2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Artık hareketler daha bariz daha belirgin hissediliyor hatta bazen sağa ya da sola yatınca değiştir pozisyonunu der gibi rahatsız ediyor ben yine 1 ayı bekleyemiycem 31 inde 20 günüm doluyor nasip olursa o gün görmeye gidicem. Bir de dişçiye tedavi olabilmek için doktorumuzdan yazı almamiz gerektiğine dair bişey söylemişti sanki bir arkadaş doğru mu bilgisi olan var mı gitmisken onu da alıp distedavime baslayayim diyorum.

Kızlar sağdaki kuzumu bugün 2 kez hıçkırık tuttu. Çok tatlıydı ya 20 dk filan hep zıpladı
Ay ne güzel maaşallah geçen benim de oldu 2 kez ama kısa sürdü.hatta dinledim bebeği hıçkırıyor mu diye şaşırdım bu kadar küçükken mi oluyordu ben mi yanlış hissettim dedim :)

Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
Ben yiyorum hatta geçen hafta salata da yedim. Ilk 2 çocuğuma da da yedim. Hiçbir şey olmadı. Takma kafana birşey olmaz inşallah. Temiz yerde yiyorsan için rahat olsun.

Aklın kalmasın ilaclardan dolayı benim bir tanıdıgım kendimi tutamıyorum dedi sigara bile içti ilac bir mecburiyet ama sigara düşünebiliyor musun ama bebeği cok sukur sağlıklı. Önlem almalı elbette ama dediğin gibi olacak olan oluyot Allah hepımızın yavrusunu korusun peki kuzenının bebeği yaşıyor mu

Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
Ben yiyorum hatta geçen hafta salata da yedim. Ilk 2 çocuğuma da da yedim. Hiçbir şey olmadı. Takma kafana birşey olmaz inşallah. Temiz yerde yiyorsan için rahat olsun.

Arkadasım sen de içini ferah tut inşallah güZel olcak hersey bu bahar bu yaz bıze gercekten yaz olsun cıvıl cıvıl inşallah Allahım

Ilaç içmemek gibi bir seçeneğim yok zaten mecbur içiyorum . Allah korusun bizi de bebeklerimizi de

Kuzenimin çocuğu büyüdü bir problemi yok çok sukur. Ama tabi bir yasına kadar skntili süreçler atlattılar. Allah kimseye vermesin

sen içini ferah tut. Allahin izniyle sen ve bebişin bu süreci saglicakla tamamlarsiniz canim Allah yardımcın olsun, acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…