- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Su işi tamamdır bugün sadece su 2litre ictim +cay ve baska sivilar. Ama losyon sürmedim vücuduma asla kullanmam hic bir yerimde ama galiba mecbur çünkü heryerim kaşınıyor garim sekildeKuruluk canım ister istemez deri kuruyunca kaşıntıya vuruyor duştan sonra bütün vücuduma çok ince tabaka bebe yağı sürüyorum bide bol su çok iyi geliyo tavsiye ederim
Mecbur canım çünkü zaten cilt hormonlardan dolayı geriliyor su ihtiyacı nem ihtiyacı 2 katına çıkmış durumda o yüzünden kaşıntıya vuruyor MalesefSu işi tamamdır bugün sadece su 2litre ictim +cay ve baska sivilar. Ama losyon sürmedim vücuduma asla kullanmam hic bir yerimde ama galiba mecbur çünkü heryerim kaşınıyor garim sekilde
ben de 6.45te kalıyorum hergün bir de çok tuvalete gidiyorum gece. sabah tam dalıyorum alarm çalıyorBurdayiz canım :) herkese günaydin bu arada, sabah 7 de kalkmaktan tam anlamiyla nefret ediyorum
Ben maalesef her gün yiyorum. Sanırım toksoplazmadan korkuyorsunuz. İçiniz rahat olsun. Bağışıklığınız kuvvetliyse, size hiçbir şey olmaz. İçinizi rahat tutun.Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
Vücudunuz kuruyor. Lütfen dikkat edin. Uygun bir yağ veya krem kullanın yoksa tüm vücudunuzda çatlaklar oluşur.Gunaydin kizlarrrr. Ya benim son 2 gündür bütün vücudum kaşınıyor,neden olabilir?
Kızlar ne güzel işinize gücünüze gidebiliyorsunuz çok çok çok sukredin nolur. Maşallah deyin kendinize
Ben iki aydır gidemiyorum kusmalarim yüzünden. Ve çok özledim çalışmayı:[/QUBir işkolik olarak inanın üzüldüm. Ne iş yapıyorsunuz?
bende bebe yağı kullanıyorum. gratiste himelaya bebe yağını aldım organik bi yağ olduğu için kullanırken içimde rahat ediyor ama sanırım çatlaklar içinde bi krem alıcam yavaştan ama cilt kuruluğuna bu yağ ile çözüm buluyorum gibi.Vücudunuz kuruyor. Lütfen dikkat edin. Uygun bir yağ veya krem kullanın yoksa tüm vücudunuzda çatlaklar oluşur.Ben arifoğlu markasından hamile yağı yaptırttım özel olarak. İçeriğinde 8 çeşit yağ bulunuyor. Çok memnunum, aklınızda bulunsun
Benim bulantim sanki 2 gündür biraz hafifledi. Dün kocaman 1 bardak su içebildim . Sana moral olsun diye yazdım canım aramızda 10 gün varmış azıcık daha sabret. Senin kadar şiddetli yaşadım bulantiyiKızlar ne güzel işinize gücünüze gidebiliyorsunuz çok çok çok sukredin nolur. Maşallah deyin kendinize
Ben iki aydır gidemiyorum kusmalarim yüzünden. Ve çok özledim çalışmayı:
Günaydın kızlar çalışan hamişler burda mı ? :)
Çok cikarmiyorum canım ama benim de tiksinti bulantı devam ediyor, inşallah bir an önce biter artık hepimizinKızlar ne güzel işinize gücünüze gidebiliyorsunuz çok çok çok sukredin nolur. Maşallah deyin kendinize
Çatlak zaten kuruluk yüzünden oluşuyor. Yağ kullanıyorsanız, bir daha çatlak kremi almanıza gerek yok. Bol su için ve düzenli her gün yağınızı sürün. Emin olun kaşıntılarınız geçecek veya çok azalacak. Bu arada lütfen çıplak derinizi tırnağınızla kaşımayın. Direk olarak yırtılıyor deriniz.bende bebe yağı kullanıyorum. gratiste himelaya bebe yağını aldım organik bi yağ olduğu için kullanırken içimde rahat ediyor ama sanırım çatlaklar içinde bi krem alıcam yavaştan ama cilt kuruluğuna bu yağ ile çözüm buluyorum gibi.
Günaydın kızlar çalışan hamişler burda mı ? :)
yeni doktorum kendisi detaylı bir ultrason muayenesi yaptı bana onunla aynı olduğunu düşünüyorum. beyin lobları, kemik gelişimi, göz mercekleri, detaylı kalp muayenesi yaptı. ekstra bir detaylı ultrason istemedi benden. oldukça uzun süre bakıldı. hatta biraz rahimde şişlik vardı benim 2 hafta sonra yine gel tekrar kontrol edelim dedi.Kızlar merhaba. 3'lü tarama yaptırdım en son. 12 şubatta da 2. düzey usg istedi doktor. Ayrıntılı ultrasonmuş. Yaptıran var mı acaba? Nasıl bir ultrason deneyimi paylaşır mısınız?
kıyamam canım . bu bulantı işi genetik mi acaba? maşallah deyim benim hiç olmadı. annemin d eolmamış.Kızlar ne güzel işinize gücünüze gidebiliyorsunuz çok çok çok sukredin nolur. Maşallah deyin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?