2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnanır mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuş İstediğini söylebilir terbiyesi o kadar demek ki
Hee sen bana kapasitesiz ve terbiyesiz diyeceksin sorun yok, ben sana bal kabağı diyeceğim olaylarrr olaylarrr. Aynı cümle içerisinde 2 kez çünkü denilmez. Yine laf söyledi bal kabağı =)

Söylersen, işitirsin. İşitmek istemeyen, söylemeyecek. İlla ben söyleyeceğim diyen varsa da, illa ki işitecek. Bunlar karşılıklıdır.
Ben sana hakaret etmedim tatlı beyinli balkabağı haddini bilmezsen haddini bildirirler benim gibi hakaret etmeden :) çünkü çok şükür beynim aklım var boşa taşımıyorum kullanıyorum sende kullan ağırlık yapmasın boşuna çalıştır fındık ye fındık :)

Yaşayıp göreceğim ben de. Şimdilik düşüncelerim bunlardır. Teşekkür ederim güzel cevabınız için.
Rica ederim.. İnşallah sakin bir bebegin olur bu dediklerini uygulayabilirsin..

Hee sen bana kapasitesiz ve terbiyesiz diyeceksin sorun yok, ben sana bal kabağı diyeceğim olaylarrr olaylarrr. Aynı cümle içerisinde 2 kez çünkü denilmez. Yine laf söyledi bal kabağı =)
Gerçekten senin aklın başka yerde ya hani malum ! orayla düşünüyosun buna eminim ben senden sonra söyledim beyni error veren sensin tatlı beyinli bal kabağı :)

İnsanın kendini bilememesi ne kadar kötü ve acınası duruyor cidden. Tamam tatlım sensin, haydi pazarın bol olsun =)

O kadar mutluyum ki gideyim mi gitmim mi derken 4 hafta beklemiş olucam büyümüştür şimdi heyecanlıyım kaldı son 5

Merhaba. İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. Bebekli hayattan beklentileriniz yorumlarınızda bahsettiğiniz yöndeyse lohusa depresyonu yasamanız kuvvetle muhtemel.Bence lohusa depresyonu nedir nasıl atlatılır vs başlıklı bır kac yazı okuyun.Çunku o sekilde ne eşinize ne kendinize ne de bebeğinize faydanız olmaz. Sizi eleştirmek için değil. Cidden boyle dusundugum için soyluyorum. Lütfen hakaret etmeyin. Sevgiler

Ye
Benim kocamla güzel giden bir evliliğim ve düzenli bir seks hayatım var. Bebeğim ne kadar canımın içiyse, kocam da bir o kadar öyle
Yatak odam benim mahremim. Çocuğumun da mahremi olmasını isterim. Hastalık demişsiniz, sabaha kadar başında beklersin o ayrı bir konu. Siz kendinize o kadar bağımlı hale getirmişsiniz ki, çocuğunuz uyandığında sizi bulamayınca ağlar tabi. Ben çalışan bir anneyim. 7/24 bebeğimle beraber olma şansım da yok. Ama ben sizi anladım. Hayatını sadece çocuğuna adayan anne modelisiniz. Saygı duyarım.[/QUOTE]
[QUOTE="Meylen, post: 58621821, member: 904İnanı mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuş İstediğini söylebilir terbiyesi o kadar demek ki [/QUOTE] üstte kendisinin de belirttiği yer kadar arkadaşın anne babalıktan anladığı. Keşke baştan hiç cevap vermeseydim. @Meylen zaman ona da gösterecek eğriyi doğruyu.

Haşa benim kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok. Sivri sözlerim sadece iğne batırmaya çalışanlara. Ben bir bebeğin hayatını değiştirmek için geldiğine değil, eşlik etmek için geldiğine inananlardanım. Herkesi sevdiğim kadar kendimi de seviyorum. Bunu söyledim diye bir sürü laf işittim önemli değil. Bunu yaşayan bir kaç arkadaşım oldu. Evde yardımcım var. Eşim bebek konusunda ve ev konusunda yetenekli. Umarım yaşamam ama belli de olmaz tabi. Sevgiler

[QUOTE="Meylen, post: 58621821, member: 904İnanı mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuş İstediğini söylebilir terbiyesi o kadar demek ki [/QUOTE] üstte kendisinin de belirttiği yer kadar arkadaşın anne babalıktan anladığı. Keşke baştan hiç cevap vermeseydim. @Meylen zaman ona da gösterecek eğriyi doğruyu.[/QUOTE]
Siz mükemmel anneler ve babalar olun bayan. Benim düşüncem budur. Siz fikir beyaz etmiyor, fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz çünkü. Benim kocamla güzel giden bir evliliğim ve düzenli bir seks hayatım var. Bebeğim ne kadar canımın içiyse, kocam da bir o kadar öyle. NE MUTLU BANA.

