Beni bir de başka doktora yönlendirdi bunun için. Sanırım uzmanlığı yok kendisinin. Teşekkür ederim :)yeni doktorum kendisi detaylı bir ultrason muayenesi yaptı bana onunla aynı olduğunu düşünüyorum. beyin lobları, kemik gelişimi, göz mercekleri, detaylı kalp muayenesi yaptı. ekstra bir detaylı ultrason istemedi benden. oldukça uzun süre bakıldı. hatta biraz rahimde şişlik vardı benim 2 hafta sonra yine gel tekrar kontrol edelim dedi.
benimki eskişehir yolunda canım. eryamanda oturuyorum Allahtan servis var. Bizim iş yerinde wcler sürekli temiz şükür yoksa o konuda ben de çok hassasım.Burdaaaa, yine kustum İş yerinde wc leri öyle kötü kullanıyorlar ki, girmemle çıkarmam bi oldu Yaptığım organik kahvaltı boşa gitti
Senin iş yerin nerde? Ben Ulustayım, Bağlıcada oturuyorum, çok zor oluyor gelişim.
Hıçkırığı nasıl hissediyorsun canım :) çok merak ediyorum :)Kızlar sağdaki kuzumu bugün 2 kez hıçkırık tuttu. Çok tatlıydı ya 20 dk filan hep zıpladı
Bana da 17. haftada gel dedi, doktorum perinatolog. Bence bir bildiği varkızlar doktorum bana 18+0 olduğum güne detaylı ultrason verdi az önce okudum da 19 haftalarda yapılıyormuş neden erken vermiş olabilir ki ?
Oh ne güzel, ben de il içi tayin istedim, Etimesguta bakalım yapacaklar mı? ben metroda ölüyorumbenimki eskişehir yolunda canım. eryamanda oturuyorum Allahtan servis var. Bizim iş yerinde wcler sürekli temiz şükür yoksa o konuda ben de çok hassasım.
Ritmik bir şekilde bebeğin karnında zıplıyor gibi oluyor :):) Tam tarif edemiyorum ama hareketi ritmik :):)Hıçkırığı nasıl hissediyorsun canım :) çok merak ediyorum :)
bağlıcadan ulaşım nasıl canım ?Bana da 17. haftada gel dedi, doktorum perinatolog. Bence bir bildiği var
Oh ne güzel, ben de il içi tayin istedim, Etimesguta bakalım yapacaklar mı? ben metroda ölüyorum
Benim bulantim sanki 2 gündür biraz hafifledi. Dün kocaman 1 bardak su içebildim . Sana moral olsun diye yazdım canım aramızda 10 gün varmış azıcık daha sabret. Senin kadar şiddetli yaşadım bulantiyi
Çok cikarmiyorum canım ama benim de tiksinti bulantı devam ediyor, inşallah bir an önce biter artık hepimizin
kıyamam canım . bu bulantı işi genetik mi acaba? maşallah deyim benim hiç olmadı. annemin d eolmamış.
Ohhh darısı bize, izin konusunda :):) Benimde annemler yanımda gerçekten harika bir durum, ne istesem yapıyor sağolsun :):) Allah annelerimize sağlık versin :) Eşin 10 Şubatta mı dönüyor.Günaydınn :) tatilde olanlar da online
Benim de ailem yanıma geldi eşim askerde diye ne rahat birsey yaa annenle yakın olmak falan
İstediğin yemekler önunde haZır dısarı cıkma isteğin bile olmuyor miss
Bu arada bebek hareketleri yavas yavas belirginleşti ve hergun hissediyorum ben de benim indirdiğim cok güzel bi uygulama var onda sey diyordu özellıkle ılk gebeliği olanlar hareketin neye benzediğini daha kolay anlasınlar diye, gözlerinizi kapatın parmağınızı göz kapağınıza koyun ve gözleirnizi asağı yukarı yana falan hareket ettirin hakikaten aynı
Koruya otobüs, korudan metrobağlıcadan ulaşım nasıl canım ?
Eki Görüntüle 2229012
Arkadaşıma geldim kızıma Bişeyler aldık buda 40 gezmesi elbisesi öldüm eridim resmen kendimi zor frenledim
Ohhh darısı bize, izin konusunda :):) Benimde annemler yanımda gerçekten harika bir durum, ne istesem yapıyor sağolsun :):) Allah annelerimize sağlık versin :) Eşin 10 Şubatta mı dönüyor.
Ohhh darısı bize, izin konusunda :):) Benimde annemler yanımda gerçekten harika bir durum, ne istesem yapıyor sağolsun :):) Allah annelerimize sağlık versin :) Eşin 10 Şubatta mı dönüyor.
Koruya otobüs, korudan metro
Bütün organları tek tek inceliyor detaylı bir şekilde...kemikleri tek tek sayıyor. Plasenta suyu rahim.uzunlugu bunların hepsine ayrıntılı bir şekilde bakılıyor.Kızlar merhaba. 3'lü tarama yaptırdım en son. 12 şubatta da 2. düzey usg istedi doktor. Ayrıntılı ultrasonmuş. Yaptıran var mı acaba? Nasıl bir ultrason deneyimi paylaşır mısınız?
Prof. Dr. Mete TANIR. Eskişehirde misin?S Saryamarya canım kızında hangi prof. a gitmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?