Ne güzel anlatmışsınız aslında ben yeni anne olduğumda tam olarak bilmiyordum hatalar da yaptım ta ki araştırıp okuyup farkedene kadar.Birçok faydası var.Evin havasini temizliyor.Pis havayi negatif enerjiyi yok ediyor.Ama biz asıl olarak oğlumun bronşiti için aldık.Gecen yıl sanirim mart ayında almıştık.Çok şükür tuz lambası alalı hiç tıkanmadı.Oğluşun beşiğinin yanında lamba.Kaya tuzu ile de yapıyorum onları da salona ve mutfağa koyuyorum.Keske daha önce kesfetseymisim oğlum bebekken iyi olacakmış.Guvenli bağlanma gerçekleştiği için oğlunuz kendini başka odada da güvende hissediyor doğal olarak.Bende oğlumda zorlanacagimizi zannetmiyorum bağımız çok iyi şükür.Çocuk gelişimciyim zaten oğluma göre bütün bilgilerimi harmanlayıp sundum.Cok akıllı sakin sevgi dolu kendine güvenen el becerileri çok iyi bir çocuk maşallah.İnsallah yavrularimizi hakkıyla yetiştirmek nasip olur.Her bilincli annede oldugu gibi hayattaki en hassas olduğum nokta oğlumun her yönden eğitimi
Ben ebebekten zamanında bunu almıştım ama siz bundan almayın çünkü çok ufak zamanla çocuk içine sığmıyor. Ben yine de dere tepe kullandım malzemesi kaliteliydiMerhaba bende park yatak almayı düşünüyorum siz ne marka kullandiniz
Ne güzel anlatmışsınız aslında ben yeni anne olduğumda tam olarak bilmiyordum hatalar da yaptım ta ki araştırıp okuyup farkedene kadar.
Şuan ben de çocuk gelişimi okuyorum.
Gelelim tuz lambasına tez zamanda bende alayım bugün biraz baktım da gerçekten faydasını gören çok olmuş. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Herkese evinde sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bir çocuk için en iyi ortamın bu olduğunu düşünüyorum.
Ben varımCinsiyet ogrenmeyen kac kisi kaldik persembe gunu randevum var öğrenir miyim acaba ?? Ogrenenler kacinci haftada ogrendi
Ben ben ben, dün gece ölüyorum sandım. Hala kötüyüm.İyi akşamlar kızlar :) herkesin keyfi yerinde mi ? Mideden mi karnın büyümesinden mi bilmem ben bazı akşamlar çatlayarak olecegim sanıyorum
Erken daha yani yükleme için :)Şeker testi yaptıran var mı kızlar ?
Bence anne yanı yataklardan alalımBen ebebekten zamanında bunu almıştım ama siz bundan almayın çünkü çok ufak zamanla çocuk içine sığmıyor. Ben yine de dere tepe kullandım malzemesi kaliteliydi
Eki Görüntüle 2227092 kraft ın büyük park yatakları var onları şiddetle öneririm kocaman oluyor fiyatları da benim zamanımda çok pahalı değildi.
Ben 3 aylik baktirmistim dr onceki gebeligimde gebelik sekeri cikmisti diyince bakalim dedi oda iyi cikmisti sukur tabi baktirabirsinizŞeker testi yaptıran var mı kızlar ?
Evet yemekle alakalı olduğunu sanmıyorum bende ya. Hazımsızlık oluyor sanırım. Nefes alamıyorum. Sakız cignemenin azcik faydası oluyor.Şu an aynı hisleri paylaşıyorum.Butun gün yediğim de bi kase yoğurt bi tabak salata.Abartisiz 8-9 aylık gibi hissiyatım
Mrb.bu konuda tavsiye edeceginiz kitaplar var mi acaba.yada baska biseyRica ederim canim.Hatalar mutlaka hepimiz yapmisizdir.Hicbirimiz dort dortluk degiliz.Önemli olan farketmek ve daha çok okuyup araştırıp eksik yönlerimizi görmek.Bence geleneksel yaklasimlari tamamen yok saymamak ve yeni yaklasimlari devamli takipte olmak.Cocugumuza uygun olanlari harmanlayip yavrumuza sunmak.Ve tabiki herseyden once Mutlu huzurlu anne baba=mutlu huzurlu çocuk kesinlikle.Yuvalarimizdan mutluluk huzur saglij eksik olmasın inşaallah.
28. Haftada yükleme yapılıyor. Şimdi sadece kontrol amaclı kandan bakılabilir ama esas ozaman çıkıyor.dogru sonuçŞeker testi yaptıran var mı kızlar ?
aaa kendimle aynı gün birini buldum sonunda :)Günaydın hanımlar
Aynı durum bende de var arkadaşım. Babanne olmayı asla kabullenmeyen kokoş bir kayınvalidem var. İlk duyduğundan sonra 20 gün aramadı beni. Sonra bir araya geldiğimizde '' Rüya gördüm, çok sorunlu bir hamileliğin olacak.'' demişti. Direk mazlumu oyna. Eşim kıyameti kopardı, sen benim karıma nasıl davranıyorsun diye =) Tüm sülale cephe aldı. Yeni yeni ayy karnını sevsinler seninler, canın birşey istiyor mu demeler başladı. Sen sakın sıkma canını yalnız değilsinKızlar kv sonunda aradı hayırlı olsun demek için... Kırgınlığım ve kızgınlığım geçti olan olmuş hayırlı olsun diyor! Kırgınlık kızgınlık ne yaa? Sen mi doğuracaksın sen mi bakacaksın? Yani sevinelim mi kızgınlığı geçti diye? Allahım ne dicemi bilemedim bir şey diyemedim... Bebek ne kadarlık diye sordu ama hala sen nasılsın nasıl geçiyor fln yok daha. Rüyasında beni görmüş kız doğuruyor muşum o da demiş ki hadi bari arayım hayırlı olsun demek için. Yaa lütfettiniz yaa. Zahmet etmeseydiniz!
Aa ne kadar çocukça ve ayıp!! Sen de takma boşver bak eşin yanındaymış ne güzel!Aynı durum bende de var arkadaşım. Babanne olmayı asla kabullenmeyen kokoş bir kayınvalidem var. İlk duyduğundan sonra 20 gün aramadı beni. Sonra bir araya geldiğimizde '' Rüya gördüm, çok sorunlu bir hamileliğin olacak.'' demişti. Direk mazlumu oyna. Eşim kıyameti kopardı, sen benim karıma nasıl davranıyorsun diye =) Tüm sülale cephe aldı. Yeni yeni ayy karnını sevsinler seninler, canın birşey istiyor mu demeler başladı. Sen sakın sıkma canını yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?