- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Kız sen niye banlandiydin ki :)? Hoşgeldin yeniden :))Uzun bir banlanmanın ardından buradayımHerkese selamlar :)
Uzun bir banlanmanın ardından buradayımHerkese selamlar :)
Hoşbulduk canım. Başka bir topicte bir kadın balon patlatma olayına veryansın etti. Onların babaları kac aylık dıye bıle soramazmıs insanlar nereye gıdıyormus falan filan. Ben de siz yapmayın yapana da karısmayın minvalinde bir cevap verdim. Polemik yasak oldugu için ikimiz de banlandıkKız sen niye banlandiydin ki :)? Hoşgeldin yeniden :))
Kadın resmen kiskanmis yapanlariHoşbulduk canım. Başka bir topicte bir kadın balon patlatma olayına veryansın etti. Onların babaları kac aylık dıye bıle soramazmıs insanlar nereye gıdıyormus falan filan. Ben de siz yapmayın yapana da karısmayın minvalinde bir cevap verdim. Polemik yasak oldugu için ikimiz de banlandık@Samira34
Hee anladım canımHoşbulduk canım. Başka bir topicte bir kadın balon patlatma olayına veryansın etti. Onların babaları kac aylık dıye bıle soramazmıs insanlar nereye gıdıyormus falan filan. Ben de siz yapmayın yapana da karısmayın minvalinde bir cevap verdim. Polemik yasak oldugu için ikimiz de banlandık@Samira34
Hoşbulduk canım:)Balon patlatma olayı yuzunden bir hanımla tartıstık o yuzden banlandımBen de bebeği hissetmeye başladım . Ikinci gebelik olduğu için erken başladı bende :)
Hoşgeldin, dün aklıma gelmiştin :)) niye ban yedin sen ne yaramazlık yaptin
Evet canım detaylı için Turgay Şener e randevu aldım bende onun için sordum:)Prof. Dr. Mete TANIR. Eskişehirde misin?
Sagol canım alıstım artık :)Hee anladım canımgelmiş geçmiş olsun madem :)
Bilmiyorum ki canım bir balon patlattık basından sonuna olay olduKadın resmen kiskanmis yapanlari
20 şubatta yaptıracağım nasipse detaylı usgKızlar merhaba. 3'lü tarama yaptırdım en son. 12 şubatta da 2. düzey usg istedi doktor. Ayrıntılı ultrasonmuş. Yaptıran var mı acaba? Nasıl bir ultrason deneyimi paylaşır mısınız?
Hoşbulduk canım. Başka bir topicte bir kadın balon patlatma olayına veryansın etti. Onların babaları kac aylık dıye bıle soramazmıs insanlar nereye gıdıyormus falan filan. Ben de siz yapmayın yapana da karısmayın minvalinde bir cevap verdim. Polemik yasak oldugu için ikimiz de banlandık@Samira34
İyiymiş eve gidince deneyeyım:)Günaydınn :) tatilde olanlar da online
Benim de ailem yanıma geldi eşim askerde diye ne rahat birsey yaa annenle yakın olmak falan
İstediğin yemekler önunde haZır dısarı cıkma isteğin bile olmuyor miss
Bu arada bebek hareketleri yavas yavas belirginleşti ve hergun hissediyorum ben de benim indirdiğim cok güzel bi uygulama var onda sey diyordu özellıkle ılk gebeliği olanlar hareketin neye benzediğini daha kolay anlasınlar diye, gözlerinizi kapatın parmağınızı göz kapağınıza koyun ve gözleirnizi asağı yukarı yana falan hareket ettirin hakikaten aynı
Sagol canım20 şubatta yaptıracağım nasipse detaylı usg
Geçmiş olsun
Hoşbulduk canım. Başka bir topicte bir kadın balon patlatma olayına veryansın etti. Onların babaları kac aylık dıye bıle soramazmıs insanlar nereye gıdıyormus falan filan. Ben de siz yapmayın yapana da karısmayın minvalinde bir cevap verdim. Polemik yasak oldugu için ikimiz de banlandık@Samira34
Aynen ya
Hahah senin cinsiyet ne kuzum ya:)Aynen yaAsıl 15 Şubatta kontrolum var bu sefer de cınsıyet kız derse o zaman macera dolu Amerika
Erkek dedi canım gecen hafta :) Ama kız annesıyım ya alısmısım kız mı ki acaba dıyorum :)Hahah senin cinsiyet ne kuzum ya:)
İnşallah ama birdaha yemiycem ne kadar temiz yerler olsada bizim gibi yıkarlarmı yeşillikleri peki senin toksoplazma sonuçların negatifmiydi yoksa pozitif miBen yiyorum hatta geçen hafta salata da yedim.Ilk 2 çocuğuma da da yedim. Hiçbir şey olmadı. Takma kafana birşey olmaz inşallah. Temiz yerde yiyorsan için rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?