2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben her kış bu durumdan muzdaribim malesef bephantol onarıcı krem gece önerebilirim yoğun yapısı yağlı his bırakıyor gündüz de avonun el kremleri güzel ben onları seviyorum
Yapabilirseniz gece elinize zeytinyağı sürüp pamuk eldiven giyin. Yoksa pamuk çorap da olur. bi yerde okumuştum hem doğal hem çok iyi geliyomuş.

Geçmiş olsun
Ben de hamileliğinin sekizinci haftasında safra keremde taş ve çamur olduğunu öğrendim. Iki aydır bulantı ve kusmalarim bitmedi, çok kilo kaybettim. Sanirim safra kesemdeki bu problem tetikliyor bulantılarımi

Çok korkuyorum dokuz ay devam edecek diye. Bu vaziyette yasamak çok zor

Seni hangi raddede ameliyata aldılar? Belki de benim de ameliyat olmam lazım ama hamileyken riskleri çok

Canım başın sağolsun, ilk haftalar bi derece de, bu şekilde kaybetmek eminim çok zor olmuştur. Tekrar Başın sağolsun, inş bu sefe rsorunsuz sağlıkla kucağına alıp eve götürürsün. Sebebi neydi desem acını desmiş olur muyum

Bizim oğlanın kremi var bioderma atoderm yogun nemlendirici, onu surunce sabahina bir sey kalmıyor, benim de ellerim çok kuru

teşekkürler canim
seni cok iyi anliyorum cok sıkıntılı.benim daha hic hamilelik düşünmeden öncesinde sürekli kusmalarim vardi teşhis koyulana kadar cok sıkıntı cektim.teşhisten sonra araştırdım hamilelikte sıkıntı yaratabiliyormus o yüzden ameliyat olup hamile kalmayi tercih ettim. safra kesemdeki taş çok yoktu bi kac taneydi ama pankreas enfeksiyonuna sebep oluyordu ki o cok tehlikeliymis. doktor hemen ameliyat dedi ama öğretmen olduğum için hazirani beklemek istedim. O sürede ilac kullandım yumurta, cikolata, kizartma yemedim şükür ameliyattan sonra hiçbir sikayetim kalmadi.eskiden biri ööğğğ dese benim midem kalkar kusardim, hamilelikte cok şükür o kadar bulantiya rağmen hic kusmadim inşallah kusmadan tamamlarim. Senin doktorun ne diyor canım tedavi icin? insallah sağlıcakla tamamlarsın. Allah yardımcın olsun

Adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor arada kızlar ,özellikle güldüğüm zamanlarda
SiZde nasıl durumlar

Ben İstikbal’e bakmadım canım orda fiyatlar nasıl erol mobilyaya da baktım sadece istanbulda var modeller güzel ve kalite li görünüyor aslında fiyatlarda piyasaya göre gayet makul
Erol mobilyanın kalitesi fena değil istikbalde Bi tane model beğenebildim
3500 istikbal normal beşik takım
Bellona büyüyen beşikli takım 4500 TL dediler
Çilek 3 kapılı gardırop şifonyer büyüyen beşik cibinlik uyku seti sepet beşik toplam 6800 fiyat verdi
Sanırım çileği tercih edicez daha şok içimize sindi

Cok zordu hala zor.. teşekkür ederim canım. Amin inşallah evimize bebeğimizi sağlıkla getirmek yaşamak nasip olur Amin.. ben sana özelden yazayım herkes hamile etkilensinler istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…