- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Pıhtılaşma bozukluğu muCok zordu hala zor.. teşekkür ederim canım. Amin inşallah evimize bebeğimizi sağlıkla getirmek yaşamak nasip olur Amin.. ben sana özelden yazayım herkes hamile etkilensinler istemiyorum
Hayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürlerPıhtılaşma bozukluğu mu
Allah bir daha yaşatmasınHayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürler
Canım bana 19-24 haftalar arası dedi ama herkesin pratikte uygulaması farklı oluyor. Birde benim perinatalog hep 7-8 haftada bir çağırıyor çok rahatSayecim benim de 21 şubat. 17 haftalık oluyor kendi hesaplayıp verdi hocanın, ben de 19. Hafta diye biliyordum ama neden öyle çağırdı anlamdım.
Oh sefan olsun. Boşver dinlen yavş yavaş yaparsın
Canım bazı şeyler değişmez Rabbim dediğin gibi güzel yazılar yazsın inşallah Bi daha sana bize hiç bi anneye yaşatmasınHayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürler
teşekkürler canim
seni cok iyi anliyorum cok sıkıntılı.benim daha hic hamilelik düşünmeden öncesinde sürekli kusmalarim vardi teşhis koyulana kadar cok sıkıntı cektim.teşhisten sonra araştırdım hamilelikte sıkıntı yaratabiliyormus o yüzden ameliyat olup hamile kalmayi tercih ettim. safra kesemdeki taş çok yoktu bi kac taneydi ama pankreas enfeksiyonuna sebep oluyordu ki o cok tehlikeliymis. doktor hemen ameliyat dedi ama öğretmen olduğum için hazirani beklemek istedim. O sürede ilac kullandım yumurta, cikolata, kizartma yemedim şükür ameliyattan sonra hiçbir sikayetim kalmadi.eskiden biri ööğğğ dese benim midem kalkar kusardim, hamilelikte cok şükür o kadar bulantiya rağmen hic kusmadim inşallah kusmadan tamamlarim. Senin doktorun ne diyor canım tedavi icin? insallah sağlıcakla tamamlarsın. Allah yardımcın olsun
Hayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürler
Tekrar başın sağolsun arkadasım. Rabbim tekrar yaşatmasin inşallah. Hiç kimseye yaşatmasın. İnşallah bu yavrunu sağlıkla alırsın kucağına evine götürürsün inşallahHayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürler
Canım çok çok zor, bu kadar bekleyip, konsantre olup bunları yaşamak. Hepimizin de korkusu ama dediğin gibi kaderden öte yol yok. Bir kere başına gelmiş ama bu sefer, İnşallah sorunsuz kucağına alacaksın, dualarımız da ayrıca seninle de , birdaha yaşamayacaksın inşHayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürler
Ay benim perinatalogda 6 hafta sonra gel demişti, neden böyle rahatlar. Mantıksız değil miCanım bana 19-24 haftalar arası dedi ama herkesin pratikte uygulaması farklı oluyor. Birde benim perinatalog hep 7-8 haftada bir çağırıyor çok rahatbir drum daha var o sebeple zaten Doğumu da nasipse diğer dr da düşünüyorum. Çünkü hemen sezeryan olmaz bebekler pozisyon olarak uygun olursa normal Doğum tercihim dedi kalbimi çaldı
MaşallahhhGeç kaldımmmö:))) bende atayım eksik kalmayayım
Maşallah sizeBende geç kalanlardanım :) Bebişim ve ben
çok sık dışarıda yemem ama güvendiğim yerlerde yerim.Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
Geç kalmadin benim daha olmadığı için atamiyorumGeç kaldımmmö:))) bende atayım eksik kalmayayım
O doktoru biz transfer etsek keske...Canım bana 19-24 haftalar arası dedi ama herkesin pratikte uygulaması farklı oluyor. Birde benim perinatalog hep 7-8 haftada bir çağırıyor çok rahatbir drum daha var o sebeple zaten Doğumu da nasipse diğer dr da düşünüyorum. Çünkü hemen sezeryan olmaz bebekler pozisyon olarak uygun olursa normal Doğum tercihim dedi kalbimi çaldı
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ben 6 haftalık hamileliğim sonlanınca mahfolmuştum senin halini tahmin bile edemiyorumHayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürler
Benim de alttaki kuduruk bildiğin soldan biraz Alta geçmişti net resmi yok tepinmekten bir kaç kez hissettim erken yanilirsin diyorlar ama o kadar tepinen bir bebeği hissetmemek imkansızKızlar sağdaki kuzumu bugün 2 kez hıçkırık tuttu. Çok tatlıydı ya 20 dk filan hep zıpladı
Evet yedinm, sıkıntı olmadı. Çıkmadı da bakteri.Peki salata yedinmi hiç birde toksoplazma testlerde negatif mi yoksa pozitif mi çıktı yani bağışıklığın var mıydı S Saryamarya
Hissedersin canım. Bence ikizler daha net hissediliyor. Vay yaramazBenim de alttaki kuduruk bildiğin soldan biraz Alta geçmişti net resmi yok tepinmekten bir kaç kez hissettim erken yanilirsin diyorlar ama o kadar tepinen bir bebeği hissetmemek imkansızciktiktan sonra bu kadar yaramaz olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?