- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aynen canım bir iyi ay daha gecsin insallah :)Ahh o anneler
Biz biraz daha bekleyelim sekerim. Bu grubun geriden gelenleri olarak
Tesekkur ederimm:)Evet 19 haftalıkken yapılıyor canım bana perinatalog ona göre gün verdi
Bende ayni seyi yaşıyorum canım eczaneye gosterdim artik catlayip kaniyodu elllerimin yüzeyi bioderma krem verdiBenim ellerim bu yaşıma kadar hiç kurumazdı krem çok nadir kullanırdım ama hamilelikte ellerim çok fena çatlıyor kupkuru hele suya girince kıpkırmızı oluyor denediğim kremler işe yaramıyor var mı tavsiye edebileceğiniz iyi bi nemlendirici
Çilek biraz daha pahalı gibi istikbale göre iyice araştırmak lazımŞimdi yalan söylemiyimde 2 kapılı dolap şifonyer beşik 2800 falan yapıyo fiyat listesi var
Çileğinde mobilyaları fena değil model beğenirsen
Canım exipial lipoyu doktoruna danışmadan kullanmamanı öneririm çünkü yanılmıyorsam üre içeriyor ve devamlı kullanmak zararlıGece yatarken vazelin veya eczacibasi exipial lipo suruyorum canım sabah güzel oluyor her gün yapinca. Exipial lipo çok guzel bir ara koca şişeyi cantamdan ayırmaz oldum gündüz bile suruyordum
Baston ilk başta olmaz bence araca rahat sığan kolay katlanabilen çok ağır olmayan modellere bakabilirsiniz travelle uçağa binemiyosub galibaGenç odasını artık kendi zevkine göre alırım bende şimdi alayım kardeşi de yatar diyorum araba konusuda tam muamma kimi travel almayın baston alın diyor ama bastonlada ilk zamanlar olurmuki
Nasıl işe yaradı mı hamilelikte oluyormuş el kuruluğuBende ayni seyi yaşıyorum canım eczaneye gosterdim artik catlayip kaniyodu elllerimin yüzeyi bioderma krem verdi
Vazelini denedim ama o da işe yaramadı diğer kremi deneyeyim birdeGece yatarken vazelin veya eczacibasi exipial lipo suruyorum canım sabah güzel oluyor her gün yapinca. Exipial lipo çok guzel bir ara koca şişeyi cantamdan ayırmaz oldum gündüz bile suruyordum
Merhaba kızlar 11 haftada acaba cinsiyet belli olur mu ? Doktorum erkek gibi olabilir dedi acaba oylemidir
Sayecim benim de 21 şubat. 17 haftalık oluyor kendi hesaplayıp verdi hocanın, ben de 19. Hafta diye biliyordum ama neden öyle çağırdı anlamdım.Ben henüz hiç bir şey almadım canım ayrıntılı usg sonrası alacağım. 20 şubbatta nasipse ayrıntılı
Oh sefan olsun. Boşver dinlen yavş yavaş yaparsınGittiler canım bana yine temizlik yolları göründü bu gün pazar da var dün güya temizlik yapacaktım 24 saat yattım yemek bile yapmadım
Ben her kış bu durumdan muzdaribim malesefBenim ellerim bu yaşıma kadar hiç kurumazdı krem çok nadir kullanırdım ama hamilelikte ellerim çok fena çatlıyor kupkuru hele suya girince kıpkırmızı oluyor denediğim kremler işe yaramıyor var mı tavsiye edebileceğiniz iyi bi nemlendirici
Evet hemen etki etti sabah akşam kullandim.Nasıl işe yaradı mı hamilelikte oluyormuş el kuruluğu
Hiç sağlıklı olmuyor erken tahminler, büyük kısmı da daha sonra değişiyor genelde :)Merhaba kızlar 11 haftada acaba cinsiyet belli olur mu ? Doktorum erkek gibi olabilir dedi acaba oylemidir
Diğer kremi cildiyeye sor canım arkadaşlar uyardı da içinde üre olduğu için belki zararlıdır diye, ya da bioderma veya ceradolin urunlerine bak önce. Bende bunların hepsi var yıllarca kreme yatırım yapmışım resmen 6 aydır almadim bitmiyorlar daVazelini denedim ama o da işe yaramadı diğer kremi deneyeyim birde
Safra kesene bi baktır istersen..Hamilelikten 6 ay önce Benim cok fazla bulantim ve kusmam vardi sebebini hep mideye bagladilar.meğer safra kesemde taş varmis hamilelikten önce ameliyat oldum cok rahatım.. Safra kesesiyse ona göre bir önlemi alınır belki
Kış ayı olduğu içinde kuruluk olabiliyorDiğer kremi cildiyeye sor canım arkadaşlar uyardı da içinde üre olduğu için belki zararlıdır diye, ya da bioderma veya ceradolin urunlerine bak önce. Bende bunların hepsi var yıllarca kreme yatırım yapmışım resmen 6 aydır almadim bitmiyorlar da
hadi ya :) bizim gönlümüzden erkek geçiyordu o yüzden biz cok sevindik :)Benim de öyle oldu 13. Haftada kıza benziyor dedi 15. Haftada erkek kesin eminim dedi :)
gecen haziranın 29unda ameliyat olmuştum canim 15 ekim son adet tarihim. kendi ameliyat doktorum 3 ay sonra çalışmalara başlayabilirsin zaten 6 ay dolar sen hamile kalana kadar dedi. hamile kalmadan önce 2 ayri kadin dogum doktoruna sordum dikislerin iyi hiçbir sıkıntı olmaz dediler..ama özellikle normal doğumda nasil olur diye sormadım canim.bi aksilik olacak olsa söylerlerdi diye düşünüyorum.. senin nasil oldu kusmalarin? insallah düzelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?