- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
İnşallah canımm benim burda bebeklerinizin bakımını konusmak nasip olsun hepimize güle oynaya inşallah.. kanayan yaram ama evet Allahın takdiri kızım da nasip olursa büyüdüğünde onla dertleşip sarılcam .. Rabbim hepimize sağlıkla versin ve evlat isteyen kucakları boş bırakmasın inşallahÇok çok haklısın ne desem boş 7 haftalık bebeğimi içimden atamıyorum seni düşüneöiyorum ama öyle düşünme ağlamak istersen ağla o kanayan yaran yapıcak bişey yok Allahın taktiri canım
İnşallah evlatlarımız sağlıkla gelicek tekrarını yaşatmasın Rabbim
Süt olabiliyor evet ama sıkmaman gerekiyor. Hamilelikte göğüs ucu hassas. Pek ellememek gerekiyorSelam kızlar az önce göğüs uçlarımı hafiften sıktığımda süt geldi bir Iki damla. Iki gün önce de rüyamda bebeğimi emzirrken görmüştüm. O duyguyu yaşadığım için birebir hissetmiştim rüyamda.
Aminnnnnn canımmmİnşallah canımm benim burda bebeklerinizin bakımını konusmak nasip olsun hepimize güle oynaya inşallah.. kanayan yaram ama evet Allahın takdiri kızım da nasip olursa büyüdüğünde onla dertleşip sarılcam .. Rabbim hepimize sağlıkla versin ve evlat isteyen kucakları boş bırakmasın inşallah
Hahahaha ay ne şirindir o hareketleri nasil oynuyorlar elleriyle ayaklarıyla :) inşallah görürüz. Eşimle ailemle balon patlatmayı düşünüyoruz sadece balon sonrasinda ağzımız tatlansin diye pasta kesicez allah izin verirse :)Dimi orda giremiyosun her zaman
Ay inşallah gösterir gerçi benim sıpada durmuyordu doktor uğraştı ilgiliye doktor görür diye düşünüyorum
Kizlar aramizda cinsiyette yanilma yaşanan oldu mu? 20019 da yeni gelismis cihazlarla bile Böyle bi duruma denk gelen ve yada.?
Başınız sağolsun.Allahım bir daha yaşatmasın. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallahÖyle acı bir tecrübem var ki.. kötü tecrübe yazıyordum oğlum görür de üzülür diye geri sildim. İnanıyorum gördüğüne. Kac gecedir içim ağlıyor sonra bakıyorum sabah gözyaşlarıyla uyanıyorum.kimselere anlatamıyorum biliyorum ki anlamayacaklar. Ama hala umut ediyorum elbette inanca umuda tutunmak zorundayız. Burdaki arkadaslarıma da anlatmıyorum hepımız heycanlar icindeyız moralınız bozulaun istemiyorum ama bu ihtimal haftalrda değil hep var.ben doğumdan sonra kaybettim oğlumu gecen sene bu zamanlar 23gunluk lohusaydım ben. Bu mesajı bile su an ağlayarak yazıyorum Bu sene kızıma elbise bakıyorum. Bir baskası belki de su saatlerde cocugunu kaybetti kimbilir kac yaşındaydı. Onlarla ilgili endişelerimiz yaşadığımız müddet bitmeyeck belki de annelik bu. Cocukları hayatta olan arkadaslarım daha iyi bilir bu ömür boyu sürecek ama sunu da biliyoruz Allah ne derse o oluyor.. güvenip düşünmemeye calısmak zorundayız olacaksa ne yaprsak yaplım oluyor..en iyisi güzel düşün bebek icerde mutlu olaun tadını cıkar arkadasım.. hepimizin sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah.. Amin cok teşekkür ederimBaşınız sağolsun.Allahım bir daha yaşatmasın. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Ben bi dolapla beşik almıştım. 2 yaşından sonra da normal yatağa geçirdim,kenar koruma aldım. Büyüyenler bence de hantal.güzel bi oda ilerde yapılmalı bence. Çocuğun kendinin zevkine göre, odasına ısındırmak için filan da olabilir.Kızlar bebek odası alacak mısınız piyasa araştırması yaptınız mı malum fiyatlar her geçen gün yükseliyor bunlarda da sezon indirimi vs olurmu acaba ? ben kurumsal bir kaç yere baktım büyüyen beşikli modellere filan birde montesoriler var ama çok hantal geldi. Birde bebek arabası hem şık hem kullanışlı hafif katlanınca az yer kaplayacak bir model burdan tavsiyede bulunalım birbirimize ve tabiki tecrübeli annelerimizde deneyimlerinden bahsetse...
