Geçmiş olsun canım, yazdıklarınızı hep takip ediyorum ama sohbete katılmaya pek zaman bulamıyorum.Kızlar sabaha kadar uyuyamadım. Gaz sancısından, yeni yeni kendime geliyorum. Allah kimseye göstermesin. Eylülde bikez daha olmuştu. Çok fena bşr şey. Bir de gribim. Yeme de yanında yat
Büyüyen beşiği nerden aldınız acaba ? Sallanıyor muydu ve memnun musunuz ?Ben kizimda emzirdikten sonra emzik verdim uykuya geçiş sürecinde. Ise yaradığını da tesadufen farkettim. Birgun emzirne sırasında cok tualetim geldi. Emmesi bitince emzigini verip wc ye gittim. Dondugumde uyumustu. Dedim bu cocuk kendi kendine uyuyacak belli. Enzigi verip odadan ciktim aglamadan uyudu cok sukur. Tabi hasta oldugu dönemler oldu, dis cikarma dönemi oldu. O zamanlarda rutin degisti ama gecici oldu bunlar. Cabuk dondu duzenine.
Dis cikarna doneminde emzigi gunduz de emdigi oldu ama 1 yasindan sonra odada yataginda biraktim uyurken yine verecegim dedim. Bu sekilde sadece uyku araci oldu. Ikinciye hamile kalinca emzigi biraktirdim. 2 yasindaydi tam. Istedigi bir oyuncak vardi. Oyuncakciya emzikleri i verip yerine onu aldik. 2-3 gun sordu sonra kendi cevapladi oyuncakciya verdik diye. Unuttu gitti artik
Besik konusunda da buyuyen besik aldik biz birde dolap. Besigin karsisinda da cekyat var. Ben hic yatak odasina almadim. Ben yaninda cekyatta yattim bir sure. Sonrasinda yatak odama gectim o odasinda uyudu. Zaten yanyana odalar. Gece de emip uyurdu hasta olmadigi surece. Ayaga kalkmaya baslayinca alt kademeye düşürdük. Bir sure ya atlarsa diye cekyati besigin onune cektim ama hic atlamadi. Bu yaz yatağa cevirdik. Buyuyen besigin bi parçası var ufak bi dolap gibi oluyor. Onu koydum yataginin basina. Düşmeden uyuyor cok sukur.
Kardeşine park yatak alip yatak odasina koymayi dusunuyorum. Daha sonra o da ablasının yanina gececek tabi. Ama kardesinin bizim odada uyuyor olmasi kızıma ne hissettirir bilemiyorum.
Pek uzun da yazdim neyse yatayim ben. Iyi geceler herkese
Aynen canim park yatak vok kullanışlıYatağı çok güzel ve değişikmiş güle güle yatsın kuzucukların. Park yatak çok kullanışlı gerçekten uzun süre bende kullandım odadan odaya götürme açısından da çok iyi , işimiz bitince de oda yaptık.
Teşekkür ederim. Yediklerine dikkat ediyorum aslında ama son günlerde hep bir hazımsızlık vardı. Salatanın içindeki turp yaptı tahminim. Süt içmedim çünküGeçmiş olsun canım, yazdıklarınızı hep takip ediyorum ama sohbete katılmaya pek zaman bulamıyorum.
Gaz sancısının sebebi laktoz olabirmi aceba?
Bendede ilk zamanlar ne olduğunu bilmiyordum.ikinci sefer anladım süt içtiğinde olduğunu.
Offf canım oda ayrı bir dert tabi.bende de bir haftadır hazımsızlık var.sanki migdem boğazımda gibi .kahvaltidan sonra akşama kadar su bile içemiyorum.bi internet sitesinde okuduğuma gore , yediklerimizin bebeklere faydası olması için miğde sindirim yavasliyormusTeşekkür ederim. Yediklerine dikkat ediyorum aslında ama son günlerde hep bir hazımsızlık vardı. Salatanın içindeki turp yaptı tahminim. Süt içmedim çünkü
Büyüyen beşiği nerden aldınız acaba ? Sallanıyor muydu ve memnun musunuz ?
Çarşamba yada Perşembe de ben gidicdm canım randevu almadım henuzCinsiyet ogrenmeyen kac kisi kaldik persembe gunu randevum var öğrenir miyim acaba ?? Ogrenenler kacinci haftada ogrendi
Cinsiyet ogrenmeyen kac kisi kaldik persembe gunu randevum var öğrenir miyim acaba ?? Ogrenenler kacinci haftada ogrendi
Ben yarın gıdıyorum inşallah öğrenirizCinsiyet ogrenmeyen kac kisi kaldik persembe gunu randevum var öğrenir miyim acaba ?? Ogrenenler kacinci haftada ogrendi
Ben de öğrenmedim henüz cuma gidicem insallah öğrenirimCinsiyet ogrenmeyen kac kisi kaldik persembe gunu randevum var öğrenir miyim acaba ?? Ogrenenler kacinci haftada ogrendi
Tuz lambasının ne gibi faydası var çok dikkatimi çekiyor ben de düşünüyorum hatta peteklere kayatuzunu sulandırıp asıyorlarmış iyonlarına ayrışıyor faydalı diye ama net bi bilgim yok araştırayım bi. Evlat kokusu gibi var mı. Bebekler doğduğunda annesini emerken kokusunu da beynine kodlarmış .
Bu arada bizimki de kendini hazır hissettiğinde ben odamda yatacam dedi biz şok olduk hiç uğraşmadık yani ayırmak için falan.
İyi akşamlar kızlar :) herkesin keyfi yerinde mi ? Mideden mi karnın büyümesinden mi bilmem ben bazı akşamlar çatlayarak olecegim sanıyorum
Merhaba bende park yatak almayı düşünüyorum siz ne marka kullandinizYatağı çok güzel ve değişikmiş güle güle yatsın kuzucukların. Park yatak çok kullanışlı gerçekten uzun süre bende kullandım odadan odaya götürme açısından da çok iyi , işimiz bitince de oda yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?