya başlayınca alt katında yatırdım. Odasını ayırdığımda da 1 sene daha park yatağında yatırdım odaya alışsın diye. Hatta odasında daha rahat uyuduğunu farkettik ister istemez o da bizden rahatsız olup uyanıyormuş demek ki. Yatağın fermuarını aralık bırakıyordum uyanınca açıp geliyordu yanımıza. Uyku eğitimi sırasında hiç ağlatmadım yanında oturup saçını yanağını okşayarak uyuttum.

Kızlar sabaha kadar uyuyamadım. Gaz sancısından, yeni yeni kendime geliyorum. Allah kimseye göstermesin. Eylülde bikez daha olmuştu. Çok fena bşr şey. Bir de gribim. Yeme de yanında yat

Kızlar sabaha kadar uyuyamadım. Gaz sancısından, yeni yeni kendime geliyorum. Allah kimseye göstermesin. Eylülde bikez daha olmuştu. Çok fena bşr şey. Bir de gribim. Yeme de yanında yat
Geçmiş olsun canım, yazdıklarınızı hep takip ediyorum ama sohbete katılmaya pek zaman bulamıyorum.
Gaz sancısının sebebi laktoz olabirmi aceba?
Bendede ilk zamanlar ne olduğunu bilmiyordum.ikinci sefer anladım süt içtiğinde olduğunu.

Büyüyen beşiği nerden aldınız acaba ? Sallanıyor muydu ve memnun musunuz ?

Teşekkür ederim. Yediklerine dikkat ediyorum aslında ama son günlerde hep bir hazımsızlık vardı. Salatanın içindeki turp yaptı tahminim. Süt içmedim çünkü

Teşekkür ederim. Yediklerine dikkat ediyorum aslında ama son günlerde hep bir hazımsızlık vardı. Salatanın içindeki turp yaptı tahminim. Süt içmedim çünkü
Offf canım oda ayrı bir dert tabi.bende de bir haftadır hazımsızlık var.sanki migdem boğazımda gibi .kahvaltidan sonra akşama kadar su bile içemiyorum.bi internet sitesinde okuduğuma gore , yediklerimizin bebeklere faydası olması için miğde sindirim yavasliyormus

Büyüyen beşiği nerden aldınız acaba ? Sallanıyor muydu ve memnun musunuz ?

Beylikduzunde bit pazari diye bir mobilyaci carsisi var ordan aldik. Pierre cardin markasi. Bir tek orda gorduk bu markayi diğerlerine gore hem eni hem boyu daha genis. Evlenene kadar yatar saglamsa. Altında da yavru yatagi var.
Ben cok memnunum ama oldukça agir yer degistirme filan yapamazsin. Yerine koyacaksin orda duracak yoksa parcalayip tekrar birlestirmek gerek.
Yani eger oda yapacaksan mantikli. Once yatak odasinda dursun yatağı sonra odasina geciririm diyorsan daha hafif tasinabilir bi besik uygun olur. Ben o yuzden ikinciye park yatak alacagim. Taşımasi zor olmasaydi ayni besikden alirdim bir tane daha. Karsilikli yatarlardi takim olurdu

B betullu gittim canım 3.50 yazıyor benimkinde de 16+6 ile uyumlu diye ama sonradan aklıma geldi ilk kızimda da olçümler farklı farklı çıkıyordu daha çok minik oldukları için doktorun ultrasonda milimlik oynaması büyük farklar doguruyor, ondan zannimca hersey normal. :)

Birçok faydası var.Evin havasini temizliyor.Pis havayi negatif enerjiyi yok ediyor.Ama biz asıl olarak oğlumun bronşiti için aldık.Gecen yıl sanirim mart ayında almıştık.Çok şükür tuz lambası alalı hiç tıkanmadı.Oğluşun beşiğinin yanında lamba.Kaya tuzu ile de yapıyorum onları da salona ve mutfağa koyuyorum.Keske daha önce kesfetseymisim oğlum bebekken iyi olacakmış.Guvenli bağlanma gerçekleştiği için oğlunuz kendini başka odada da güvende hissediyor doğal olarak.Bende oğlumda zorlanacagimizi zannetmiyorum bağımız çok iyi şükür.Çocuk gelişimciyim zaten oğluma göre bütün bilgilerimi harmanlayıp sundum.Cok akıllı sakin sevgi dolu kendine güvenen el becerileri çok iyi bir çocuk maşallah.İnsallah yavrularimizi hakkıyla yetiştirmek nasip olur.Her bilincli annede oldugu gibi hayattaki en hassas olduğum nokta oğlumun her yönden eğitimi

Bu arada heyecanlıyım çok.Yarın 10'da randevum.14+2 olucam inşallah cinsiyeti öğrenirim.Eşime sürpriz yapicam yarın akşama belli olursa.

İyi akşamlar kızlar :) herkesin keyfi yerinde mi ? Mideden mi karnın büyümesinden mi bilmem ben bazı akşamlar çatlayarak olecegim sanıyorum

Şu an aynı hisleri paylaşıyorum.Butun gün yediğim de bi kase yoğurt bi tabak salata.Abartisiz 8-9 aylık gibi hissiyatım

Merhaba bende park yatak almayı düşünüyorum siz ne marka kullandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…