Bu kadar erken basıl hissediyorsun maşallah :))))Kızlar sağdaki kuzumu bugün 2 kez hıçkırık tuttu. Çok tatlıydı ya 20 dk filan hep zıpladı
Ay ne güzel maaşallah geçen benim de oldu 2 kez ama kısa sürdü.hatta dinledim bebeği hıçkırıyor mu diye şaşırdım bu kadar küçükken mi oluyordu ben mi yanlış hissettim dedim :)Kızlar sağdaki kuzumu bugün 2 kez hıçkırık tuttu. Çok tatlıydı ya 20 dk filan hep zıpladı
Ben yiyorum hatta geçen hafta salata da yedim.Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
Bencede mantıksız canım bilmiyorum rahat edemiyorum yani neeedeyse iki ay görmeyeceğim.Ay benim perinatalogda 6 hafta sonra gel demişti, neden böyle rahatlar. Mantıksız değil mi
Gel burda birlikte yapalım Doğumu canım :) ben hep normal istiyorum ya bakalım onlar ne isteyecekO doktoru biz transfer etsek keske...
Aklın kalmasın ilaclardan dolayı benim bir tanıdıgım kendimi tutamıyorum dedi sigara bile içti ilac bir mecburiyet ama sigara düşünebiliyor musun ama bebeği cok sukur sağlıklı. Önlem almalı elbette ama dediğin gibi olacak olan oluyot Allah hepımızın yavrusunu korusun peki kuzenının bebeği yaşıyor muHamileliğinden once öğrenmiş olman gerçekten büyük şans olmuş. Senin adina sevindim. Malesef ben geç öğrendim, öncesinde hicbir belirtisi de yoktu
Benim henüz karaciğer ve pankreas değerlerime zarar vermeye başlamadı. O yüzden ameliyat falan demediler. Ama ileriki süreçlerde ne olur bilemiyoruz tabi takip altındayım. Gerekirse 20-28 haftalar arasında ameliyat oluyormuş ama riskleri var çok korkuyorum
Safta kesesi için suan bana hicbir tedavi uygulanamıyor, sadece mide ilaçları alıyorum asit düzenleyiciler vs.
Tekrar basın sağolsun, Rabbim cennette kavuştursun
Hamileliğim çok skntili geçtiğinden çok ilac kullanıyorum. Ilaclar olmadan gözümü açamıyorum. Yaşamayan bilemez
Ve çok korkuyorum bebeğim bu ilaçlardan olumsuz etkilenir diye. Ilk gebeligim de çok skntlydi ama safra problemim olmadığı için ekstra bu kadar ilaç kullanmamıştım sadece bulantı ilaçları kullanmıştım. Kızımda hicbir kötü etkisi olmadı çok sukur. Şimdi sabah akşam dua ediyorum, bu bebeğimde de sorun olmasın diye.
Benimle aynı zamanda doğum yapan ve hamileliği boyunca tek bir ilaç kullanmak zorunda kalmayan kuzenimin bebeği kalp problemiyle doğmuştu. Allah kimseye yasatmasin . Ama olacağı varsa da oluyor sanki bazı şeyler hayatta
Ben yiyorum hatta geçen hafta salata da yedim.Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
Arkadasım sen de içini ferah tut inşallah güZel olcak hersey bu bahar bu yaz bıze gercekten yaz olsun cıvıl cıvıl inşallah AllahımRabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ben 6 haftalık hamileliğim sonlanınca mahfolmuştum senin halini tahmin bile edemiyorumAma bebeğinin cennette olduğunu ve senin de cennete girmen için uğraşacağını düşünüp sabredip şükretmeye çalış.Benim kendim sipina bifidalı olduğum için yüksek risk grubundayım, o yüzden detaylı yaklaştıkça fena oluyorum ben de . Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz. Ne bi eksik ne bi fazla. Elimizden gelmeyen şeyler için evham yapmak boşuna. Dua edeceğiz ve inşallah hepimiz sağsalim kavuşacağız bebeklerimize inşallah.
