Partiden niye vazgectin canimEvet bugün öğrendik kızım olucak nasip olursa canım =)
Okudum şimdi :)İnşallah canım gönlünce olsun bizim doktor bombayı kız gibi diyerek patlattı balona gerek kalmadı
Allah korktugumuza ugratmasin canım gerçekten çok zor Allah bol sabır versin sana ve eşine tek temennimiz sağlıkla buyutebilmekÖyle acı bir tecrübem var ki.. kötü tecrübe yazıyordum oğlum görür de üzülür diye geri sildim. İnanıyorum gördüğüne. Kac gecedir içim ağlıyor sonra bakıyorum sabah gözyaşlarıyla uyanıyorum.kimselere anlatamıyorum biliyorum ki anlamayacaklar. Ama hala umut ediyorum elbette inanca umuda tutunmak zorundayız. Burdaki arkadaslarıma da anlatmıyorum hepımız heycanlar icindeyız moralınız bozulaun istemiyorum ama bu ihtimal haftalrda değil hep var.ben doğumdan sonra kaybettim oğlumu gecen sene bu zamanlar 23gunluk lohusaydım ben. Bu mesajı bile su an ağlayarak yazıyorum Bu sene kızıma elbise bakıyorum. Bir baskası belki de su saatlerde cocugunu kaybetti kimbilir kac yaşındaydı. Onlarla ilgili endişelerimiz yaşadığımız müddet bitmeyeck belki de annelik bu. Cocukları hayatta olan arkadaslarım daha iyi bilir bu ömür boyu sürecek ama sunu da biliyoruz Allah ne derse o oluyor.. güvenip düşünmemeye calısmak zorundayız olacaksa ne yaprsak yaplım oluyor..en iyisi güzel düşün bebek icerde mutlu olaun tadını cıkar arkadasım.. hepimizin sağlıkla gelsin inşallah
İnternetten baktım bende Erol mobilya dolapları çok hoşuma gitti benimde fiyatlarda iyiİstikbalden beğendim Bi tane aslında ama normal beşikli dolabını 3 kapaklı olarak perla modelin adı
Bide arkadaşım Erol mobilyadan aldı çok çok memnun 3 senedir kullanıyo orayada bakıcam
Basın sağolsun, seni cennette bekleyen bir sefaatcin var artık, Rabbim bu bebegine sağlıklı uzun guzel ömürler versin canım..Öyle acı bir tecrübem var ki.. kötü tecrübe yazıyordum oğlum görür de üzülür diye geri sildim. İnanıyorum gördüğüne. Kac gecedir içim ağlıyor sonra bakıyorum sabah gözyaşlarıyla uyanıyorum.kimselere anlatamıyorum biliyorum ki anlamayacaklar. Ama hala umut ediyorum elbette inanca umuda tutunmak zorundayız. Burdaki arkadaslarıma da anlatmıyorum hepımız heycanlar icindeyız moralınız bozulaun istemiyorum ama bu ihtimal haftalrda değil hep var.ben doğumdan sonra kaybettim oğlumu gecen sene bu zamanlar 23gunluk lohusaydım ben. Bu mesajı bile su an ağlayarak yazıyorum Bu sene kızıma elbise bakıyorum. Bir baskası belki de su saatlerde cocugunu kaybetti kimbilir kac yaşındaydı. Onlarla ilgili endişelerimiz yaşadığımız müddet bitmeyeck belki de annelik bu. Cocukları hayatta olan arkadaslarım daha iyi bilir bu ömür boyu sürecek ama sunu da biliyoruz Allah ne derse o oluyor.. güvenip düşünmemeye calısmak zorundayız olacaksa ne yaprsak yaplım oluyor..en iyisi güzel düşün bebek icerde mutlu olaun tadını cıkar arkadasım.. hepimizin sağlıkla gelsin inşallah
Bana 12. Haftamda kız gibi dedi 14. Haftada oğlun olacak dedi şok oldukIlk kiz gibi lafini kac haftalikken duydunuz doktordan?ve kaçıncı haftada kesinlesti
cok üzüldümÖyle acı bir tecrübem var ki.. kötü tecrübe yazıyordum oğlum görür de üzülür diye geri sildim. İnanıyorum gördüğüne. Kac gecedir içim ağlıyor sonra bakıyorum sabah gözyaşlarıyla uyanıyorum.kimselere anlatamıyorum biliyorum ki anlamayacaklar. Ama hala umut ediyorum elbette inanca umuda tutunmak zorundayız. Burdaki arkadaslarıma da anlatmıyorum hepımız heycanlar icindeyız moralınız bozulaun istemiyorum ama bu ihtimal haftalrda değil hep var.ben doğumdan sonra kaybettim oğlumu gecen sene bu zamanlar 23gunluk lohusaydım ben. Bu mesajı bile su an ağlayarak yazıyorum Bu sene kızıma elbise bakıyorum. Bir baskası belki de su saatlerde cocugunu kaybetti kimbilir kac yaşındaydı. Onlarla ilgili endişelerimiz yaşadığımız müddet bitmeyeck belki de annelik bu. Cocukları hayatta olan arkadaslarım daha iyi bilir bu ömür boyu sürecek ama sunu da biliyoruz Allah ne derse o oluyor.. güvenip düşünmemeye calısmak zorundayız olacaksa ne yaprsak yaplım oluyor..en iyisi güzel düşün bebek icerde mutlu olaun tadını cıkar arkadasım.. hepimizin sağlıkla gelsin inşallah
