2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebek sizinle aynı odada olunca ağlaya zırlaya uyumayacak zaar =) 2 yaşında ki bir çocuğun tümüyle algıları açık oluyor ve kocanızla seks yaptığınız bir ortamda, nasıl çocuğunuzu uyutursunuz? Ben de size ve sizin gibi düşünenlere saygı duyuyorum yanlış anlamayın ama çocuk 2 yaşından sonra, yalnızlıktan korkacak, karanlıktan korkacak ve sürekli aranızda yatmak isteyecek. Çocuğa özgüven ve bir birey olduğu gerçeği 1 yaşından sonra aktarılır. Çocuk 6 aydan sonra kesinlikle odasında uyumalı. Artık kamera sistemli megafonlar var. Eğer şatoda oturmuyorsanız 1 dk. sonra yanındasınız zaten. Size tavsiyem, eski kafalı bir düşüncenin çıkardığı tek kitap üzerinden yargılama yapmamanız. Sağlıkla inşallah

Bence anne yanı yataklardan alalım
Zaten çocuk odasında yatak oluyor ona da korkuluk yapılır
Sizce?
Evet onlar çok güzel kullanışlı. Benim hali hqzırda iki tane park yatağım var onlarla artık idare edecem. Oturduğum odaya tiny love beşikler var ondan alayım diyorum sallanıyor falan

Çocuğumun yanında niye seks yapayım tüm odalar bizim bilip bilmeden konuşmayın . Ben hamileliğim boyunca bile seks yapmadım.
bunun ateşi var havalesi var boğulması yangını var varda var var. Evet çok küçükken ayrı odada olursa ağlıyor o yaşlarda anne odadan çıktığında bile annesinin yok oşduğunu düşünüp bebekler kıyameti koparıyor. Gece uyandığında anneyi görememesi onun için ne büyük Bir korku. Korktuktan sonra yanına gitmemin manası yok
Evet el kadar bebeğim, benim bebeğim ve gözümün önünde olsun istiyorum. Isteyen fersah fersah ötede yatırsın. Oğlum gayet öz güven sahibi tüm ihtiyaçlarını kendi yapabiliyor korku nedir bilmiyor Gece karanlıktan hiç korkmuyor. Ben de tabiki saygı duyuyorum Isteyen istediği yerde yatırır

Açıkçası cinsellik veya çocuğun öz güveni zerre umrumda değil evet benimde gönlüm 8. aydan sonra ayırmaktan yana onuda odasına alışması sallamadan uyuması uyku saatini bilmesi için istiyorum. Her çocuk farklı bi karakter bunlar tecrübe ede ede öğrenilcek şeyler istediğimiz kadar kendimizi yırtalım yatmicaklarsa yatmıyolar biraz eğitim birazda nabza göre şerbet meselesi o o çocuk orda ağlarken tabiki de dayanamam yani

Benim kocamla güzel giden bir evliliğim ve düzenli bir seks hayatım var. Bebeğim ne kadar canımın içiyse, kocam da bir o kadar öyle. Yatak odam benim mahremim. Çocuğumun da mahremi olmasını isterim. Hastalık demişsiniz, sabaha kadar başında beklersin o ayrı bir konu. Siz kendinize o kadar bağımlı hale getirmişsiniz ki, çocuğunuz uyandığında sizi bulamayınca ağlar tabi. Ben çalışan bir anneyim. 7/24 bebeğimle beraber olma şansım da yok. Ama ben sizi anladım. Hayatını sadece çocuğuna adayan anne modelisiniz. Saygı duyarım.

canım Zaten çocuk seni yönlendiriyor aslında o bize göre değil biz ona göre davranıyoruz. Atıyorum Diş döneminde 1 hafta uyku uyumadık gece boyu bırak yatağı tüm odaları dolaştık. Nereyi bulduysak oraya sızdık. Çocuğumu sallamadan uyutacam dedim o da olmadı yeterki uyusun diye sallamak zorunda kaldım insan bi yerde çaresiz kalıyor.
Mesela Yemek Yeme konusunda hatalar yaptım halen düzeltemiyorum. herkesin kendi yavrusu tabiki çocuğun uyumuna göre kararlarını verir.

canım ne alakası var ? hepimizin evlilik hayatı iş hayatı sosyal hayatı var sadece çocuğa adamak değil mesele her çocuk bir değil evet 8. aydan sonra ayrılmasını bende isterim ama çocuk zırıl zırıl ağlarken nasıl kayıtsız kalabilirsin ki ? çok büyük konuşmamak lazım çocuğun karakteriyle yapısıyla alakalı bişey

Yeni
Benim kocamla güzel giden bir evliliğim ve düzenli bir seks hayatım var. Bebeğim ne kadar canımın içiyse, kocam da bir o kadar öyle. Yatak odam benim mahremim. Çocuğumun da mahremi olmasını isterim. Hastalık demişsiniz, sabaha kadar başında beklersin o ayrı bir konu. Siz kendinize o kadar bağımlı hale getirmişsiniz ki, çocuğunuz uyandığında sizi bulamayınca ağlar tabi. Ben çalışan bir anneyim. 7/24 bebeğimle beraber olma şansım da yok. Ama ben sizi anladım. Hayatını sadece çocuğuna adayan anne modelisiniz. Saygı duyarım.

kesinlikle katılıyorum eksiksiz

Seks hayatımız normal zamanda bizim de düzenli ama hamile kalınca ve çocuk araya girince o düzen kalmıyor kalmasında zaten umrumda değil. Siz çok önyargılı konuşuyorsunuz. Iyi günler mutluluklar

Valla arkadaşım, hamilelik boyunca seks yapılmamışsa ve yatak odasının bir mahrem yeri olduğu kabul görmüyorsa, kocasına verdiği sevgisi bebeğine verdiği sevgisinden az ise, alakası var. Yahu zırıl zırıl ağlayan bebeği ben odasında yalnız bırakırım gibi bir cümle kullandım mı ben anlamadım ki? Çocuk yanında olsa da ağlayacak, odasında olsa da. Neyse hanımlar sizleri öpüyorum

Öyle çocuklar var ki yatak odası diye tutturan :) Umarım herkesin gönlünden geçen olsun herkesin yetiştirme düşünce tarzı elbette farklı.
Yahu ben demiyorum ki sana adamın yüzüne bakmıyorum hala düzenli ilişkim var ve seviyoruz karı koca ama çocuğun önüne geçemez diye düşünüyorum benim içinde eşim içinde. Tecrübe edip görücez konuşarak olcak şeyler değil.

Günaydın kızlar inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için Ben idrar ve kan testimi hamileliğimin başında vermiştim dr birdaha da istemedi ben mi talep etmeliyim yoksa bunları mütemadiyen isteyecek mi yakında ?

kızlar birde özel bir soru soracağım Doktoruma gidince soracağım ama daha iki haftam var. ben 7. haftamda kahverengi sümüksü kanama tarzı bir şey oldu. 5 iğne verdi doktorum ve cinsellik konusunda uyardı. şimdi 15 in içindeyim . hala risk var mıdır ?

Benim gebeliklerim riskliydi kanamam vardı doktorun da önerisiyle ilk 3 ay yapmadık sonrasında da çocuk karnımda büyüdü vajinal cinsel ilişkide bulunmadık başka şekillerde hallettik. Doktoruna sor risk halen var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…