Aklın kalmasın ilaclardan dolayı benim bir tanıdıgım kendimi tutamıyorum dedi sigara bile içti ilac bir mecburiyet ama sigara düşünebiliyor musun ama bebeği cok sukur sağlıklı. Önlem almalı elbette ama dediğin gibi olacak olan oluyot Allah hepımızın yavrusunu korusun peki kuzenının bebeği yaşıyor mu
Canım bende ilkinde de bunda da yedim bir şey olmadı çok şükürArkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
Hamileliğinden once öğrenmiş olman gerçekten büyük şans olmuş. Senin adina sevindim. Malesef ben geç öğrendim, öncesinde hicbir belirtisi de yoktu
Benim henüz karaciğer ve pankreas değerlerime zarar vermeye başlamadı. O yüzden ameliyat falan demediler. Ama ileriki süreçlerde ne olur bilemiyoruz tabi takip altındayım. Gerekirse 20-28 haftalar arasında ameliyat oluyormuş ama riskleri var çok korkuyorum
Safta kesesi için suan bana hicbir tedavi uygulanamıyor, sadece mide ilaçları alıyorum asit düzenleyiciler vs.
sen icini ferah tut.Allahin izniyle insallah sen ve bebişin de saglicakla tamamlarsınız bu süreci..Allah yardımcın olsun canim acil şifalar
Hamileliğinden once öğrenmiş olman gerçekten büyük şans olmuş. Senin adina sevindim. Malesef ben geç öğrendim, öncesinde hicbir belirtisi de yoktu
Tekrar basın sağolsun, Rabbim cennette kavuştursun
Hamileliğim çok skntili geçtiğinden çok ilac kullanıyorum. Ilaclar olmadan gözümü açamıyorum. Yaşamayan bilemez
Ve çok korkuyorum bebeğim bu ilaçlardan olumsuz etkilenir diye. Ilk gebeligim de çok skntlydi ama safra problemim olmadığı için ekstra bu kadar ilaç kullanmamıştım sadece bulantı ilaçları kullanmıştım. Kızımda hicbir kötü etkisi olmadı çok sukur. Şimdi sabah akşam dua ediyorum, bu bebeğimde de sorun olmasın diye.
Benimle aynı zamanda doğum yapan ve hamileliği boyunca tek bir ilaç kullanmak zorunda kalmayan kuzenimin bebeği kalp problemiyle doğmuştu. Allah kimseye yasatmasin . Ama olacağı varsa da oluyor sanki bazı şeyler hayatta
Negatifse Dışarı da salata yememek lazimmis. Ev de de yeşillik ve meyveleri 15 dakika sirkeli suda bekletmek gerekiyormusPeki salata yedinmi hiç birde toksoplazma testlerde negatif mi yoksa pozitif mi çıktı yani bağışıklığın var mıydı S Saryamarya
Canım hıçkırık çok çok ileri haftalarda hissediliyor diye biliyorum da yine hevesini kirmayimKızlar sağdaki kuzumu bugün 2 kez hıçkırık tuttu. Çok tatlıydı ya 20 dk filan hep zıpladı
Hem ikiz hem 3. GebeliğimBu kadar erken basıl hissediyorsun maşallah :))))
İlk hamileliğim değil o yüzden ayırt edebiliyorum..Canım hıçkırık çok çok ileri haftalarda hissediliyor diye biliyorum da yine hevesini kirmayim
Günaydın :) guzel bir fikir yat dinlenGünaydın kızlar
Bugün işe gidesim yok o yüzden patronuma mesaj atıp evde yatmayı düşünüyorum
Öyle yapıcam çünkü gerçekten gidesim yok canım bişey demezler zaten fazla fazla çalışıyorum yıllık izinlerim doktor hakkımda varGünaydın :) guzel bir fikir yat dinlen
Kuruluk canım ister istemez deri kuruyunca kaşıntıya vuruyor duştan sonra bütün vücuduma çok ince tabaka bebe yağı sürüyorum bide bol su çok iyi geliyo tavsiye ederimGunaydin kizlarrrr. Ya benim son 2 gündür bütün vücudum kaşınıyor,neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?