benim de ayni senin gibi olduBana 12. Haftamda kız gibi dedi 14. Haftada oğlun olacak dedi şok olduk
Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah sabır versin. Kızın doğunca inşallah acıların dinecekTeşekkür ederim canım.. Amin. Ve dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alıp sağlıklı birsekilde yasayalım evladımla.. cok zor. Unutulmayan bir acı Allahım düşmanıma vermesin ama işte bu da bir imtihan .. bu ay benim icin özellikle sıkıntılı geciyor napacağımı hic bilmiyorum yarım saat 40 dakıkadır kızımdan özür diliyorum sana haksızlık yapıyorsam affet diye.. inşallah hersey yolunda hider bana da dua edin lütfen
13te kız gibi dedi 17de kesin dediIlk kiz gibi lafini kac haftalikken duydunuz doktordan?ve kaçıncı haftada kesinlesti
Çok güzel Bi anı bencede yapın canımHahahaha ay bana kalsa hemen söylesin ama ablam heves etti illa balon patlatalım diye
Çünkü 13 haftalıkken gittiğimde kız gibi bu melek dedi doktor bende heves kalmadı sürpriz olmicaktı yaniPartiden niye vazgectin canim
Kız kullanıyo valla bende bugün gidip yerinde görücez sanırım =)İnternetten baktım bende Erol mobilya dolapları çok hoşuma gitti benimde fiyatlarda iyi
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hiç kimse evladıyla sınanmasin inşallah. Rabbim bi daha yasatmasin canım çok üzüldüm .
Ben daha küçücükken 2 bebeğimi kaybedip çok üzüldüm. Allah 2. Bebeğimi de gönderiyor nasip olursa...Bu hayat hep imtihan dünyası iste ins busefer güzel olacak hersey içindeki o korkuyu at ve tadını çıkar herşeyin. Hep iyi şeyler düşün olurmu...Allah sabır versin yeni gelen bir nebze seni rahatlaydın umarim.
Canım benim evladın melek olmuş.imtihan dünyası Allahın dediği oluyor yavrun seni cennete sokucak hep beraber olucaksınız
Allah korktugumuza ugratmasin canım gerçekten çok zor Allah bol sabır versin sana ve eşine tek temennimiz sağlıkla buyutebilmek
Basın sağolsun, seni cennette bekleyen bir sefaatcin var artık, Rabbim bu bebegine sağlıklı uzun guzel ömürler versin canım..
C Cheerful teacher Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Yavrun gelsin de diğer kuzunun acısını hafifletsin inşallah. Çok zor, sana dua etmekten başka söyleyebilecek çok şey bulamıyorum. Kızın doğsun kalbinin üstüne koysunlar bir hele, dünyayı unutursun elbet.
cok üzüldüm( Allah sabır versin.. insalah yeni doğacak olan bebeginle sağlıklı uzuuun uzuun yillariniz olur
Teşekkür ederim kızlar hepinize Aminn..güzel dileklerinize dualarınıza.. cennette kavuşma fikri bile insanın içinde bir umut bırakıyor.. korkularımı atmam lazım haklısın E EndoplazmikSeyyahikulum , anne beni daha mı az seviyorsun demesin kızım benim için heycanlanmadın mı abim de olduğu gibi demesin, kızımı sağlıkla kucağıma alırsam bir de o zaman yazcam size bu konudaki fikirlerimi güzel duygularımıBaşın sağolsun canım çok üzüldüm Allah sabır versin. Kızın doğunca inşallah acıların dinecek
Canım benim içinde sehirdisina gönderiyorlar mı sağlam bı sekilde sorabilirmisinKız kullanıyo valla bende bugün gidip yerinde görücez sanırım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?