2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah canımm benim burda bebeklerinizin bakımını konusmak nasip olsun hepimize güle oynaya inşallah.. kanayan yaram ama evet Allahın takdiri kızım da nasip olursa büyüdüğünde onla dertleşip sarılcam .. Rabbim hepimize sağlıkla versin ve evlat isteyen kucakları boş bırakmasın inşallah

Süt olabiliyor evet ama sıkmaman gerekiyor. Hamilelikte göğüs ucu hassas. Pek ellememek gerekiyor

Aminnnnnn canımmm

Dimi orda giremiyosun her zaman
Ay inşallah gösterir gerçi benim sıpada durmuyordu doktor uğraştı ilgiliye doktor görür diye düşünüyorum
Hahahaha ay ne şirindir o hareketleri nasil oynuyorlar elleriyle ayaklarıyla :) inşallah görürüz. Eşimle ailemle balon patlatmayı düşünüyoruz sadece balon sonrasinda ağzımız tatlansin diye pasta kesicez allah izin verirse :)

Başınız sağolsun.Allahım bir daha yaşatmasın. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Ben bi dolapla beşik almıştım. 2 yaşından sonra da normal yatağa geçirdim,kenar koruma aldım. Büyüyenler bence de hantal.güzel bi oda ilerde yapılmalı bence. Çocuğun kendinin zevkine göre, odasına ısındırmak için filan da olabilir.
Bebek arabası da çok araştırmıştım. Hem hafif hem rahat olanlar çok pahalıydı, ben de bebeğin rahatını seçip biraz ağır aldım kraft twist.travel sistem. Mümkünse travel sistem tavsiye ederim, bebek uyurken evdev arabaya,arabadan eve alabiliyorsunuz uyandırmadan süper oluyo:))

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hiç kimse evladıyla sınanmasin inşallah. Rabbim bi daha yasatmasin canım çok üzüldüm .

Ben daha küçücükken 2 bebeğimi kaybedip çok üzüldüm. Allah 2. Bebeğimi de gönderiyor nasip olursa...Bu hayat hep imtihan dünyası iste ins busefer güzel olacak hersey içindeki o korkuyu at ve tadını çıkar herşeyin. Hep iyi şeyler düşün olurmu...Allah sabır versin yeni gelen bir nebze seni rahatlaydın umarim.

Ben park yatak alıcam galiba büyüyen beşikler yatakodasına sığmıyor malum bebek uzun süre yanımızda olucak beşiği alıp yan odaya koymaya gerek yok ama dolabı şifonyeri illaki lazım onlarıda ayrı ayrı alıcaz artık

Canım benim evladın melek olmuş.imtihan dünyası Allahın dediği oluyor yavrun seni cennete sokucak hep beraber olucaksınız

İnşallah canım gönlünce olsun bizim doktor bombayı kız gibi diyerek patlattı balona gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…