2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tekli birşey düşünüyorum canım en azından ilk 3-4 ay için ama ne olur park yatak,beşik karar vermedim daha
Canım beşik dediğin küçük oluyorlar dimi? karyola gbi büyük değil yani. Bizim odaya 2 karyola sığmaz, ya 2 beşik(45-80 cm gbi) ya da tek bir tane park yatak alıcam. Hangisi daha kullanışlı karar veremedim. İlk aylar benim odada kalsınlar diyorum. Tek bir beşiğe 2 bebek sığmaz bence?

Kızlar birşey sorucam. İlk 6 ay için 2 ayrı beşik mi düşünüyorsunuz, tekli park yatak mı?

Canım tekli veya ikili park yatak düşünüyorum. Odadan odaya taşımak açısından hatta tekli daha uygun olur. Tanıdıklarım sepetinden beşiğinden yatağına hepsini aldılar ama park yatakta büyüttüler çocuklarını. O yüzden ben de direkt park yatak alayım diyorum Ama tek kenarı açılan kapanan bir yatak bulmaya çalışıyorum, yoksa çocuklar büyüdükçe ağırlaştıkça kullanımı zor olur

Kızlar birşey sorucam. İlk 6 ay için 2 ayrı beşik mi düşünüyorsunuz, tekli park yatak mı?
Canım ilk aylarında ayrı yatırmak önerilmiyor ben tek anne yanı beşik alacağım omlar üç yaşa kadar kullanılıyormuş ikisi sığar ilk etapta sonrasını düşünürüz inşallah
https://m.n11.com/heyner-ahsap-orga...Vx_ZRCh16hwc1EAQYBiABEgLY4_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Link ekledim bir bak istersen. Şık da duruyor. Çilekte de var ona bakacağım birde

Bence ikizleri tek yatakta yatirsan daha rahat etmezler mi :) ikizlerle ilgili videolarda hep birlikte olmaya alışık oldukları için daha mutlu duruyorlar gibi :)

bende de problem para değil
iki çocuk var onlar için gittiğim hastaneye gidiyorum ama doktorum yaşlıydı tabi ayrılmış, ikiliden başka test yaptırmadı. normal doğumla sağlıklı doğdular çok şükür..
tabi şimdi başka bir drdayım 6 yılda neler değişti bilmiyorum onun rutini de olabilir ama bende kaygıya neden oldu bu ayrıntılı ultrason meselesi.
küçük bir ilçeden 2 buçuk saatlik yola hastaneye gidiyorum, çalışıyorum da eşimle gidiyoruz. yakın çevrede perinatolog bulmam mesele oldu bende ama hallederim inşaallah..

Canım senin ikiz miydi? saye bak link koymuş tam senin dediğin gbi sanırım canım?

Ben de çilekte beşik bakmıştım işte. Sonra birileri ayırmamaktan bahsetti dediğin gbi. Anne yanı yatağımın odaya konumundan dolayı bana uygun değil ama aynı mantıkla bir tane park yatak alim o zmn ben. Bi 4-6 ay sığsalar yeter.
Bence ikizleri tek yatakta yatirsan daha rahat etmezler mi :) ikizlerle ilgili videolarda hep birlikte olmaya alışık oldukları için daha mutlu duruyorlar gibi :)
Ben de yeni yeni farkediyorum yanyanayatma olayını. Düne kadar 2 tane beşik almayı planlıyordum canım. Bilgi olmayınca böyle karışıklıklar oluyor

Ben de öyle okudum ilk aylarda ikizlerin birlikte yatırılması öneriliyor. Acaba tek yumurta için mi geçerli yoksa çift yumurta için de mi öyle?

Bence için rahat olsun. Ayrıntılı usg rutin yapılır normal şartlarda da. Bir problem olduğu içim istemiyor ama ola ki organlar vs ilgili Doğum öncesi veya sonrası müdahale edilmesi gereken bir durum varsa Allah korusun tespiti için yapılıyor. Normal kadın doğumcunun bunu tespit etmesi pek mümkün değil ya perinatalog ya da alanında uzman radyolog bakmalı.

Teşekkür ederim evet böyle düşündüm ben de ama park yatak daha hafif pratik geldi Iki bebek tek yatağa sığar mı gerçekten? Sığarsa süper olur bunu hiç düşünmemiştim

Canım benim baktığım illa anne yanı olmuyor kenar korumaları istersen kaldırıp park yatak gibi kullanılabilir. Ben park yataktan çok hoşlanmadım teyzemin vardı. Ama tabii iyi bir şey olursa belki değişir durum

Canım ikizler nasıl olur bilmiyorum ama diyelim ki biri uyudu diğeri oynuyor uyuyanı uyandırmaz mı diye düşündüm şuan yan yana yatarlarsa 4 Aydan sonra hareketlenmeye de başlıyorlar

balıkesirdeyim burda perinatolog bulamam ama ayrıntılı için Bursa'ya giderim diye düşünmüştüm..
Balıkesir'de prof Ertan Adalı perinatologmuş canım. Doktorum söyledi. Üniversite hastanesinde kiler perinatolog değilmiş ama ayrıntılı USG bakıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…