2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teşekkür ederim bilgilendirme için canım. Peki aşı olunacağı zaman aç tok farkediyor mu? Aşı sonrasında herhangi bir sıkıntı oldu mu kol şişmesi ateş vs gibi.

Teşekkür ederim bilgilendirme için canım. Peki aşı olunacağı zaman aç tok farkediyor mu? Aşı sonrasında herhangi bir sıkıntı oldu mu kol şişmesi ateş vs gibi.
Aç tok farketmiyor aşı sonrası biraz kolda ağırlık,hafif bir ağrı hissi oluyor onun harici birde üstüne pek yatamıyorsun başka sıkıntı olmamıştı

Peki hangi haftalarda olunması gerek bu aşıyı ?

Senin ince düşünceni seveyim ben kendi üzüntünün arasında hala bizlerin etkilenmemesi için teselli veriyorsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Evet canım detaylı için Turgay Şener e randevu aldım bende onun için sordum:)
Ben de Turgay ŞENER'e gitmiştim, muayenemiz çok iç açıcı geçmemişti, daha sonra Mete hocaya gitmiştim. Ancak çok beğeneni var Turgay hocanın :)

anladım canım zor oluyordur tabi Allah kolaylık versin canım. Kamu kurumunda mı çalışıyorsun.
Hem de nasıl, evet Kamu :):) sen ?

Bana ikili taramada kız gibi dedi . Bu dr a gittim bilemedi artik ayrıntılı ultrason bekliyorum cinsiyet için

Mecbur canım çünkü zaten cilt hormonlardan dolayı geriliyor su ihtiyacı nem ihtiyacı 2 katına çıkmış durumda o yüzünden kaşıntıya vuruyor Malesef
Canım sen dedikten sonra hemen bütün vücuduma losyon sürdüm evde bebe yagim yok, iyi geldi teşekkürler

Benim o yağa ulaşmam imkansız gibi. Yani şöyle söyleyim ayaklarimdan saç diplerime kadar kaşınıyor çatlaktan ziyade acaba kuruluktan mi oluyor ama her iki şartta bol nemlendirici kullanmam lazim. Teşekkür ederimmm

Kızlar merhaba. 3'lü tarama yaptırdım en son. 12 şubatta da 2. düzey usg istedi doktor. Ayrıntılı ultrasonmuş. Yaptıran var mı acaba? Nasıl bir ultrason deneyimi paylaşır mısınız?
Ben 2li tarama biliyorum da 3lü ne oluyor? Bu arada benimse 7 şubatta detayli ulrrasonum bar

Kızlar ya vajinasında ağrı hisseden var mı? Ağrı derken hareket edince falan et kesiği gibi bişey

Kizlar mrb.Folik asit almaya devam ediyo musunuz hala.Ben normal dozda aldim hep.Ama tahlillerde yuksek cikti bende.Boyle bi durumda olan var mi.Baktirdiniz mi son zamanlarda.Folat degeri olarak geciyor kanda
Ben kullanıyorum hep doktor emzirme döneminde bile tavsiye ediyor. Zararı yoktur sanırım.

Kızlar dün gece 2:20 de uyandım o kadar acikmistim ki midem burulmustu resmen, sonra biraz atistirayim dedim bebekler yumru gibi sol tarafa toplandilar sonra geri döndüler yerlerine hiç böyle olan var mı? Çok bariz belliydi o tarafa toplanma

Ben daha o kadar hissetmiyorum canım. Arada minik minik dokunuşlar var sanki sadece onu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…