Aynen valla insan hiseder illaki .Hislerine güven başından beri 4 haftalıktı kız dedim kız dedim kız çıktı CANIM anayız hissediyoruz
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Teşekkür ederim canım.. Amin. Ve dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alıp sağlıklı birsekilde yasayalım evladımla.. cok zor. Unutulmayan bir acı Allahım düşmanıma vermesin ama işte bu da bir imtihan .. bu ay benim icin özellikle sıkıntılı geciyor napacağımı hic bilmiyorum yarım saat 40 dakıkadır kızımdan özür diliyorum sana haksızlık yapıyorsam affet diye.. inşallah hersey yolunda hider bana da dua edin lütfen
Ben daha küçücükken 2 bebeğimi kaybedip çok üzüldüm. Allah 2. Bebeğimi de gönderiyor nasip olursa...Bu hayat hep imtihan dünyası iste ins busefer güzel olacak hersey içindeki o korkuyu at ve tadını çıkar herşeyin. Hep iyi şeyler düşün olurmu...Allah sabır versin yeni gelen bir nebze seni rahatlaydın umarim.Teşekkür ederim canım.. Amin. Ve dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alıp sağlıklı birsekilde yasayalım evladımla.. cok zor. Unutulmayan bir acı Allahım düşmanıma vermesin ama işte bu da bir imtihan .. bu ay benim icin özellikle sıkıntılı geciyor napacağımı hic bilmiyorum yarım saat 40 dakıkadır kızımdan özür diliyorum sana haksızlık yapıyorsam affet diye.. inşallah hersey yolunda hider bana da dua edin lütfen
Masallahh saglikla gelsinler insallahAynıyız canım 17+4 benimde oğluşum olacak
Ben park yatak alıcam galiba büyüyen beşikler yatakodasına sığmıyor malum bebek uzun süre yanımızda olucak beşiği alıp yan odaya koymaya gerek yok ama dolabı şifonyeri illaki lazım onlarıda ayrı ayrı alıcaz artıkKızlar bebek odası alacak mısınız piyasa araştırması yaptınız mı malum fiyatlar her geçen gün yükseliyor bunlarda da sezon indirimi vs olurmu acaba ? ben kurumsal bir kaç yere baktım büyüyen beşikli modellere filan birde montesoriler var ama çok hantal geldi. Birde bebek arabası hem şık hem kullanışlı hafif katlanınca az yer kaplayacak bir model burdan tavsiyede bulunalım birbirimize ve tabiki tecrübeli annelerimizde deneyimlerinden bahsetse...
Canım benim evladın melek olmuş.imtihan dünyası Allahın dediği oluyor yavrun seni cennete sokucak hep beraber olucaksınızÖyle acı bir tecrübem var ki.. kötü tecrübe yazıyordum oğlum görür de üzülür diye geri sildim. İnanıyorum gördüğüne. Kac gecedir içim ağlıyor sonra bakıyorum sabah gözyaşlarıyla uyanıyorum.kimselere anlatamıyorum biliyorum ki anlamayacaklar. Ama hala umut ediyorum elbette inanca umuda tutunmak zorundayız. Burdaki arkadaslarıma da anlatmıyorum hepımız heycanlar icindeyız moralınız bozulaun istemiyorum ama bu ihtimal haftalrda değil hep var.ben doğumdan sonra kaybettim oğlumu gecen sene bu zamanlar 23gunluk lohusaydım ben. Bu mesajı bile su an ağlayarak yazıyorum Bu sene kızıma elbise bakıyorum. Bir baskası belki de su saatlerde cocugunu kaybetti kimbilir kac yaşındaydı. Onlarla ilgili endişelerimiz yaşadığımız müddet bitmeyeck belki de annelik bu. Cocukları hayatta olan arkadaslarım daha iyi bilir bu ömür boyu sürecek ama sunu da biliyoruz Allah ne derse o oluyor.. güvenip düşünmemeye calısmak zorundayız olacaksa ne yaprsak yaplım oluyor..en iyisi güzel düşün bebek icerde mutlu olaun tadını cıkar arkadasım.. hepimizin sağlıkla gelsin inşallah
Canım çok sağol aynen öğrendimBugün tüm gün kayinvalidemdeydim hiç giremedim neler konuşulmuş :) @Meylen kuzum hayırlı olsun öğrenmişsin:))
İnşallah canım gönlünce olsun bizim doktor bombayı kız gibi diyerek patlattı balona gerek kalmadıHahahaha ay ne şirindir o hareketleri nasil oynuyorlar elleriyle ayaklarıyla :) inşallah görürüz. Eşimle ailemle balon patlatmayı düşünüyoruz sadece balon sonrasinda ağzımız tatlansin diye pasta kesicez allah izin verirse :)
Ilk kiz gibi lafini kac haftalikken duydunuz doktordan?ve kaçıncı haftada kesinlestiİnşallah canım gönlünce olsun bizim doktor bombayı kız gibi diyerek patlattı balona gerek kalmadı
Hahahaha ay bana kalsa hemen söylesin ama ablam heves etti illa balon patlatalım diyeİnşallah canım gönlünce olsun bizim doktor bombayı kız gibi diyerek patlattı balona gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?