2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende 12 haftalık kaybettim kızımı şimdi rabbim iki tane birden verdi çok şükür. Onun acısı elbette farklı ama işte yeni bir başlangıç yaptık rabbim tekrar nasip etti onlara sağlık versin inşallah

Günaydın kızlar yavas yavas alısverişe başlayan var mı aranızda? Ne aldınız mesela. Benim için erken sanırım.
Ben henüz hiç bir şey almadım canım ayrıntılı usg sonrası alacağım. 20 şubbatta nasipse ayrıntılı

Günaydın. 2 gündür annemler burda o kadar bana destek oluyorlar ki çok mutluyum  kızım da kudurup duruyor
S Shewolf15 gitti mi senin misfirler
Gittiler canım bana yine temizlik yolları göründü bu gün pazar da var dün güya temizlik yapacaktım 24 saat yattım yemek bile yapmadım

İstikbalden beğendim Bi tane aslında ama normal beşikli dolabını 3 kapaklı olarak perla modelin adı
Bide arkadaşım Erol mobilyadan aldı çok çok memnun 3 senedir kullanıyo orayada bakıcam
Ben İstikbal’e bakmadım canım orda fiyatlar nasıl erol mobilyaya da baktım sadece istanbulda var modeller güzel ve kalite li görünüyor aslında fiyatlarda piyasaya göre gayet makul

Park yataklarda çok büyük aslında bende onu yatak odasına almayı düşünüyorum ama diğer odayada dediğin gibi dolap şifonyer lazım büyüyen beşiğide alayım takım olsun diyorum bölük pörçük olmaması adına

Genç odasını artık kendi zevkine göre alırım bende şimdi alayım kardeşi de yatar diyorum araba konusuda tam muamma kimi travel almayın baston alın diyor ama bastonlada ilk zamanlar olurmuki

Yer yoksa en mantıklısı dediğin gibi araba konusunda çok şanslısın en güzel arabaları ucuz ucuz alırsın :)

Ben İstikbal’e bakmadım canım orda fiyatlar nasıl erol mobilyaya da baktım sadece istanbulda var modeller güzel ve kalite li görünüyor aslında fiyatlarda piyasaya göre gayet makul
Şimdi yalan söylemiyimde 2 kapılı dolap şifonyer beşik 2800 falan yapıyo fiyat listesi var
Çileğinde mobilyaları fena değil model beğenirsen

Benim ellerim bu yaşıma kadar hiç kurumazdı krem çok nadir kullanırdım ama hamilelikte ellerim çok fena çatlıyor kupkuru hele suya girince kıpkırmızı oluyor denediğim kremler işe yaramıyor var mı tavsiye edebileceğiniz iyi bi nemlendirici

Gece yatarken vazelin veya eczacibasi exipial lipo suruyorum canım sabah güzel oluyor her gün yapinca. Exipial lipo çok guzel bir ara koca şişeyi cantamdan ayırmaz oldum gündüz bile suruyordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…