2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk önce kelimelerine dikkat et saygımı bozmamak için direniyorum sabahtan beri ama zorluyosun bu birincisi
bu kadar insan evlilik bilmiyor seks hayatı yok bi seninki mükemmel bi seninki harika bi sen doğrusun bak arkadaşım hiç bi kadın hiç bi anne baba cinselliğimden mahrum kalamam hayatımdan eksik kalamam diye saçma bi sebeple bebeğini yanından ayırmaz bu hastalıklı bi düşünce yapmasaydın o zaman derim bu ikincisi . üçüncüsü yatak odasına bağlıysa seks hayatınız beni zorla konuşturucaksın oturma odasında ve banyodada yapılıyor ev bizim yani rahat ol. Hiç sanmıyorum da neyse

Neyse vurgular giderek tatsizlasiyor konunun ve bizlerin mutluluğu açısından bence toparlayalim. Her ilişkinin rengi farklı ve her bebeğin annesi olduğu gibi babası da var. Eşinle birlikte alacağın ortak kararlar bunlar. Ve bebeğini doğmadan taniyamazsin velev ki tanıdın diyelim her içgüdü egitilebilir ve ehlilestirilebilir de değildir. Ben 3 kardeşimin bebekliğine de şahit olmuş biri olarak diyorum ki biri daha 1 yaşında ayrı yatmak isterken hiç korkmazken diğerlerine de aynı davranılmis olmasına rağmen biri korktu biri ayrılınca ağladı falan :) boyle hamasi laflar başa gelmeden bilinmez. Bize düşen vazife elimizden gelenin en iyisini onu mutlu ederek yapmak.

boş bunlar canım tavuğu olmayana boğazlaması kolay gelir seks koca seks koca diyen ikinci bi kişiyi gördüysen ağzımı açmicam biz evdeki kediye göre hayatımızı değiştirdik bebek söz konusu yani .

Ahh ahh.. Yukarıda yazdıklarımı bir daha okudum ben nasıl böyle bir imada bulunmuşum diye ama , cık bulamadım. ''Cinselliğimden mahrum kalamam diye çocuğu yanından ayırmak'' cümlesini kurmaya benim beynim error verdi. Gerçekten anlatabildiklerin, karşındakinin anlayabildiği kadarmış. Öğretecekseniz, önce öğreneceksiniz. Sevgiler

Teşekkür ediyorum. Yanlış anlaşıldıysam da affola. Son cümlenin altına imzamı atarım. Sevgiler

beyni error vermeyenler çoğunlukta olduğuna göre bi sıkıntı yok :)

Anladım canım benimde troid yüksek en basından beri ilaç kullanıyorum bana verdiler ilacı bir daha test isteyen olmadı bakılmadı en iyisi ben kendim baktırtayım.doktorumu da değiştiriyorum zaten çok ilgisiz gibi geliyor bana

Sağlık ocağında yaptırdım bilgin olsun doktorum dedi hatta para verme boşuna diye aile hekimine git ne var ne yoksa yaptır yeni doktoruna götürürsünn en azından baştan bakılmış olur

Kural 1. Seks yalnızca yatak odasında yapılmaz.
Kural 2. Seks yalnızca gece de yapılmaz.
Kural 3. Gece bebeğin yanında diye evlilik hayatı aksamaz.
Kural 4. Tadabilecegin onca mutluluk varken seks bazen eşin içinde senin için de tırt bir mevzu olabilir.
Kural 5. Bebeğinin yanında uyumasından daha büyük bir mutluluğu anne baba tanımaz.
Kural 6. Gecenin bir yarısı bebeğin uyurken seks yapmak istersen bunun bir sürü çözümü bulunabilir.
Kural 7. Doğmamış huyunu suyunu daha tanımadığın bilmediğin bir bebeği eğitmeyi şimdiden bu kadar hedef haline getirmek duygusuzluk doğurabilir.
Kural 8. Bebek anneye ölümüne muhtaçtır ve asla keyfe keder değildir.
Kural 9. Şu an ki hayatını aşırı seven ve bundan kopmak istemeyen ufak tefek aksiliklerle başa çıkmayı göze alamayanlar anne baba olmayı ertelemelidir.
Kural 10. Her anne baba da her bebek de farklı ve kendine özeldir. Kimse kimseye akıl verip aşağılayacak bir uslupda konuşmaya muktedir değildir. Zira anne babalık kimsenin tekelinde değildir.

Laf söyledi bal kabağı =)
Neden insanlara laf arasinda hakaretlerde bulunuyorsunuz..düşünce ayrıcalığı diye birşey var.kimse kimseye düşüncelerini kabul ettiremez vede kimse kimsenin düşüncelerini kabul etmiyor diye de hakarete maruz kalmak zorunda değil..

Arkadaşlar tartıştığınız konularda yıllarca eğitim görmüş ve üzerine ihtisaslaşmış bir dünya profesyonel var. Kaldı ki evrensel bir çocuk büyütme doğrusu da yok. Herkes kendi doğrusunu yapsın, yapamazsa bir bilene danışır zaten. Uzatmanın çok bir anlamı yok   Herkes uzmanı olduğu işte fikirlerinde diretmeli düşünüyorum. Burada iyi annelik, iyi kadınlık vs yarıştırmanın ne gereği var.

İnanır mısın ciddiye alıp şikayet dahi etmedim çünkü kapasitesi o kadar çünkü seks hayatı ve kocası kapasitesini doldurmuş İstediğini söylebilir terbiyesi o kadar demek ki

Sağlık ocağında yaptırdım bilgin olsun doktorum dedi hatta para verme boşuna diye aile hekimine git ne var ne yoksa yaptır yeni doaktoruna götürürsünn en azından baştan bakılmış olur
Aynen canım öyle yapmayı düşündüm bende şimdi

Evet beni görüyor babasını goruyor tekrar pat yatiyor besigine uykusuna devam ediyor, ama mesela saat 8 de uyudu aksam biz babası ile salondayiz bizi gormeyince aglamaya kadar gidiyor, esimi hice saymadim hatta bazi durumlarda yataga o kendi aldi mesaj yaptı sakinlestirdi. Ben o cok bilmis! hallerimle kizdim esime niye aliyorsun besinginde yatsin diye ne aptalmisim onun benim kokuma ihtiyaci varmis. Neyse velhasil kelam seks de öyle cocuk olunca planli saatli olmuyor günün her saati herhangi bi odada. Anlatabildim umarim

Söylersen, işitirsin. İşitmek istemeyen, söylemeyecek. İlla ben söyleyeceğim diyen varsa da, illa ki işitecek. Bunlar karşılıklıdır.

Hamile birer bireyler olarak zaten hassas duygusal dönemlerden geçiyoruz.burasi insanları rencide etmenin yaşantısını eleştirmenin yeri değil diye düşünüyorum.fikir ayrıcalığın varsa , kimseyi üzmeden kırmadan fikrimi söylerim ancak bunu kabul ettirmek için diretmem.
Normalde pek yorum yapmıyorum da zaten ama arkadaşın bazı cümleleri beni rahatsız etti.

Yaşayıp göreceğim ben de. Şimdilik düşüncelerim bunlardır. Teşekkür ederim güzel cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…