Tabiki sorarım canım gidersek inşallahCanım benim içinde sehirdisina gönderiyorlar mı sağlam bı sekilde sorabilirmisin
Bende 12 haftalık kaybettim kızımı şimdi rabbim iki tane birden verdi çok şükür. Onun acısı elbette farklı ama işte yeni bir başlangıç yaptık rabbim tekrar nasip etti onlara sağlık versin inşallahÇok teşekkür ederim hepinize güzel dileklerinize dualarınıza.. güzel düşünmek zorundayım söylediğiniz gibi, ve kızımı Allah izin verirse sağlıkla verirlerse kucağıma sanırım acım biraz olsun dinmiş olcak.. o zaman buraya neler hissettiğimi güzel duygularımı yazmak dileğiyle
Ben henüz hiç bir şey almadım canım ayrıntılı usg sonrası alacağım. 20 şubbatta nasipse ayrıntılıGünaydın kızlar yavas yavas alısverişe başlayan var mı aranızda? Ne aldınız mesela. Benim için erken sanırım.
Evet 19 haftalıkken yapılıyor canım bana perinatalog ona göre gün verdiAyrıntılı ultrason en erken 19 haftada mı yapılıyor??
En mantıklısı aslında canım. Ben de hevesleniyorum bişeylere ama gerek yok. Sağlıklı olsunlar da alısveriş bir günlük iş.Ben henüz hiç bir şey almadım canım ayrıntılı usg sonrası alacağım. 20 şubbatta nasipse ayrıntılı
Ben İstikbal’e bakmadım canım orda fiyatlar nasıl erol mobilyaya da baktım sadece istanbulda varİstikbalden beğendim Bi tane aslında ama normal beşikli dolabını 3 kapaklı olarak perla modelin adı
Bide arkadaşım Erol mobilyadan aldı çok çok memnun 3 senedir kullanıyo orayada bakıcam
Benim de öyle oldu 13. Haftada kıza benziyor dedi 15. Haftada erkek kesin eminim dedi :)benim de ayni senin gibi oldu
Park yataklarda çok büyük aslında bende onu yatak odasına almayı düşünüyorum ama diğer odayada dediğin gibi dolap şifonyer lazım büyüyen beşiğide alayım takım olsun diyorum bölük pörçük olmaması adınaBen park yatak alıcam galiba büyüyen beşikler yatakodasına sığmıyor malum bebek uzun süre yanımızda olucak beşiği alıp yan odaya koymaya gerek yok ama dolabı şifonyeri illaki lazım onlarıda ayrı ayrı alıcaz artık
Genç odasını artık kendi zevkine göre alırım bende şimdi alayım kardeşi de yatar diyorum araba konusuda tam muamma kimi travel almayın baston alın diyor ama bastonlada ilk zamanlar olurmukiBen bi dolapla beşik almıştım. 2 yaşından sonra da normal yatağa geçirdim,kenar koruma aldım. Büyüyenler bence de hantal.güzel bi oda ilerde yapılmalı bence. Çocuğun kendinin zevkine göre, odasına ısındırmak için filan da olabilir.
Bebek arabası da çok araştırmıştım. Hem hafif hem rahat olanlar çok pahalıydı, ben de bebeğin rahatını seçip biraz ağır aldım kraft twist.travel sistem. Mümkünse travel sistem tavsiye ederim, bebek uyurken evdev arabaya,arabadan eve alabiliyorsunuz uyandırmadan süper oluyo:))
Yer yoksa en mantıklısı dediğin gibi araba konusunda çok şanslısın en güzel arabaları ucuz ucuz alırsın :)Ben almayi düşünmüyorum zaten evim 1+1 alsam bile en az 1 yaşına kadar bizimle kalacak yine. 2 yaşına girmeden başka eve taşınır odasini yapar ayri uyuturum. Arabaya gelince ben yurtdışında yaşıyorum seecenek o kdar cok kiii o toplara daha girmedim bile
Şimdi yalan söylemiyimde 2 kapılı dolap şifonyer beşik 2800 falan yapıyo fiyat listesi varBen İstikbal’e bakmadım canım orda fiyatlar nasıl erol mobilyaya da baktım sadece istanbulda varmodeller güzel ve kalite li görünüyor aslında fiyatlarda piyasaya göre gayet makul
Günaydın kızlar yavas yavas alısverişe başlayan var mı aranızda? Ne aldınız mesela. Benim için erken sanırım.
Vitamini ayrı OMEGA 3 ayrı alıyorsunuz değil ki canımKrillom kullanıyorum
Gece yatarken vazelin veya eczacibasi exipial lipo suruyorum canım sabah güzel oluyor her gün yapinca. Exipial lipo çok guzel bir ara koca şişeyi cantamdan ayırmaz oldum gündüz bile suruyordumBenim ellerim bu yaşıma kadar hiç kurumazdı krem çok nadir kullanırdım ama hamilelikte ellerim çok fena çatlıyor kupkuru hele suya girince kıpkırmızı oluyor denediğim kremler işe yaramıyor var mı tavsiye edebileceğiniz iyi bi nemlendirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?