2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah korktugumuza ugratmasin canım gerçekten çok zor Allah bol sabır versin sana ve eşine tek temennimiz sağlıkla buyutebilmek

İstikbalden beğendim Bi tane aslında ama normal beşikli dolabını 3 kapaklı olarak perla modelin adı
Bide arkadaşım Erol mobilyadan aldı çok çok memnun 3 senedir kullanıyo orayada bakıcam
İnternetten baktım bende Erol mobilya dolapları çok hoşuma gitti benimde fiyatlarda iyi

Basın sağolsun, seni cennette bekleyen bir sefaatcin var artık, Rabbim bu bebegine sağlıklı uzun guzel ömürler versin canım..

C Cheerful teacher Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Yavrun gelsin de diğer kuzunun acısını hafifletsin inşallah. Çok zor, sana dua etmekten başka söyleyebilecek çok şey bulamıyorum. Kızın doğsun kalbinin üstüne koysunlar bir hele, dünyayı unutursun elbet.

cok üzüldüm ( Allah sabır versin.. insalah yeni doğacak olan bebeginle sağlıklı uzuuun uzuun yillariniz olur

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah sabır versin. Kızın doğunca inşallah acıların dinecek

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hiç kimse evladıyla sınanmasin inşallah. Rabbim bi daha yasatmasin canım çok üzüldüm .

Canım benim evladın melek olmuş.imtihan dünyası Allahın dediği oluyor yavrun seni cennete sokucak hep beraber olucaksınız

Allah korktugumuza ugratmasin canım gerçekten çok zor Allah bol sabır versin sana ve eşine tek temennimiz sağlıkla buyutebilmek

Basın sağolsun, seni cennette bekleyen bir sefaatcin var artık, Rabbim bu bebegine sağlıklı uzun guzel ömürler versin canım..

cok üzüldüm ( Allah sabır versin.. insalah yeni doğacak olan bebeginle sağlıklı uzuuun uzuun yillariniz olur

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah sabır versin. Kızın doğunca inşallah acıların dinecek
Teşekkür ederim kızlar hepinize Aminn..güzel dileklerinize dualarınıza.. cennette kavuşma fikri bile insanın içinde bir umut bırakıyor.. korkularımı atmam lazım haklısın E EndoplazmikSeyyahikulum , anne beni daha mı az seviyorsun demesin kızım benim için heycanlanmadın mı abim de olduğu gibi demesin, kızımı sağlıkla kucağıma alırsam bir de o zaman yazcam size bu konudaki fikirlerimi güzel duygularımı
Birlikte kutlamalar yapmak dileğiyle desstekleriniz icin cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…