2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar mrb.Folik asit almaya devam ediyo musunuz hala.Ben normal dozda aldim hep.Ama tahlillerde yuksek cikti bende.Boyle bi durumda olan var mi.Baktirdiniz mi son zamanlarda.Folat degeri olarak geciyor kanda

Kız sen niye banlandiydin ki :)? Hoşgeldin yeniden :))
Hoşbulduk canım. Başka bir topicte bir kadın balon patlatma olayına veryansın etti. Onların babaları kac aylık dıye bıle soramazmıs insanlar nereye gıdıyormus falan filan. Ben de siz yapmayın yapana da karısmayın minvalinde bir cevap verdim. Polemik yasak oldugu için ikimiz de banlandık @Samira34

Kadın resmen kiskanmis yapanlari

Hee anladım canım gelmiş geçmiş olsun madem :)

Ben de bebeği hissetmeye başladım . Ikinci gebelik olduğu için erken başladı bende :)

Hoşgeldin, dün aklıma gelmiştin :)) niye ban yedin sen ne yaramazlık yaptin
Hoşbulduk canım:)Balon patlatma olayı yuzunden bir hanımla tartıstık o yuzden banlandım

Kızlar merhaba. 3'lü tarama yaptırdım en son. 12 şubatta da 2. düzey usg istedi doktor. Ayrıntılı ultrasonmuş. Yaptıran var mı acaba? Nasıl bir ultrason deneyimi paylaşır mısınız?
20 şubatta yaptıracağım nasipse detaylı usg
Geçmiş olsun

İyiymiş eve gidince deneyeyım:)

domestic ve balon maceraları bitmek bilmiyordu

Ve bende 4 hafta dayanamam diye
3 hafta sonraya tam 20. Haftamda alıcam randevumu kocalık bey onay verdi

Ben yiyorum hatta geçen hafta salata da yedim. Ilk 2 çocuğuma da da yedim. Hiçbir şey olmadı. Takma kafana birşey olmaz inşallah. Temiz yerde yiyorsan için rahat olsun.
İnşallah ama birdaha yemiycem ne kadar temiz yerler olsada bizim gibi yıkarlarmı yeşillikleri peki senin toksoplazma sonuçların negatifmiydi yoksa pozitif mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…