üstte kendisinin de belirttiği yer kadar arkadaşın anne babalıktan anladığı. Keşke baştan hiç cevap vermeseydim. @Meylen zaman ona da gösterecek eğriyi doğruyu.[/QUOTE]
Siz mükemmel anneler ve babalar olun bayan. Benim düşüncem budur. Siz fikir beyaz etmiyor, fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz çünkü. Benim kocamla güzel giden bir evliliğim ve düzenli bir seks hayatım var. Bebeğim ne kadar canımın içiyse, kocam da bir o kadar öyle. NE MUTLU BANA.[/QUOTE]
Burada yqzdıklarınızı baştan okursanız biz fikirlerimizi söyledik ama siz hakkımızda kesin kararlar verdiniz ithamlarda bulundunuz. Çocuğumun yanında seks yaptığımı pat diye söylediniz ben böyle birşey dahi söylememişken. Üstüne dedimki bırak Çocuğumun yanında seks yapmayı hamileyken bile yapmadım pat dediniz ki kocasını geri plana atan kendini önemsemeyen. Falan Falan. Insanların onca anlattıklarını ısrarla anlamak istemediniz.
Bayan değil ayrıca KADINım. Mutluluklar.

Bence burada fikir beyan edilebilir fakat bu beni ve karşımdakini tartışma raddesine getirecek kadar olmamalı. Burası öyle bir platform değil ki zaten ne gerek var ? hayatlarımız sürecimiz yeteri kadar aksiyonlu olabiliyor bazen o aksiyonu burda da yaşamaya gerek yok bence. herkes kendi çocuğunu nasıl istiyorsa öyle yetiştirmeli. ve yetiştirsinde. hem öyle olmasa bukadar renkli ve farklı kişilikler nasıl ortaya çıkardı ?

evet canım özele gidiyorum ya normalde doktor dediki sağlık ocağında yaptır boşuna para verme bende randevu aldım 10 dakikada bitirdim çıktım
canım sağlık ocağına gittiğinde aile hekime ne dedin yanı kan ve idrar tahlilimi burada yaptırmak istiyorum deyince hemen okeyliyorlar mı

[QUOTE="Meylen, post: 58621821, member: 904İnanı mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuş İstediğini söylebilir terbiyesi o kadar demek ki [/QUOTE] üstte kendisinin de belirttiği yer kadar arkadaşın anne babalıktan anladığı. Keşke baştan hiç cevap vermeseydim. @Meylen zaman ona da gösterecek eğriyi doğruyu.[/QUOTE]

Boşveeeer hayaller aleminde yaşamak her zaman güzeldir. Ütopyasında mutlu olsun
ben bebeğimin kollarımızda eşimle yanyana uzanacağımızı düşünüyorum nasıl seks yaparım dışarı çıkamam değil canım

canım sağlık ocağına gittiğinde aile hekime ne dedin yanı kan ve idrar tahlilimi burada yaptırmak istiyorum deyince hemen okeyliyorlar mı
şöyle bana iistediği testleri söyledi doktorum bende gittim bunları istiyorum + tsh t3 t4 bakılsın dedim tamam dediler girişini yaptılar hatta aile hekimim bakılmışken hepsini girelim şeker kolestrol olur mu dedi süper olur dedim

Sonuç olarak ben bebeğimi yine özledim :)) 11 gün oldu eşime dedim ki sanki karnım küçüldü gibi doktora gidebilir miyim :))) bana bir buçuk saat güldükten sonra dedi ki bende çok özledim haftaya beraber gidelim beni satma bu sefer hep kendin gidip goruyosun

Ya şu an tamamen farklı bir şey düşüyorum . Terzi kendi söküğünü dikemezmiş cidden. Mimarım ama çocuk odamı nasıl yapacağıma dair hiçbir fikir üretemiyorum, ürettiklerimden de daha iyisi var mıdır diye vazgeçiyorum. En sonda da amaaaaaaan doğsunda sonra yaparım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…