Hee sen bana kapasitesiz ve terbiyesiz diyeceksin sorun yok, ben sana bal kabağı diyeceğim olaylarrr olaylarrr. Aynı cümle içerisinde 2 kez çünkü denilmez. Yine laf söyledi bal kabağı =)İnanır mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuşİstediğini söylebilir terbiyesi o kadar demek ki
Ben sana hakaret etmedim tatlı beyinli balkabağı haddini bilmezsen haddini bildirirler benim gibi hakaret etmeden :) çünkü çok şükür beynim aklım var boşa taşımıyorum kullanıyorum sende kullan ağırlık yapmasın boşuna çalıştır fındık ye fındık :)Söylersen, işitirsin. İşitmek istemeyen, söylemeyecek. İlla ben söyleyeceğim diyen varsa da, illa ki işitecek. Bunlar karşılıklıdır.
Rica ederim.. İnşallah sakin bir bebegin olur bu dediklerini uygulayabilirsin..Yaşayıp göreceğim ben de. Şimdilik düşüncelerim bunlardır. Teşekkür ederim güzel cevabınız için.
Gerçekten senin aklın başka yerde ya hani malum ! orayla düşünüyosun buna eminim ben senden sonra söyledim beyni error veren sensin tatlı beyinli bal kabağı :)Hee sen bana kapasitesiz ve terbiyesiz diyeceksin sorun yok, ben sana bal kabağı diyeceğim olaylarrr olaylarrr. Aynı cümle içerisinde 2 kez çünkü denilmez. Yine laf söyledi bal kabağı =)
İnsanın kendini bilememesi ne kadar kötü ve acınası duruyor cidden. Tamam tatlım sensin, haydi pazarın bol olsun =)Ben sana hakaret etmedim tatlı beyinli balkabağı haddini bilmezsen haddini bildirirler benim gibi hakaret etmeden :) çünkü çok şükür beynim aklım var boşa taşımıyorum kullanıyorum sende kullan ağırlık yapmasın boşuna çalıştır fındık ye fındık :)
Merhaba. İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. Bebekli hayattan beklentileriniz yorumlarınızda bahsettiğiniz yöndeyse lohusa depresyonu yasamanız kuvvetle muhtemel.Bence lohusa depresyonu nedir nasıl atlatılır vs başlıklı bır kac yazı okuyun.Çunku o sekilde ne eşinize ne kendinize ne de bebeğinize faydanız olmaz. Sizi eleştirmek için değil. Cidden boyle dusundugum için soyluyorum. Lütfen hakaret etmeyin. SevgilerHee sen bana kapasitesiz ve terbiyesiz diyeceksin sorun yok, ben sana bal kabağı diyeceğim olaylarrr olaylarrr. Aynı cümle içerisinde 2 kez çünkü denilmez. Yine laf söyledi bal kabağı =)
Tabiki dimi yazdıklarını okuyunca anlamışsındır tekrardan çok acınasıİnsanın kendini bilememesi ne kadar kötü ve acınası duruyor cidden. Tamam tatlım sensin, haydi pazarın bol olsun =)
Haşa benim kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok. Sivri sözlerim sadece iğne batırmaya çalışanlara. Ben bir bebeğin hayatını değiştirmek için geldiğine değil, eşlik etmek için geldiğine inananlardanım. Herkesi sevdiğim kadar kendimi de seviyorum. Bunu söyledim diye bir sürü laf işittim önemli değil. Bunu yaşayan bir kaç arkadaşım oldu. Evde yardımcım var. Eşim bebek konusunda ve ev konusunda yetenekli. Umarım yaşamam ama belli de olmaz tabi. SevgilerMerhaba. İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. Bebekli hayattan beklentileriniz yorumlarınızda bahsettiğiniz yöndeyse lohusa depresyonu yasamanız kuvvetle muhtemel.Bence lohusa depresyonu nedir nasıl atlatılır vs başlıklı bır kac yazı okuyun.Çunku o sekilde ne eşinize ne kendinize ne de bebeğinize faydanız olmaz. Sizi eleştirmek için değil. Cidden boyle dusundugum için soyluyorum. Lütfen hakaret etmeyin. Sevgiler
[QUOTE="Meylen, post: 58621821, member: 904İnanı mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuşYe
Benim kocamla güzel giden bir evliliğim ve düzenli bir seks hayatım var. Bebeğim ne kadar canımın içiyse, kocam da bir o kadar öyle Yatak odam benim mahremim. Çocuğumun da mahremi olmasını isterim. Hastalık demişsiniz, sabaha kadar başında beklersin o ayrı bir konu. Siz kendinize o kadar bağımlı hale getirmişsiniz ki, çocuğunuz uyandığında sizi bulamayınca ağlar tabi. Ben çalışan bir anneyim. 7/24 bebeğimle beraber olma şansım da yok. Ama ben sizi anladım. Hayatını sadece çocuğuna adayan anne modelisiniz. Saygı duyarım.
canım kan ve idrar testinden mi bahsediyorsunSağlık ocağında yaptırdım bilgin olsun doktorum dedi hatta para verme boşuna diye aile hekimine git ne var ne yoksa yaptır yeni doktoruna götürürsünn en azından baştan bakılmış olur
üstte kendisinin de belirttiği yer kadar arkadaşın anne babalıktan anladığı. Keşke baştan hiç cevap vermeseydim. @Meylen zaman ona da gösterecek eğriyi doğruyu.[/QUOTE][QUOTE="Meylen, post: 58621821, member: 904İnanı mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuşİstediğini söylebilir terbiyesi o kadar demek ki
evet canım özele gidiyorum ya normalde doktor dediki sağlık ocağında yaptır boşuna para verme bende randevu aldım 10 dakikada bitirdim çıktımcanım kan ve idrar testinden mi bahsediyorsun
canım sağlık ocağına gittiğinde aile hekime ne dedin yanı kan ve idrar tahlilimi burada yaptırmak istiyorum deyince hemen okeyliyorlar mıevet canım özele gidiyorum ya normalde doktor dediki sağlık ocağında yaptır boşuna para verme bende randevu aldım 10 dakikada bitirdim çıktım
[QUOTE="Meylen, post: 58621821, member: 904İnanı mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuşYe
Benim kocamla güzel giden bir evliliğim ve düzenli bir seks hayatım var. Bebeğim ne kadar canımın içiyse, kocam da bir o kadar öyle Yatak odam benim mahremim. Çocuğumun da mahremi olmasını isterim. Hastalık demişsiniz, sabaha kadar başında beklersin o ayrı bir konu. Siz kendinize o kadar bağımlı hale getirmişsiniz ki, çocuğunuz uyandığında sizi bulamayınca ağlar tabi. Ben çalışan bir anneyim. 7/24 bebeğimle beraber olma şansım da yok. Ama ben sizi anladım. Hayatını sadece çocuğuna adayan anne modelisiniz. Saygı duyarım.
şöyle bana iistediği testleri söyledi doktorum bende gittim bunları istiyorum + tsh t3 t4 bakılsın dedim tamam dediler girişini yaptılar hatta aile hekimim bakılmışken hepsini girelim şeker kolestrol olur mu dedi süper olur dedimcanım sağlık ocağına gittiğinde aile hekime ne dedin yanı kan ve idrar tahlilimi burada yaptırmak istiyorum deyince hemen okeyliyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?