Teşekkür ederim bilgilendirme için canım. Peki aşı olunacağı zaman aç tok farkediyor mu? Aşı sonrasında herhangi bir sıkıntı oldu mu kol şişmesi ateş vs gibi.Evet canım sağlık ocağı çağırması lazım zamanı gelince. İlk hamilelikte 3 doz vurundum doğumdan sonra 2 doz daha vurunup ömür boyu korumayı tamamladım ve şimdi vurmayacaklar bana ama 5 e tamamlamazsan ikinci gebelikte de kalanlar vuruluyor diye biliyorum.Doğumdaki olası riskere karşı vuruyorlar.
Aç tok farketmiyor aşı sonrası biraz kolda ağırlık,hafif bir ağrı hissi oluyor onun harici birde üstüne pek yatamıyorsun başka sıkıntı olmamıştıTeşekkür ederim bilgilendirme için canım. Peki aşı olunacağı zaman aç tok farkediyor mu? Aşı sonrasında herhangi bir sıkıntı oldu mu kol şişmesi ateş vs gibi.
Evet canım sağlık ocağı çağırması lazım zamanı gelince. İlk hamilelikte 3 doz vurundum doğumdan sonra 2 doz daha vurunup ömür boyu korumayı tamamladım ve şimdi vurmayacaklar bana ama 5 e tamamlamazsan ikinci gebelikte de kalanlar vuruluyor diye biliyorum.Doğumdaki olası riskere karşı vuruyorlar.
4 sene önce vurundum canım hiç hatırlamıyorum ki ne zaman vurmuşlardıPeki hangi haftalarda olunması gerek bu aşıyı ?
Hayır kalp anomalisi.. detaylı ultrasonda kalbinde sorun olabileceği söylendi sonra eko cekildi hayır öyle birsey yok dedi prof. Ve perinatolog. Daha sonra hareketlerinde bir farklılık hissettim doktora gittim bebeği kaybetmek üzere oldugumuzu söyledi acil doguma alıp acil bebeğimi ameliyat etmeleri gerekiyordu dayanamadı .. sadece bir gün yasadı bebeğim. Hem gecen sene bu ay da dogmus olması hem yıne detaylı zamanalrı geldiği için daralıyorum ama burdan lütfen kendinize evhamlar cıkarmayın hazıran annelerini de okuyorum dogum hazıranda olcak gibi cunku orda da sorunlar yasayanlar olmus cok üzüldüm. Ama Allah ne derse o biliyorum. Sadece dua edeceğiz .. Allahım hepimize güzel kaderler yazsın bebeklerimize de sağlıklı güzel ömürler
Arkadaşlar dışarıda yemek yiyormusunuz ve özellikle yanında gelen salatadan ben birkaç defa yedim ve baya huzursuz oldum salatanın riskli olabileceğini bilmiyordum boşluğuma geldi resmen
Peki hangi haftalarda olunması gerek bu aşıyı ?
Ben de Turgay ŞENER'e gitmiştim, muayenemiz çok iç açıcı geçmemişti, daha sonra Mete hocaya gitmiştim. Ancak çok beğeneni var Turgay hocanın :)Evet canım detaylı için Turgay Şener e randevu aldım bende onun için sordum:)
Hem de nasıl, evet Kamu :):) sen ?anladım canım zor oluyordur tabi Allah kolaylık versin canım. Kamu kurumunda mı çalışıyorsun.
Hayırlısı ne gelirse:)Doktor erkek dedi ama işte 15ıne kadar beklıcem bakalım
Canım sen dedikten sonra hemen bütün vücuduma losyon sürdüm evde bebe yagim yok, iyi geldi teşekkürlerMecbur canım çünkü zaten cilt hormonlardan dolayı geriliyor su ihtiyacı nem ihtiyacı 2 katına çıkmış durumda o yüzünden kaşıntıya vuruyor Malesef
Benim o yağa ulaşmam imkansız gibi. Yani şöyle söyleyim ayaklarimdan saç diplerime kadar kaşınıyor çatlaktan ziyade acaba kuruluktan mi oluyor ama her iki şartta bol nemlendirici kullanmam lazim. Teşekkür ederimmmVücudunuz kuruyor. Lütfen dikkat edin. Uygun bir yağ veya krem kullanın yoksa tüm vücudunuzda çatlaklar oluşur.Ben arifoğlu markasından hamile yağı yaptırttım özel olarak. İçeriğinde 8 çeşit yağ bulunuyor. Çok memnunum, aklınızda bulunsun
Ben 2li tarama biliyorum da 3lü ne oluyor? Bu arada benimse 7 şubatta detayli ulrrasonum barKızlar merhaba. 3'lü tarama yaptırdım en son. 12 şubatta da 2. düzey usg istedi doktor. Ayrıntılı ultrasonmuş. Yaptıran var mı acaba? Nasıl bir ultrason deneyimi paylaşır mısınız?
Ne gibi sıkıntı olmuştu canım senin. Mete hoca da çok iyi ama ben ogü ye değilde kendi muayenehanesine gidicem detaylıya.Ben de Turgay ŞENER'e gitmiştim, muayenemiz çok iç açıcı geçmemişti, daha sonra Mete hocaya gitmiştim. Ancak çok beğeneni var Turgay hocanın
Ben kullanıyorum hep doktor emzirme döneminde bile tavsiye ediyor. Zararı yoktur sanırım.Kizlar mrb.Folik asit almaya devam ediyo musunuz hala.Ben normal dozda aldim hep.Ama tahlillerde yuksek cikti bende.Boyle bi durumda olan var mi.Baktirdiniz mi son zamanlarda.Folat degeri olarak geciyor kanda
Bende hep ağrı hisediyorum bende sık sık oluyor.Kızlar ya vajinasında ağrı hisseden var mı? Ağrı derken hareket edince falan et kesiği gibi bişey
Ozaman normaldir heraldeBende hep ağrı hisediyorum bende sık sık oluyor.
Ben daha o kadar hissetmiyorum canım. Arada minik minik dokunuşlar var sanki sadece onu hissediyorumKızlar dün gece 2:20 de uyandım o kadar acikmistim ki midem burulmustu resmen, sonra biraz atistirayim dedim bebekler yumru gibi sol tarafa toplandilar sonra geri döndüler yerlerine hiç böyle olan var mı? Çok bariz belliydi o tarafa toplanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?