2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bazı şeyler in içine konu hakkında yazılan tüm fikirleri dahil edebilirsiniz. Biraz daraltacak olursak da buna uykuyu sexi rahatı falan dahil edebiliriz.
Ben 2-3 yaşına kadar çocuk yanında yatmalı dışında bir konu hatırlamıyorum. Haa 2 yaşında ki bir çocuğun seks yaptığın odanda niye uyusundan çıkışlı seks dediysen, hala aynı düşüncedeyim. Rahatlık derken?

Adam rahatsız hissetti kendisini içeride bebek var diye bunu daha nasıl açık yqzabilirim. Bu bizim mutsuz sevgisiz bir aile olduğumuzu göstermiyor. Bukadar saçma bir düşünce savunucusu görmedim.

gerekiyosa gerek sağlık gerek psikolojik cinsellik hayatımız olmayıversin nedir yani sex mi herşey evlilikte sarılmak zaman geçirmek bi film izlemek yanyana uyumak bile sevgiye yeter helede bebeğin önüne hiç bişey geçmemeli ki bu yüzden anne olmaya karar verdik diye düşünüyorum
ben yanlış bişey yaptığını düşünmüyorum kesinlikle

Yazdıklarına kimse ayak uydurmak zorunda değil çocuk adı üstünde,bebek adı üstünde ...
Elbetteki kocaya da zaman ayırmalı ama sonuçta o da bebeğin babası yani kendi de ilgilenebilir diye düşünüyorum. İsteyen yatırır isteyen yatırmaz bu ebeveyne kalmış bir sey
Evet anneler zaten mukemmel :)
Sen bildiğin gibi yap :)

İki yaşında çocuğun yanında sexi savunan kim ki şu an ben hiç bir arkadaşımın bunu söylediğini okumadım :)

Duygularıma tercüman meylencimmmmmmm :)))

İnceden nüanslarla vermek istediğiniz mesajınızı aldım ben. Karşısında durduğum için ön yargılı olduğumu da düşünmüyorum. O zaman döndük en başa.. '' Mental ve ruhsal açıdan anne babalığa hazır olma'' olayını ekmek arası yedim ben =) Hani aklınızda olsun da, asıl ön yargılı siz olmayın.

Duygularıma tercüman meylencimmmmmmm :)))
Ya öyle ama yani. Herşeyden önemli olan tek bi şey var Bebeğimiz onun sağlığı onun psikolojisi onun mutlu uyuması mutlu uyanması
kocayı mı düşünücem veya kocamız mı bizi düşünücek hiç sanmıyorum şahsım adıma eşiminde benimde umrumda değil

Yanaklarınızdan öpüyor ve teşekkür ediyorum.

Aynen bence de öyle. Neyse çocuk emzirmekten afedersin kaka temizlemekten uykusuzluktan cinselliğe sıra gelirse yapan yapsın. Benim dermanım kalmıyordu.
Herkesin cinsel hayatı bqnane bizimki demek okadar coşkulu değil biz daha romantik davranıyoruz. Saçımızı okşaması ya da bi öpücük yetiyor sıkıntılı ve zor dönemlerde.

adamı yanıma yatıramıyorum ben gel bişey olmaz diye ya karnına vurursam diyo bence buda aşktan
çok ütopik umarım istediği olur diyim ne diyim :)

Niyet okuyuculuk yapmayin rica edicem. Mesaj vermekten ziyade açık seçik konuşmaktır tarzim. Oyle inceler yüz yüze iş görse de sosyal ortamda duygularımı dusuncelerimi yazıyla aktarırken bunun bir fayda getirmeyecegini bilecek kadar iyi bilirim bu isleri. Size biraz paragraf cozmenizi onerecegim.

adamı yanıma yatıramıyorum ben gel bişey olmaz diye ya karnına vurursam diyo bence buda aşktan
çok ütopik umarım istediği olur diyim ne diyim :)
Benim eşim de öyle benden çok beni düşünür. Ben diyorumki hamileuken bile yapmadık o diyor seks yapılan odada çocuk yatamaz. Yatak odamızda yatağımız ve çamaşırlarımız var normal oda yani. Umarım herkes hayallerindeki gibi mutlu yaşar hayatını. Biz böyle mutluyuz.

bence çocuk doğduktan sonra bir şekilde zaten yoluna girecektir bebeğin uyku durumuna göre. Şahsen ben de kuralcı ve önyargılı davranmaya karşıyım. Bebeğimin mutluluğu için eşimle ben en doğrusuna karar veririz zaten. Cinselliği ön planda tutmuyorum çünkü şu an bile "aman bebeğe bişey olacak mı"dan başka bir derdimiz yok eşimin de benim de.

Bu haftada nelere bakıyorlar acaba
canım şöyle ben ayda 1 troid baktırmak zorundayım troidler yüksek ilaç kullanıyorum
idrar tahlili istedi oda 1.5 ay oldu yaptıralı enfeksiyon bakıcak
hemogram zaten klasik kan sayımı bakıyo işte
hbs
anti hıv
anti hcv
vdrl
istedi ekstra

Al işte burdan yak. Çok sevgili arkadaşım, bebeğin 6 aya kadar yanında yatmasını, daha sonrasında anneye bağımlı hale gelmemesi için odasında yatması gerektiğini, karanlık gürültü ve yalnızlıktan korkmaması gerektiğini öğrenmesi ve özgün bir birey olması açısından önemini vurguluyorum. 2 yaş diyorlar, 2-3 yaşında ki bir çocuğun algıları tamamen açıktır. Senin seks yaptığın, kocanla mahremin olan bir odada seninle birlikte uyuması bana doğru gelmiyor. Yani bu cinsellik, yatak, koca düşkünlüğü değil, olması gereken. Tatlı beynin acımasın, mahrum kalmaz.

Günaydın kızlar inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için Ben idrar ve kan testimi hamileliğimin başında vermiştim dr birdaha da istemedi ben mi talep etmeliyim yoksa bunları mütemadiyen isteyecek mi yakında ?

Gunaydin canim, benden de doktor istemiyor ama ben her ay veriyorum cunku degerler surekli degisebiliyor bence duzenlik vermekte bir sakinca yok

Aslında kolay anlaşılsın diye de cümlenizi, yorum yapmadan olduğu gibi yazmıştım. Sizin öyle canınız sıkıldı o zaman, bir yazayım dediniz, anladım. Yine bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…