2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Pıhtılaşma bozukluğu mu
Hayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürler

Allah bir daha yaşatmasın cok zor bir durum
İçimiZi ferah tutalım
Hayırlısıyla alırız kucagımıza sağlıkla inşallah

Sayecim benim de 21 şubat. 17 haftalık oluyor kendi hesaplayıp verdi hocanın, ben de 19. Hafta diye biliyordum ama neden öyle çağırdı anlamdım.

Oh sefan olsun. Boşver dinlen yavş yavaş yaparsın
Canım bana 19-24 haftalar arası dedi ama herkesin pratikte uygulaması farklı oluyor. Birde benim perinatalog hep 7-8 haftada bir çağırıyor çok rahat bir drum daha var o sebeple zaten Doğumu da nasipse diğer dr da düşünüyorum. Çünkü hemen sezeryan olmaz bebekler pozisyon olarak uygun olursa normal Doğum tercihim dedi kalbimi çaldı

Canım bazı şeyler değişmez Rabbim dediğin gibi güzel yazılar yazsın inşallah Bi daha sana bize hiç bi anneye yaşatmasın
Dibi görünmez kuyu yaşayıp görücez inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelicek

Hamileliğinden once öğrenmiş olman gerçekten büyük şans olmuş. Senin adina sevindim. Malesef ben geç öğrendim, öncesinde hicbir belirtisi de yoktu

Benim henüz karaciğer ve pankreas değerlerime zarar vermeye başlamadı. O yüzden ameliyat falan demediler. Ama ileriki süreçlerde ne olur bilemiyoruz tabi takip altındayım. Gerekirse 20-28 haftalar arasında ameliyat oluyormuş ama riskleri var çok korkuyorum

Safta kesesi için suan bana hicbir tedavi uygulanamıyor, sadece mide ilaçları alıyorum asit düzenleyiciler vs.

Tekrar basın sağolsun, Rabbim cennette kavuştursun
Hamileliğim çok skntili geçtiğinden çok ilac kullanıyorum. Ilaclar olmadan gözümü açamıyorum. Yaşamayan bilemez

Ve çok korkuyorum bebeğim bu ilaçlardan olumsuz etkilenir diye. Ilk gebeligim de çok skntlydi ama safra problemim olmadığı için ekstra bu kadar ilaç kullanmamıştım sadece bulantı ilaçları kullanmıştım. Kızımda hicbir kötü etkisi olmadı çok sukur. Şimdi sabah akşam dua ediyorum, bu bebeğimde de sorun olmasın diye.

Benimle aynı zamanda doğum yapan ve hamileliği boyunca tek bir ilaç kullanmak zorunda kalmayan kuzenimin bebeği kalp problemiyle doğmuştu . Allah kimseye yasatmasin . Ama olacağı varsa da oluyor sanki bazı şeyler hayatta

Tekrar başın sağolsun arkadasım. Rabbim tekrar yaşatmasin inşallah. Hiç kimseye yaşatmasın. İnşallah bu yavrunu sağlıkla alırsın kucağına evine götürürsün inşallah

Canım çok çok zor, bu kadar bekleyip, konsantre olup bunları yaşamak. Hepimizin de korkusu ama dediğin gibi kaderden öte yol yok. Bir kere başına gelmiş ama bu sefer, İnşallah sorunsuz kucağına alacaksın, dualarımız da ayrıca seninle de , birdaha yaşamayacaksın inş

Ay benim perinatalogda 6 hafta sonra gel demişti, neden böyle rahatlar. Mantıksız değil mi

Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen

Geç kaldımmmö:))) bende atayım eksik kalmayayım
Maşallahhh

Bende geç kalanlardanım :) Bebişim ve ben
Maşallah size

Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
çok sık dışarıda yemem ama güvendiğim yerlerde yerim.

O doktoru biz transfer etsek keske...

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ben 6 haftalık hamileliğim sonlanınca mahfolmuştum senin halini tahmin bile edemiyorum Ama bebeğinin cennette olduğunu ve senin de cennete girmen için uğraşacağını düşünüp sabredip şükretmeye çalış.Benim kendim sipina bifidalı olduğum için yüksek risk grubundayım, o yüzden detaylı yaklaştıkça fena oluyorum ben de . Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz. Ne bi eksik ne bi fazla. Elimizden gelmeyen şeyler için evham yapmak boşuna. Dua edeceğiz ve inşallah hepimiz sağsalim kavuşacağız bebeklerimize inşallah.

Kızlar sağdaki kuzumu bugün 2 kez hıçkırık tuttu. Çok tatlıydı ya 20 dk filan hep zıpladı
Benim de alttaki kuduruk bildiğin soldan biraz Alta geçmişti net resmi yok tepinmekten bir kaç kez hissettim erken yanilirsin diyorlar ama o kadar tepinen bir bebeği hissetmemek imkansız ciktiktan sonra bu kadar yaramaz olmaz inşallah

Peki salata yedinmi hiç birde toksoplazma testlerde negatif mi yoksa pozitif mi çıktı yani bağışıklığın var mıydı S Saryamarya
Evet yedinm, sıkıntı olmadı. Çıkmadı da bakteri.

Hissedersin canım. Bence ikizler daha net hissediliyor. Vay yaramaz bebim de biri daha yaramaz
. Doğsun lar da sağlıkla yaramaz olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…