ben de 5bucuk 6. aydan önce başlamam diye planlıyorum canimGünaydın kızlar yavas yavas alısverişe başlayan var mı aranızda? Ne aldınız mesela. Benim için erken sanırım.
11 de bana da öyle erkek dedi bebeğin durusu fala netti ama 15-16 da kesinledir dedi :) bizim erkek diye kafamızda ama :) kızsa baya erkek diye sevdik :)Merhaba kızlar 11 haftada acaba cinsiyet belli olur mu ? Doktorum erkek gibi olabilir dedi acaba oylemidir
Travvelle uçağa bindim ben sorun olmuyor. Son bi yılda değişmediyse tabiBaston ilk başta olmaz bence araca rahat sığan kolay katlanabilen çok ağır olmayan modellere bakabilirsiniz travelle uçağa binemiyosub galiba
Ben de canım iki ay gecsin diye düşünüyorum.ben de 5bucuk 6. aydan önce başlamam diye planlıyorum canim
Yapabilirseniz gece elinize zeytinyağı sürüp pamuk eldiven giyin. Yoksa pamuk çorap da olur. bi yerde okumuştum hem doğal hem çok iyi geliyomuş.Ben her kış bu durumdan muzdaribim malesefbephantol onarıcı krem gece önerebilirim yoğun yapısı yağlı his bırakıyor gündüz de avonun el kremleri güzel ben onları seviyorum
gecen haziranın 29unda ameliyat olmuştum canim 15 ekim son adet tarihim. kendi ameliyat doktorum 3 ay sonra çalışmalara başlayabilirsin zaten 6 ay dolar sen hamile kalana kadar dedi. hamile kalmadan önce 2 ayri kadin dogum doktoruna sordum dikislerin iyi hiçbir sıkıntı olmaz dediler..ama özellikle normal doğumda nasil olur diye sormadım canim.bi aksilik olacak olsa söylerlerdi diye düşünüyorum.. senin nasil oldu kusmalarin? insallah düzelmistir
Evet canim benimki öyle vitamin olarak decavit kullanıyorum omega 3 ayri krillomVitamini ayrı OMEGA 3 ayrı alıyorsunuz değil ki canım
Canım başın sağolsun, ilk haftalar bi derece de, bu şekilde kaybetmek eminim çok zor olmuştur. Tekrar Başın sağolsun, inş bu sefe rsorunsuz sağlıkla kucağına alıp eve götürürsün.Öyle acı bir tecrübem var ki.. kötü tecrübe yazıyordum oğlum görür de üzülür diye geri sildim. İnanıyorum gördüğüne. Kac gecedir içim ağlıyor sonra bakıyorum sabah gözyaşlarıyla uyanıyorum.kimselere anlatamıyorum biliyorum ki anlamayacaklar. Ama hala umut ediyorum elbette inanca umuda tutunmak zorundayız. Burdaki arkadaslarıma da anlatmıyorum hepımız heycanlar icindeyız moralınız bozulaun istemiyorum ama bu ihtimal haftalrda değil hep var.ben doğumdan sonra kaybettim oğlumu gecen sene bu zamanlar 23gunluk lohusaydım ben. Bu mesajı bile su an ağlayarak yazıyorum Bu sene kızıma elbise bakıyorum. Bir baskası belki de su saatlerde cocugunu kaybetti kimbilir kac yaşındaydı. Onlarla ilgili endişelerimiz yaşadığımız müddet bitmeyeck belki de annelik bu. Cocukları hayatta olan arkadaslarım daha iyi bilir bu ömür boyu sürecek ama sunu da biliyoruz Allah ne derse o oluyor.. güvenip düşünmemeye calısmak zorundayız olacaksa ne yaprsak yaplım oluyor..en iyisi güzel düşün bebek icerde mutlu olaun tadını cıkar arkadasım.. hepimizin sağlıkla gelsin inşallah
Bizim oğlanın kremi var bioderma atoderm yogun nemlendirici, onu surunce sabahina bir sey kalmıyor, benim de ellerim çok kuruBenim ellerim bu yaşıma kadar hiç kurumazdı krem çok nadir kullanırdım ama hamilelikte ellerim çok fena çatlıyor kupkuru hele suya girince kıpkırmızı oluyor denediğim kremler işe yaramıyor var mı tavsiye edebileceğiniz iyi bi nemlendirici
teşekkürler canimGeçmiş olsun
Ben de hamileliğinin sekizinci haftasında safra keremde taş ve çamur olduğunu öğrendim. Iki aydır bulantı ve kusmalarim bitmedi, çok kilo kaybettim. Sanirim safra kesemdeki bu problem tetikliyor bulantılarımi
Çok korkuyorum dokuz ay devam edecek diye. Bu vaziyette yasamak çok zor
Seni hangi raddede ameliyata aldılar? Belki de benim de ameliyat olmam lazım ama hamileyken riskleri çok
Eldivenim var krem sürüp giyip yatıyordum zeytinyağını da deneyeyim çok sağolun :)Yapabilirseniz gece elinize zeytinyağı sürüp pamuk eldiven giyin. Yoksa pamuk çorap da olur. bi yerde okumuştum hem doğal hem çok iyi geliyomuş.
Erol mobilyanın kalitesi fena değil istikbalde Bi tane model beğenebildimBen İstikbal’e bakmadım canım orda fiyatlar nasıl erol mobilyaya da baktım sadece istanbulda varmodeller güzel ve kalite li görünüyor aslında fiyatlarda piyasaya göre gayet makul
Canım her yere gittik Bi erola gidemedik soramadım ama kalitesini biliyorum fena değil tabiki bi çilek Bi bellona değilmiş onu anladımCanım benim içinde sehirdisina gönderiyorlar mı sağlam bı sekilde sorabilirmisin
Saol canım yinede :)Canım her yere gittik Bi erola gidemedik soramadım ama kalitesini biliyorum fena değil tabiki bi çilek Bi bellona değilmiş onu anladım
Hayırlıs olsun sağlıkla gelsin inşaallah :)hadi ya :) bizim gönlümüzden erkek geçiyordu o yüzden biz cok sevindik :)
Cok zordu hala zor.. teşekkür ederim canım. Amin inşallah evimize bebeğimizi sağlıkla getirmek yaşamak nasip olur Amin.. ben sana özelden yazayım herkes hamile etkilensinler istemiyorumCanım başın sağolsun, ilk haftalar bi derece de, bu şekilde kaybetmek eminim çok zor olmuştur. Tekrar Başın sağolsun, inş bu sefe rsorunsuz sağlıkla kucağına alıp eve götürürsün.Sebebi neydi desem acını desmiş olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?