2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Beni bir de başka doktora yönlendirdi bunun için. Sanırım uzmanlığı yok kendisinin. Teşekkür ederim :)

benimki eskişehir yolunda canım. eryamanda oturuyorum Allahtan servis var. Bizim iş yerinde wcler sürekli temiz şükür yoksa o konuda ben de çok hassasım.

kızlar doktorum bana 18+0 olduğum güne detaylı ultrason verdi az önce okudum da 19 haftalarda yapılıyormuş neden erken vermiş olabilir ki ?
Bana da 17. haftada gel dedi, doktorum perinatolog. Bence bir bildiği var

benimki eskişehir yolunda canım. eryamanda oturuyorum Allahtan servis var. Bizim iş yerinde wcler sürekli temiz şükür yoksa o konuda ben de çok hassasım.
Oh ne güzel, ben de il içi tayin istedim, Etimesguta bakalım yapacaklar mı? ben metroda ölüyorum

Günaydınn :) tatilde olanlar da online
Benim de ailem yanıma geldi eşim askerde diye ne rahat birsey yaa annenle yakın olmak falan
İstediğin yemekler önunde haZır dısarı cıkma isteğin bile olmuyor miss
Bu arada bebek hareketleri yavas yavas belirginleşti ve hergun hissediyorum ben de benim indirdiğim cok güzel bi uygulama var onda sey diyordu özellıkle ılk gebeliği olanlar hareketin neye benzediğini daha kolay anlasınlar diye, gözlerinizi kapatın parmağınızı göz kapağınıza koyun ve gözleirnizi asağı yukarı yana falan hareket ettirin hakikaten aynı

Benim bulantim sanki 2 gündür biraz hafifledi. Dün kocaman 1 bardak su içebildim . Sana moral olsun diye yazdım canım aramızda 10 gün varmış azıcık daha sabret. Senin kadar şiddetli yaşadım bulantiyi

Senin adına çok sevindim. Inşallah tamamen rahatlarız en kısa sürede

Çok cikarmiyorum canım ama benim de tiksinti bulantı devam ediyor, inşallah bir an önce biter artık hepimizin

Kusmalar bitince ben de ise başlıcam insallah. Rabbim rahata kavuştursun hepimizi

kıyamam canım . bu bulantı işi genetik mi acaba? maşallah deyim benim hiç olmadı. annemin d eolmamış.

Babaannem ogurmekten iki bebeğini düşürmüş. Iki halamda da aynı sknti olmuş. Bir halamın kızı da benim gibi geçirdi tüm hamileliklerini. Yanı galiba genetik faktörler de var

Ama benim bu kadar şiddetli olmasının altında yatan sağlık problemlerim var, rahimde anomali, safrada çamur , karın boşluğunda kist gibi . Bunlarin tamami bulantilari tetikliyor. Belki de ilerleyen haftalarda ameliyat olucam hicbir sey belirgin degil.

B bskscl sormuşsun alintilayamadim ,

Ben Ar-geciyim. Çok yoğun ama çok zevkli bir isim var. Insallah en kisa surede donerim saglikli sekilde

Ohhh darısı bize, izin konusunda :):) Benimde annemler yanımda gerçekten harika bir durum, ne istesem yapıyor sağolsun :):) Allah annelerimize sağlık versin :) Eşin 10 Şubatta mı dönüyor.

bağlıcadan ulaşım nasıl canım ?
Koruya otobüs, korudan metro

Gunaydin kızlar resimler havada uçuşuyor ben eksik kalamazdım sanirim benim kendi göbeğinde vardı birleşince baya büyük oldu bide yakın çekim daha da büyük duruyor ama herkesin gobusu çıkmış ben anormalmiyim diye dusunuyodum için rahatladi

Eklentiler

• IMG-20190125-WA0010.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20190125-WA0008.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 20190125_225823.webp
    17 KB · Görüntüleme: 85

eveeett inşallh 10 şubatta dönüyor yaşasın
Aynen arkadasım darısı size mayısta da izne ayrılırıx topluca
Varya bahar gibi hava insan bahara ve inşallah getireceği güzel seylere hevesinden içi kıpır kıpır oluyo[/QUOTE]

Kızlar merhaba. 3'lü tarama yaptırdım en son. 12 şubatta da 2. düzey usg istedi doktor. Ayrıntılı ultrasonmuş. Yaptıran var mı acaba? Nasıl bir ultrason deneyimi paylaşır mısınız?
Bütün organları tek tek inceliyor detaylı bir şekilde...kemikleri tek tek sayıyor. Plasenta suyu rahim.uzunlugu bunların hepsine ayrıntılı bir şekilde bakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…